2 měsíční mimi-nechce pít

2870
5.2.07 09:51

2 měsíční mimi-nechce pít

Ahojky!
Snad mi někdo poradí, začínám být z toho nervózní.
Moje 2měsíční holčička od včerejška od odpoledne bojkotuje jídlo. Jakmile jí k pusince přiblížím prso, spustí řev a přestane hned, jak jí dám do jiný polohy a ona to prso nevidí :roll: Zkoušela jsem i odstříkat a dát jí to z flašky. Jakmile zjistila, že z toho teče mlíko, opět spustila řev… Už mi to jednou dělala, když jsem dostala MS, ale to trvalo jen přes den, v noci už pila normálně. A já teď dostala MS v sobotu. A v noci ani se zavřenejma očima pít nechtěla. Pořád otáčela hlavičku na jinou stranu. Když jsem jí zkoušela hlavičku před prsem držet, opět řev :cry:
Jinak vypadá celkem spokojeně, ráno si broukala a povídala se mnou… Co s tím :?: Mám jí nechat, dokud sama neřekne, že má hlad a nebude pít nebo mám zkusit rozmrazit mlíčko, co mám v mražáku? Mám strach, aby mi nezačala hubnout :cry: Ve středu jdem na kontrolu k Dr., tak abych si zas nevyslechla, že málo přibírá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
5.2.07 09:57

Ahojky já byse řídila podle toho jak přibírá,takže bych počkala až půjdete k DR. a pokud budete přibírat v poho tak ji nenuť,ona si vezme až bude mít hlad,ale pokud to s přibíráním nebude nic moc pak bych se poradila s Dr. co a jak dál.Tak snad jsem trošku poradila.Ahojky

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.2.07 10:18

Děkuju za radu, ale k Dr. bych se zrovna moc neupínala :? Ta mi tak max. poradí, ať najedu na UM. Když jsem tam byla posledně na radu, co s mám dělat s prdíkama- trpěly jsme na ně opravdu hooodně moc (celý dny i noci probrečený), tak mi řekla, že se to musí přetrpět :evil: Jakoby si myslela, že mi jde o to, abych měla doma klid a ne o to, abych malý pomohla… Nakonec jsme najely na Baby Calm a s prďákama je to mnohem lepší…

Jen ještě pro informaci. Plně kojím, žádný příkrmy. A malá od rána co hodinu ublinkne natrávený mlíko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.2.07 11:29

Ahoj!
Mě paní doktorka říkala že když kojící mamina dostane měsíčky tak většinou miminkám mlíčko nechutná protože má jinou chutˇ . Asi to bude tvůj případ když jsi psala že máš měsíčky.
Můsíš holt to překonat. Miminko začne pít až bude mít hladík ,,uvidíš,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
5.2.07 12:06

Zkus to namrazene mlicko, at ma aspon nejake tekutiny. Pokud si aspon trochu cucne od tebe, tak bych to tak nechala. Nam v lete v tech vedrech mala taky bojkotovala jidlo. Nebo aspon vodu s flasky…Prubezne samozrejme zkouset. Ja vim, je to desne…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
5.2.07 12:10

Ahoj,

já bych asi zkusila to zamražený mlíčko, některé děti jsou opravdu na MS velmi citlivé a mlíčko v té době nechtějí. Kamarádka měla stejný problém a v době MS dávala UM, tedy pokud malá její mlíko nechtěla.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.2.07 12:15

OK, díky.
Před hodinou jsem to znovu zkoušela a jestli pila 3 minuty, tak je to hodně :roll: Pak už zase nechtěla… Tak zkusím rozmrazit to mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí