Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky!
Snad mi někdo poradí, začínám být z toho nervózní.
Moje 2měsíční holčička od včerejška od odpoledne bojkotuje jídlo. Jakmile jí k pusince přiblížím prso, spustí řev a přestane hned, jak jí dám do jiný polohy a ona to prso nevidí
Zkoušela jsem i odstříkat a dát jí to z flašky. Jakmile zjistila, že z toho teče mlíko, opět spustila řev… Už mi to jednou dělala, když jsem dostala MS, ale to trvalo jen přes den, v noci už pila normálně. A já teď dostala MS v sobotu. A v noci ani se zavřenejma očima pít nechtěla. Pořád otáčela hlavičku na jinou stranu. Když jsem jí zkoušela hlavičku před prsem držet, opět řev ![]()
Jinak vypadá celkem spokojeně, ráno si broukala a povídala se mnou… Co s tím
Mám jí nechat, dokud sama neřekne, že má hlad a nebude pít nebo mám zkusit rozmrazit mlíčko, co mám v mražáku? Mám strach, aby mi nezačala hubnout
Ve středu jdem na kontrolu k Dr., tak abych si zas nevyslechla, že málo přibírá ![]()
Ahojky já byse řídila podle toho jak přibírá,takže bych počkala až půjdete k DR. a pokud budete přibírat v poho tak ji nenuť,ona si vezme až bude mít hlad,ale pokud to s přibíráním nebude nic moc pak bych se poradila s Dr. co a jak dál.Tak snad jsem trošku poradila.Ahojky
Zuzík+Anička
Děkuju za radu, ale k Dr. bych se zrovna moc neupínala
Ta mi tak max. poradí, ať najedu na UM. Když jsem tam byla posledně na radu, co s mám dělat s prdíkama- trpěly jsme na ně opravdu hooodně moc (celý dny i noci probrečený), tak mi řekla, že se to musí přetrpět
Jakoby si myslela, že mi jde o to, abych měla doma klid a ne o to, abych malý pomohla… Nakonec jsme najely na Baby Calm a s prďákama je to mnohem lepší…
Jen ještě pro informaci. Plně kojím, žádný příkrmy. A malá od rána co hodinu ublinkne natrávený mlíko ![]()
Ahoj!
Mě paní doktorka říkala že když kojící mamina dostane měsíčky tak většinou miminkám mlíčko nechutná protože má jinou chutˇ . Asi to bude tvůj případ když jsi psala že máš měsíčky.
Můsíš holt to překonat. Miminko začne pít až bude mít hladík ,,uvidíš,,
Zkus to namrazene mlicko, at ma aspon nejake tekutiny. Pokud si aspon trochu cucne od tebe, tak bych to tak nechala. Nam v lete v tech vedrech mala taky bojkotovala jidlo. Nebo aspon vodu s flasky…Prubezne samozrejme zkouset. Ja vim, je to desne…
Terik
Ahoj,
já bych asi zkusila to zamražený mlíčko, některé děti jsou opravdu na MS velmi citlivé a mlíčko v té době nechtějí. Kamarádka měla stejný problém a v době MS dávala UM, tedy pokud malá její mlíko nechtěla.
R.
OK, díky.
Před hodinou jsem to znovu zkoušela a jestli pila 3 minuty, tak je to hodně
Pak už zase nechtěla… Tak zkusím rozmrazit to mlíčko.