Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám menší dilema. Jelikož chci v budoucnu hodně cestovat a potrebuju tím pádem hodně šetřit(nechci se nikde s nikým vázat). Tak jsem přemýšlela, že bych do nějaké určité doby bydlela v hotelu. Dá se ubytování v hotelu prodlužovat na +- rok, nebo více?
Dá, dokonce jsou i hotely, kde se přío s takovými klienty počítá a pronajímají se na dlouhodobé bydlení za výhdnější ceny.
Nevýhoda je, že ti prostě může úklid apod. kdykoliv do pokoje vstoupit, nemůžeš si to uzpůsobit podle svého obrazu. Realitivně problém bývá praní, žehlení, zvíře, pánské či dámské návštěvy, ale to už záleží na konkrétních vztazích. Výhodnější je většinou pronajmout vybavený byt, nejvýhodnější je domluvit se na bydlení v bytě nebo domě lidí, kteří jsou třeba na rok pracovně v zahraničí. Často se pak žádné náklady za bydlení neplatí výměnou za péči o byt.
Nepřijde mi výhodnější bydlet na hotelu než v garsonce 1+kk. No možná ještě nějaká ubytovna by vyšla líp, ale tam přebývají různé pochybné existence, tak bych tam moc jít nechtěla ![]()
Urcite se da dohodnout treba dlouhodoby pronajem pres airbnb. Ja treba takto nasla nas dlouhodoby pronajem. Pronajala jsem si byt na mesic a kdyz jsem se majitele zeptala, zda nevi o necem na delsi dobu, tak souhlasil a dal nam skvelou cenu, i mistni nam rikaji, jake jsme meli stesti ![]()
nebylo by ekonomičtější nějaké sdílené bydlení?
Jako hotel jo, ale aby to nelezlo moc do peněz, tak by to musela být nějaká spíš fuj kategorie…
Dobrý den, mám menší dilema. Jelikož chci v budoucnu hodně cestovat a potrebuju tím pádem hodně šetřit(nechci se nikde s nikým vázat). Tak jsem přemýšlela, že bych do nějaké určité doby bydlela v hotelu. Dá se ubytování v hotelu prodlužovat na +- rok, nebo více?