19+5 - necítím se těhotná

8.10.24 10:28

19+5 - necítím se těhotná

Ahoj holky, přišla jsem si pro uklidnění jako prvorodička se žádnými zkušenostmi…
Maminky, které znám, už dávno cítí pohyby a u mě (nejspíš) pořád nic. Něco málo v břiše cítím, ale úplně minimálně a ani nevím, jestli je to ONO…
Navíc už tři dny se necítím ani jako těhotná. Do téhle doby jsem ještě trpěla na zvracení, bolestmi v podbříšku a většinou, když jsem vstala, tak jsem cítila takový jak když tlak, který mě táhnul dolů (nevím, jak to vysvětlit)…
Teď se těch pár dní cítím fakt dobře, nic mě netrápí a nemám ani pocit, že čekám miminko. Navíc nevím, jestli ty občasné kopnutí si jen nevsugeruji v ten moment, protože si moc přeji, abych dostala nějaký signál, že je všechno v pořádku..
Na konci týdne jdu na ultrazvuk, ale je to pro mě hororové čekání :zed: jsem teď na emocionální dráze a nemám s kým bych svoje „trápení“ probrala, tak přicházím sem za Vámi :srdce: předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16308
8.10.24 10:33
@katerina188 píše: Více

Nevolnost a jiné „negativní“ příznaky neznačí dobrý průběh těhotenství. Zda příznaky jsou, nebo ne, to má prostě každá jinak. A na cítění pohybu začíná být pomalu čas, takže vyckej, brzy toho ucítíš jistě až až ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.10.24 10:38

Ty pohyby přijdou z ničeho nic.
Soustřeď se na kopanečky hooooodně dole v podbřišku.
Jinak typické příznaky v 2. trimestru většinou už vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.10.24 11:12

Mně začaly pohyby asi „až“ 21 tt a to hodně jemně - do té doby mi na psychiku hodně pomáhal Angelsound, poslouchala jsem srdíčko. :)
Celkově jsem neměla žádné těhotenské příznaky, takže kromě toho srdíčka bylo dlouho vše nehmatatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.24 11:14

Neboooj, ono to začne :lol: a pak se budeš těšit, až konečně porodíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.10.24 11:27

@katerina188 Užívej si nejhezčí část těhotenství - konečně přešly nevolnosti prvního trimestru a ještě ti nezačaly problémy třetího (pálení žáhy, obří břicho, nespavost, bolest všeho,…) :lol: je divný cítit se po takový době fajn, ale ono to zase přejde neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
8.10.24 13:07

Presne jak píší ostatní. Nevolnosti, únava a tak časem přejde a přijde období, kdy si to začneš “konečně” užívat.

Na pohyby máš jako prvorodička čas. Navíc má mimi v děloze ještě spoustu místa, takže ty pohyby nebudou nijak silné. Pak bude záležet na poloze atd… já třeba pohyby nejvíc vnímála, když jsem ležela na boku :D a pak samozřejmě s vyšším tt.

Přeji hlavně to dobré oběma 🍀

• Citovat
  • Upravit
8.10.24 21:23

Všem moc děkuji za podporu :srdce: vím, že se na to možná až moc soustředím, ale ty myšlenky v hlavě někdy jedou a nejde mi to nějak vypnout :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
9.10.24 02:36

Neboj se, to je úplně normální, v tomto týdnu spousta prvorodiček ještě necítí pohyby pravidelně. Některé ženy je začnou vnímat až kolem 22. týdne. Pokud se cítíš dobře a nemáš žádné jiné problémy, je to většinou jen znamení, že tělo se na těhotenství adaptovalo.

• Citovat
  • Upravit
531
9.10.24 07:24

Ahoj, ja jsem ted presne 20+0 tt a take spis nic, nebo nevim, zda to je ono :lol: nebylo mi zle od zacatku, jenjsem vic jedla a ted vic pribiram, jinak krom unavy take nic moc. Jsem take prvorodicka, zacinam koukat po vybavicce a nicim se nestresuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
9.10.24 08:44

Dneska začínám 32tt a krom pohybu se taky cítím netěhotné. :lol: nemám až tak díky bohu velké břicho, žádné otoky, žádné strie - a to se ničím ani nemazu, žádný obrovský váhový rozdíl, žádné pálení záhy… Nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.10.24 20:21

Já cítila s první pohyby ve 22 TT, klídek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
9.10.24 22:14

Ahoj, ja nemela zadne nevolnosti cele tehotenstvi a citila se netehotne. Fungovala jsem normalne a mam zdrave dite. Ne vzdy nevolnosti znamenaji prosperujici tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16308
9.10.24 22:15
@Mgree píše: Více

Měla jsem to stejně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...