19 měsíců-má cenu odstrkovadlo?

Anonymní
6.10.10 13:33

19 měsíců-má cenu odstrkovadlo?

Mám asi trapný dotaz,nebudu vysvětlovat.proč ho ještě nemáme,ale chci se zeptat,má cenu ještě 19m kupovat odstrkovadlo,chtěla jsem ještě něco pod stromeček,ale nevím,zda to ještě dokážem využít.Dík..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
6.10.10 13:37

Já bych řekla, že takový enduro se uplatní klidně to 3 let. :-) A rovnou bych koupila to větší. Starší syn si ho rád venku od mladšího na sjíždějí kopečků půjčuje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.10.10 13:40

Tak Mišuno teď jsi mě pobavila. Mladší je taky hypotonik (aby jen matky hypotoniků netvrdili, že je to normální :mrgreen: ) a odrážedlo nám vydrží asi déle. :-)
Ale asi je normální dětem koupit odrážedlo kolem toho roka a půl. Starší syn sice jezdil už v roce, ale to měl malinký a pořádný měl až kolem toho roka a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.10 13:41

Hehe, náš Míša na tom začíná pořádně jezdit až teď, to já jsem mu ho trapně pořizovala už v roce a kdybych to bývala věděla, klidně bych s tím počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.10.10 13:47

Nám aktivní babička pořídila odrážecí autíčko v 9 měsících a na milost ho vzal až teď v necelých 19. Je mu už ale malé, minulý týden jsme kupovali Enduro maxi a drandí jak o závod, moc se mu to líbí. Takže si myslím, že to určitě cenu má :wink:

• Citovat
  • Upravit
7584
6.10.10 13:48

Ne, pobavilo mě, že rovnou napsaly matky hypotoniků a tvrdí, že je to normální. Tak aby si zakladatelka nemyslela, že jí neradí ti praví.
Nenapadlo mě, že by se Tě to mohlo nějak dotknout. Tak promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.10.10 13:52

Nám je teď 19 měsíců a teprve se na tom učí.A taky jsme ho dostali minulý vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.10.10 14:01

No jasně, staršího začalo odrážedlo bavit až po 2. roce a mladšího dokonce ve 2,5 letech. Teď si to ale vynahrazuje a bez motorky neudělá pomalu ani krok …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.10.10 14:32

urcite vyuzijete. Zauvazovala bych,zda nekopit treba jiz zminene koloodrazedlo. Nauci se drzet rovnovahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.10.10 14:46

Tak s tím koloodrážedlem mi to přijde ještě brzo. Já když si vybavím našeho tříletého, že na tom jezdit nebude, protože se to naklápí … Mladší koloodrážedlo zkoušel, ale raději si vezme motorku, na které může řádit.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.10.10 14:47

No a to bych řekla, že právě je na koloodrážedlo brzy a bude stát v koutě. Na léto sice už dobrý(možná), ale teď fakt to odrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 15:24

Přidávám se k hlasujícim: ANO má smysl koupit! Můj starší syn jezdil na „motorce“ ještě v necelých 5.letech. Na kole už jezdil také ale prostě ho to „strašně“ bavilo ikdyž už měl kolena u brady :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.10.10 16:19

Za mě smysl má. Dcera už má sice kolo, ale docela často si vyjede na odrážedle. A když jezdí se sestřenicema, přidá se i 9ti letá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.10.10 16:29

Moji synovci se ho vzdávali - celkem neradi - až přibližně ve čtyřech letech. Řádili na něm prakticky v podřepu. Jen bych dodal - stojí za úvahu doplnit ho třeba šlapacím traktorem, ten bývá taky často oblíbený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.10 16:36
Jura007 píše:
Moji synovci se ho vzdávali - celkem neradi - až přibližně ve čtyřech letech. Řádili na něm prakticky v podřepu. Jen bych dodal - stojí za úvahu doplnit ho třeba šlapacím traktorem, ten bývá taky často oblíbený…

Jo, ten máme. Teda líbil se hlavně mně, byl z druhé ruky - no nekup to. Jen to šlapání synek jaksi zatím nepochopil, ale už na něj občas leze a tahat ho musím já :lol: Tak tos mě potěšil, že to možná nebyla zlá investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí