2,5 leté dítě a problémy s trávením

10.12.24 19:57

2 lete dite a problemy s travenim

Zdravim, mam 2 a pul holku. Cca od dubna tohohle roku nas trapi zacpa. Dle dr mi bylo receno ze je to klasicka detska zacpa. Bolelo ji bricho a s bobkem jak kamen sla i cerstva krev jak se ji poranily streva.Do te doby mi dcera jedla vse, nikdy jidlo neodmitla. Od dubna se to vsak meni a pribivaji dalsi problemy. Je kazdo denne na projimadle, probiotikach a fenistilu(alergie).
Pred 3 mesici se ji objevily kousky nestraveneho tuku ve stolici. Nase dr to resi bezlepkovou dietou. Ta pomohla do ted. Ovsem opet se vratily bolesti bricha a nestraveny tuk ve stolici. Prestala mi skoro jist. Zije na jogurtu, presnidavce, obcasnemu masu a obcasnych testovinach a obcas chleba. Nic jineho neji. Dnes jsme byli u dr protoze se ji asi opakuje zanet mocaku a bavila jsem se s ni o tom. Rekla mi at ji k tomu pridam bez laktozovou dietu. Podle me to nebude k nicemu. Zitra tam jdeme z nova tak to s ni vic proberu. Muj osobni typ je ze m v tele malo enzymu pro traveni jidla nebo neco se zlucnikem proto ten tuk ve stolici. Za ten obdobi tech 3 mesicu bez lepku mi zhubla kilo. Priznaky by sedely. Dr rika ze je to jen faze ale pokud to tak pujde dal posle nas do gastro poradny. Pozadam o nejakou radu, konecne bych chtela vecet co a dcerou je. Neprijde mi to jako klasicka zacpa. Dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra