Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JancaS84 jak píšu, gynekoložka měla tenhle týden dovolenou a do nemocnice se mi moc nechtělo, tam jsem to zkoušela jednou pár let zpátky a dostala jsem hroznou čočku, co je vůbec otravuju a ať si počkám na svého gynekologa. Každopádně v pondělí hned volám.
Může to být cysta, nuže to být těmi nemocemi…ale může to být I něco jiného. Do pondělí není daleko, tak snad tě na gyn vezmou co nejdříve
@Anonymní píše: Vícezpoždění nebo i úplné vynechání ms může mít různé důvody. Třeba nemoc/stres/ztráta váhy/cysta a tak dál. My ti to ale neřekneme, určitě si zajdi k doktorovi. Je možné že máš pcos, a do teď o tom nevíš, protože jsi brala antikoncepci.. Opravdu nevím. Pokud testy jsou negativní, můžeš být v klidu. Určitě by těhotenství už ukázaly.
Zpoždění může být způsobené stresem, nemocemi i antibiotiky, ale ten zapáchající výtok a svědění vypadají spíš na infekci – klidně i kvasinky nebo bakteriální vaginózu. Cysta se vyloučit nedá, ale určitě bych nečekala a šla co nejdřív ke gynekologovi. Do té doby může pomoct volně prodejný lactobacilový gel nebo čípky.
Zdravím,
Mám 19 dní zpoždění menstruace. Před rokem jsem vysadila antikoncepci a od té doby to mám nepravidelný, ale ještě se mi nestalo, že by to zpoždění bylo takhle velký. V průběhu dvou měsíců jsem měla třikrát antibiotika a byla jsem nemocná. Místo menstruace mám silný, zapáchající výtok a svědění. Bolest v podbříšku je občas. Minulý týden jsem si dělala dva těhotenský testy = negativní. V prosinci jsem měla zánět močového měchýře a dříve jsem trpěla na kvasinkové infekce. Chtěla jsem jít ke gynekoložce tenhle týden, ale měla dovolenou, tak se hned musím v pondělí objednat. Chtěla bych se zeptat jestli někdo měl to stejný, co by to mohlo být a jestli to třeba nemůže být i cysta. Předem děkuji za odpověď.
Ještě dopisuji, že jsem teď byla dva měsíce ve velkým stresu, protože zkouškové
Příspěvek upraven 08.02.25 v 21:33