Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
V květnu tohoto roku jsem se po 2 letech rozhodla přestat užívat HA. V září tohoto roku jsem však prodělala tzv. “biochemické těhotenství”, po kterém jsem normálně dostala menstruaci. Po této zkušenosti jsem se po dohodě s gynekologem rozhodla znova užívat stejnou antikoncepci, čekala jsem tedy na další menstruaci, abych mohla začít užívat HA od prvního dne menstruace. Menstruace se však nedostavila a to ani po týdenním zpoždění. Rozhodla jsem se tedy nasadit HA s tím že jsem doufala, že menstruace se dostaví. Jsou to však 2 měsíce, přesně tedy 70 dní a menstruace stále nikde. Dělala jsem minimálně 10 těhotenských testů a všechny negativní. Příznaky těhotenství nepociťuji, až teď v posledních dnech, kdy se podle menstruačního kalendáře měla dostavit menstruace, pociťuji bolest v podbříšku. Máte někdo podobnou zkušenost? Nevím jestli jsou to jen rozházené hormony po všech těch událostech, nebo jestli je nějaká šance, že jsem těhotná.
Já jsem tohle měla, ale když jsem prodělala zamlkle a měla revizi. Na gyndu jsi nevolala? Můžou to být hormony, ale také nemusí..