Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych řekla, že takový enduro se uplatní klidně to 3 let.
A rovnou bych koupila to větší. Starší syn si ho rád venku od mladšího na sjíždějí kopečků půjčuje. ![]()
Tak Mišuno teď jsi mě pobavila. Mladší je taky hypotonik (aby jen matky hypotoniků netvrdili, že je to normální
) a odrážedlo nám vydrží asi déle. ![]()
Ale asi je normální dětem koupit odrážedlo kolem toho roka a půl. Starší syn sice jezdil už v roce, ale to měl malinký a pořádný měl až kolem toho roka a půl.
Hehe, náš Míša na tom začíná pořádně jezdit až teď, to já jsem mu ho trapně pořizovala už v roce a kdybych to bývala věděla, klidně bych s tím počkala.
Nám aktivní babička pořídila odrážecí autíčko v 9 měsících a na milost ho vzal až teď v necelých 19. Je mu už ale malé, minulý týden jsme kupovali Enduro maxi a drandí jak o závod, moc se mu to líbí. Takže si myslím, že to určitě cenu má ![]()
Ne, pobavilo mě, že rovnou napsaly matky hypotoniků a tvrdí, že je to normální. Tak aby si zakladatelka nemyslela, že jí neradí ti praví.
Nenapadlo mě, že by se Tě to mohlo nějak dotknout. Tak promiň.
Nám je teď 19 měsíců a teprve se na tom učí.A taky jsme ho dostali minulý vánoce ![]()
No jasně, staršího začalo odrážedlo bavit až po 2. roce a mladšího dokonce ve 2,5 letech. Teď si to ale vynahrazuje a bez motorky neudělá pomalu ani krok …
Martina
urcite vyuzijete. Zauvazovala bych,zda nekopit treba jiz zminene koloodrazedlo. Nauci se drzet rovnovahu.
Tak s tím koloodrážedlem mi to přijde ještě brzo. Já když si vybavím našeho tříletého, že na tom jezdit nebude, protože se to naklápí … Mladší koloodrážedlo zkoušel, ale raději si vezme motorku, na které může řádit.
Martina
No a to bych řekla, že právě je na koloodrážedlo brzy a bude stát v koutě. Na léto sice už dobrý(možná), ale teď fakt to odrážedlo.
Přidávám se k hlasujícim: ANO má smysl koupit! Můj starší syn jezdil na „motorce“ ještě v necelých 5.letech. Na kole už jezdil také ale prostě ho to „strašně“ bavilo ikdyž už měl kolena u brady
![]()
Za mě smysl má. Dcera už má sice kolo, ale docela často si vyjede na odrážedle. A když jezdí se sestřenicema, přidá se i 9ti letá ![]()
Moji synovci se ho vzdávali - celkem neradi - až přibližně ve čtyřech letech. Řádili na něm prakticky v podřepu. Jen bych dodal - stojí za úvahu doplnit ho třeba šlapacím traktorem, ten bývá taky často oblíbený…
Jura007 píše:
Moji synovci se ho vzdávali - celkem neradi - až přibližně ve čtyřech letech. Řádili na něm prakticky v podřepu. Jen bych dodal - stojí za úvahu doplnit ho třeba šlapacím traktorem, ten bývá taky často oblíbený…
Jo, ten máme. Teda líbil se hlavně mně, byl z druhé ruky - no nekup to. Jen to šlapání synek jaksi zatím nepochopil, ale už na něj občas leze a tahat ho musím já
Tak tos mě potěšil, že to možná nebyla zlá investice.
Mám asi trapný dotaz,nebudu vysvětlovat.proč ho ještě nemáme,ale chci se zeptat,má cenu ještě 19m kupovat odstrkovadlo,chtěla jsem ještě něco pod stromeček,ale nevím,zda to ještě dokážem využít.Dík..