Hotel na bydlení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.3.19 18:33

Hotel na bydlení?

Dobrý den, mám menší dilema. Jelikož chci v budoucnu hodně cestovat a potrebuju tím pádem hodně šetřit(nechci se nikde s nikým vázat). Tak jsem přemýšlela, že bych do nějaké určité doby bydlela v hotelu. Dá se ubytování v hotelu prodlužovat na +- rok, nebo více?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3594
27.3.19 18:34

Určitě dá, je to na domluvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10236
27.3.19 18:41
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám menší dilema. Jelikož chci v budoucnu hodně cestovat a potrebuju tím pádem hodně šetřit(nechci se nikde s nikým vázat). Tak jsem přemýšlela, že bych do nějaké určité doby bydlela v hotelu. Dá se ubytování v hotelu prodlužovat na +- rok, nebo více?

Dá, dokonce jsou i hotely, kde se přío s takovými klienty počítá a pronajímají se na dlouhodobé bydlení za výhdnější ceny.
Nevýhoda je, že ti prostě může úklid apod. kdykoliv do pokoje vstoupit, nemůžeš si to uzpůsobit podle svého obrazu. Realitivně problém bývá praní, žehlení, zvíře, pánské či dámské návštěvy, ale to už záleží na konkrétních vztazích. Výhodnější je většinou pronajmout vybavený byt, nejvýhodnější je domluvit se na bydlení v bytě nebo domě lidí, kteří jsou třeba na rok pracovně v zahraničí. Často se pak žádné náklady za bydlení neplatí výměnou za péči o byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
27.3.19 18:47

A v čem bude hotel levnější než byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.3.19 18:53

Není levnější jít do podnájmu se smlouvou třeba na rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.3.19 19:10

Neekonomicky rozmar, ale je to tvuj zivot a tve rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
27.3.19 19:20

Nepřijde mi výhodnější bydlet na hotelu než v garsonce 1+kk. No možná ještě nějaká ubytovna by vyšla líp, ale tam přebývají různé pochybné existence, tak bych tam moc jít nechtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
27.3.19 23:06

Urcite se da dohodnout treba dlouhodoby pronajem pres airbnb. Ja treba takto nasla nas dlouhodoby pronajem. Pronajala jsem si byt na mesic a kdyz jsem se majitele zeptala, zda nevi o necem na delsi dobu, tak souhlasil a dal nam skvelou cenu, i mistni nam rikaji, jake jsme meli stesti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.3.19 23:16

nebylo by ekonomičtější nějaké sdílené bydlení? :think: Jako hotel jo, ale aby to nelezlo moc do peněz, tak by to musela být nějaká spíš fuj kategorie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí