2 měsíce bez menstruace

1
24.12.22 19:51

2 měsíce bez menstruace

Zdravím,
V květnu tohoto roku jsem se po 2 letech rozhodla přestat užívat HA. V září tohoto roku jsem však prodělala tzv. “biochemické těhotenství”, po kterém jsem normálně dostala menstruaci. Po této zkušenosti jsem se po dohodě s gynekologem rozhodla znova užívat stejnou antikoncepci, čekala jsem tedy na další menstruaci, abych mohla začít užívat HA od prvního dne menstruace. Menstruace se však nedostavila a to ani po týdenním zpoždění. Rozhodla jsem se tedy nasadit HA s tím že jsem doufala, že menstruace se dostaví. Jsou to však 2 měsíce, přesně tedy 70 dní a menstruace stále nikde. Dělala jsem minimálně 10 těhotenských testů a všechny negativní. Příznaky těhotenství nepociťuji, až teď v posledních dnech, kdy se podle menstruačního kalendáře měla dostavit menstruace, pociťuji bolest v podbříšku. Máte někdo podobnou zkušenost? Nevím jestli jsou to jen rozházené hormony po všech těch událostech, nebo jestli je nějaká šance, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
25.12.22 09:58

Já jsem tohle měla, ale když jsem prodělala zamlkle a měla revizi. Na gyndu jsi nevolala? Můžou to být hormony, ale také nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí