Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nam dotaz
posledni mesicky 29.prosince, od te doby nic krom toho, ze po 1.tydnu zpozdeni jsem pak jeden den ani ne spinila spis mela trichu zmavsi velice slaby vytok. Kdyz nastal 2. Tyden zpozdeni byla neustsla pro me neznama bolest na pravem vajecniku, tyden jsem se drzela, ale vubec se to nelepsilo, tak jsem zasla k lekari. Tam jsem dostala vyvolavaci injekci a mela pockat sedm dni na tehotenstvi jsem byla i v krvi i v moci negativni. Tyden ubehl a nic tak jsem tenhle patek sla opet k doktorovi ten mi udelal jenom test z moci, ktery vyl negativ a dal mi dalsi vyvolavacku tentokrat mam cekat do pondeli a kdyz ne tak zase prijit, a jak vidite nedrle skoro 4 odpoledne a zadny ani naznak me menstruace
Muzu byt tehotna?
Rikam si jestli mi treba v ten patek nemel udelat testy i z krve ![]()
Já si myslím, ze po měsíci a něco zpoždění by to test z moči poznal na 100%. Každá má hladinu HCG v moči úplně jinou ale v téhle době by tam byl alespoň duch.
Já po vyvolávačce dostávala pravidelně menstruaci přesně 14.den od injekce. Nikdy ani o den dřív. Navíc, kdyby to bylo těhotenství, tak vyvolávačka mu neuškodí, ba naopak mu prospěje, vyvolávačka je totiž jen a pouze progesteron.
Praveze mam kamosku, ktere to test nerozpoznal pomalu do 5. Mesice jen z krve
A prece jenom miminko by jsem si nechala, ale neni na nej ted idealni doba, a proto jsem tak uz trochu nervozni z toho vseho ![]()
Ono to není tak běžné, že se HCG neobjevuje v moči, spíš je to vzácné. navíc ti dělal krevní test po týdenním zpoždění, to už by krev něco ukázala. Já bych řekla, že fakt těhotná nejsi.