Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
prosím o radu a vaše zkušenosti. Jsem ve 14tt, a cely den mě dneska boli bricho, jakoby to byli menstruacni bolesti. Nesvijim se v klubicku apod, ale boli me to. Mám strach, že je neco spatne a zacnu krvacet. Myslíte si, ze je to roztahovanim delohy nebo mam jet na pohotovost? Jake mate prosim vy zkusenosti. Dekuji ![]()
Ahoj, mě to tak také bolelo, ještě někdy teď bolívá (18tt), nejspíš to bude tím roztahováním dělohy, ale dle mého by to nemělo bolet vkuse a bolest by se neměla stupňovat. Když mám obavu, pro jistotu beru Angelsounds a malou zkontroluji:)
@Mama99 ano kontrolovala jsem rano i vecer a srdicko bije..ono to pak treba na chvili prestane bolet, ale taky to boli treba i 15 min v kuse … trapi me to cely den, neznam tento pocit
Ano roste, pokud tě to bolí moc zajdi si na pohotovost. Já jsem to pak už měla tak, že jsem se svijela, nespala a nakonec brečela
pomohl mi na to hořčík
@Temnástranasíly kvuli te bolesti? a horcik pomohl? ale ja krece nemam, jakobych proste mela menstruaci..
@Nika217 píše:
@Temnástranasíly kvuli te bolesti? a horcik pomohl? ale ja krece nemam, jakobych proste mela menstruaci..
Mně tvrdlo břicho a bolelo to pak jak už čert, prvně jen jak menstruace, respektive to jsem cítila tak nějak od počátku. Ale jen chvílemi, ne nonstop. Tohle už bylo nonstop. Hořčík byl primárně na tvrdnutí, ale oddělal i tu bolest.
@Temnástranasíly aha 🙈 ja furt doufam ze to je tim, jak se mi napina deloha ale kdyz uz me to boli cely den tak me to desi, jeste je vikend a uplne se mi nechce litat na pohotovost, kdyby byl aspon prac tyden, tak zavolam svemu gynekologovi.. a dokud nekrvacim a slysim srdicko tak jenom doufam, ze je vse ok, ale cim je to dele, tim uz vice citim ze se fakt bojim… ![]()
@Nika217 píše:
@Temnástranasíly aha 🙈 ja furt doufam ze to je tim, jak se mi napina deloha ale kdyz uz me to boli cely den tak me to desi, jeste je vikend a uplne se mi nechce litat na pohotovost, kdyby byl aspon prac tyden, tak zavolam svemu gynekologovi.. a dokud nekrvacim a slysim srdicko tak jenom doufam, ze je vse ok, ale cim je to dele, tim uz vice citim ze se fakt bojim…
Je to tím a bude to v pořádku, mně doktorka řekla, že je to naprosto ok. ![]()
@Temnástranasíly a taky te to bolelo treba cely den? ja vsude ctu ze to boli a pak to odezni, ale me to proste boli cely den, citim i ulevi ale citim i delsi dobu v kuse ![]()
@Nika217 píše:
@Temnástranasíly a taky te to bolelo treba cely den? ja vsude ctu ze to boli a pak to odezni, ale me to proste boli cely den, citim i ulevi ale citim i delsi dobu v kuse
Ano, v tu chvíli jak jsem už šla na pohotovost to prostě bolelo skoro 24 hodin v kuse a pořádně. Pak jsem pochopila, že takto bolí kontrakce, já si říkala, proč jsem málem chcípla ![]()
@Nika217 píše:
@Temnástranasíly a to jsi byla v jakem tydnu?
16-17
@Temnástranasíly kontrakce jsou uz tak brzo? a ted si v jakem? ![]()