Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, s cím si hrají vaše děti v tomto věku? pomalu nakupuji na vanoce a pro prcka mam zatim jenom nějake oblečení
díky za typy ![]()
auto na dalkovy ovladani, plastelina, drevena sroubovaci stavebnice, lyze, interaktivni panenka, detsky nabytek
tot narozeniny a vanoce meho ditete od cele rodiny ![]()
jo jeste puzzle a dreveny kostky ![]()
Navlíkací korálky, modelína, prstové barvy, pastelky, magnetická malovací tabule, tatrovka, traktor s bagrem, různé dřevěné vkládačky, duplo, obrázkové knížky, odkryté pexeso, zatloukac kolíky, nářadí, kostky.
obrázkové knížky,dřevěné puzzle,skákací zvířátko,vysavač,tabule na kreslení křídami,pastelky do vody
to jsou zase naše vánoce a narozeniny ![]()
není to taková ta dřevěná tabulka jak tam jsou takové vytahovací obrázky a pod ním je namalovaný ten samý?Nevím jak to popsat,ale malá si s tím právě hraje-má to úspěch ![]()
mikitaa píše:
alpaka: co to je odkryte pexeso?
normální pexeso, ale hrajeme ho odkryté - jen hledá stejné obrázky.
Alpaka píše:mikitaa píše:normální pexeso, ale hrajeme ho odkryté - jen hledá stejné obrázky.
alpaka: co to je odkryte pexeso?
jo táák,to taky tak hrajeme ![]()
děkuji holky, já jsem zatím koupila xylofon, male pianko a magnetickou desticku na malovani nebo jak se to jmenuje
ještě se chci zeptat co jsou pastelky do vody?
freeonit píše:
děkuji holky, já jsem zatím koupila xylofon, male pianko a magnetickou desticku na malovani nebo jak se to jmenujeještě se chci zeptat co jsou pastelky do vody?
tim se kresli na vsechno a jde to vodou umyt…na vanu…na kachliky…na ruce na nohy ![]()
http://www.popron.cz/…ky/s-606798/ treba tady je mas is popisem
mikitaa píše:freeonit píše:tim se kresli na vsechno a jde to vodou umyt…na vanu…na kachliky…na ruce na nohy
děkuji holky, já jsem zatím koupila xylofon, male pianko a magnetickou desticku na malovani nebo jak se to jmenujeještě se chci zeptat co jsou pastelky do vody?
Juuuuu! tak to musim sehnat!!!
![]()