Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měli jsme na terase u bytu, stavime a dávat teda nebudeme… Některé kostky byly zlomené a nebylo to proste moc komfortní, trochu se to houpalo, nemohla jsem najít rovinu na stul..a taky se mi nelíbilo ze vlastne ty spáry mezi jsou jen díra. Bylo to udělané na plastových tercich.
@smutná máma píše:
Máte někdo? Jak jste s ní spokojeni? Nehoupe se to? Co špína pod dlažbou?
Popř. jaké terče máte? Vím, že jsou gumové, plastové a nějaké výškově nastavitelné.
Chceme zasazovat na terče do rýže. V podstatě vyndat starou zámkovku a dát tuto novinku.
My právě přemýšlíme, že bychom koupili tyto nastavitelné terče pod dlažbu. Ještě jsme je nekoupili, ale procházím fórum a čtu si taky zkušenosti, kdo to jak řeší.
Jak velká mezera je na těch plastových terčích? Pokud to bude nějak velké, tak to raději zvolíme něco jiného.
Hlavně, aby to bylo cenově dostupné
Už tak když ty terče začnu počítat, tak mi přijde, že se nedoplatíme.
@Lenka Šebestová nam tech tercu zbylo plno, chlap pocital spatne
Dodelali jsme minuly tyden, mezery tak 0,5 cm? Baj voko. Kdyztak muzu za hodku vyfotit
@LindaPraha píše:
@Lenka Šebestová nam tech tercu zbylo plno, chlap pocital spatneDodelali jsme minuly tyden, mezery tak 0,5 cm? Baj voko. Kdyztak muzu za hodku vyfotit
Díky moc
jak to počítal? Neradi bychom aby nám těch terčů plno zbylo, ale asi to nechám na chlapovi ať si s tím počtem terčů poradí on ![]()
Máme na terase, nic se nehoupe, nic nepraská. Máme na plastových. Občas to propláchnu hadicí. Velikost mezery nevím, neřeším…
@LindaPraha hezký den, také by mě zajímala fotka ![]()
Jinak my máme objednanou také 2cm dlažbu a dávat budeme na terče, ale nastavitelné jsme nakonec vzdali a necháme klasické (rozdíl cenově asi 12 000 v našem rozměru terasy) s tím, že tam bude menší spád.
Tak my si objednali dlažbu a nenastavitelné terče. Manžel začal pokládat a nelíbilo se nám to, mezery byly příliš veliké Nakonec máme položeno bez terčů v „rýži“. Na požádání taky mohu dát foto