Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tohle je teď moje 2 těhotenství, doma mám 3 leteho syna. Celé těhotenství i porod úplně bez problémů a ted mám pocit, že umiram.
U doktorky jsem byla už v 4+4 protože bolesti bricha byli šílený, podezření na MT. Viděla pouze váček a nebyla si jistá kde je. Teď jsem teda byla ve čtvrtek znovu, bolesti stále hrůza, teď mě k tomu už bolí i Třísla, stehna a hlavne kolena. Ale dle ultrazvuku všechno v pořádku velikost přesně odpovídá poslední menstruaci. V pátek růžový výtok a změna bolesti, v sobotu výtok trochu do červena a syn me narazil chřipkou takže teploty skoro 39°C. Byla jsem na pohotovosti, mimi zase o ty dva dny vyrostlo a žádné krvácení nebylo vidět, dostala jsem utrogestan a klid na lůžku, protože byl vidět hodně dole malý hematom, dle doktorky daleko od mimi.
Ja už druhý den nespím od té bolesti nohou, ale dle doktorky to souvisí s chřipkou. Včera po vyšetření zase růžový výtok.
Jsem dneska 6 týden a nedokážu si představit že mám teoreticky ještě 34 tydnu před sebou.
20.2. Jdu na další kontrolu a modlím se aby bylo vše okay a hlavně už to srdíčko 💕
Máte někdo podobné zkušenosti, přešlo to, cítili jste se potom v pozdějších týdnech lépe?
Chripku a bolesti nohou jsem v 6tt mela taky takovou, ze jsem nemohla vubec tri noci spat a chodit taky skoro vubec. Nemohla jsem ani lezet poradne. Po par dnech se to zlepsilo. Hematom jsem mela taky, jestli kvuli chripce, nebo ne, nevim, ale ten se vstrebal cca v 9tt. Od te doby se objevily na kratko nevolnosti po vetsi porci jidla, nez pro vrabce a pak uz docela pohoda, tak se drz!
Já myslím že tvé potíže souvysi hlavně s tou chřipkou..krom toho špinění teda..to bude tím hematomem…držím palce ať je ti brzy lépe a vše ok…
To bude k te chřipce, já měla stejne příznaky minuly týden a těhotná nejsem, dej tomu týden dva a určitě bude lip ![]()