Večer neustále tvrdé břicho

291
2.2.24 23:55

Večer neustále tvrdé břicho

Hezký večer, holky,
Měly jste některá po večerech trvající pocit tvrdého, napjatého břicha? Co Vám na to pomohlo? :mrgreen: počítám, že asi nic :zed: přemýšlím, že k hořčíku přidám hořčík bisglycinat, jestli nebude lepší…
Jsem ve třetím trimestru, 30+3, dělá mi to asi poslední tři večery. Vždy to začne cca v podvečer a drží se mě to celý večer, o spaní ani nemluvě 🤣 až v noci, či nad ránem se většinou uvolní a pak mám klid, i během dne..až v pozdějším odpoledni, podvečeru nanovo.. o tvrdnutí břicha jsem četla jako o intervalech a poslíčcích, nic z toho jsem předchozí těhotenství neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6670
3.2.24 00:26

Kolik hořčíku bereš?
Začalo mi tvrdnout břicho, já jsem si zvedla běžný hořčík, dostala jsem se na nějakých 400. doktorka mi předepsala 3000 :mrgreen: hodně mě pobavilo, jak jsem měla zkreslené představy o tom, co je to zvednou hořčík.

Řekni to lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
3.2.24 00:35

Určitě plánuji hned v pondělí volat Dr.
S tím hořčíkem na tom budu asi tak podobně :D 8o
Spíš mě překvapilo, že mám to břicho tvrdé po celý večer, bez ustání :zed: teplá sprcha trochu pomáhá, jak jsem dnes zjistila… Uvidím, co mi v pondělí řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
3.2.24 00:43

No ono je rozdíl jako tvrdnout a pak, že se jakoby vypne a máš pocit napjetí a plnosti. Na tvrdnutí břicha jsem netrpěla, ale vypjaté břicho jsem v posledním trimestru měla po večerech taky. Nepomohlo nic.
Doktorce jsem ten stav popisovala a nedokázala mi poradit, ale vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6670
3.2.24 05:21

Mně tvrdlo celý den už v 16 týdnu, je to pak jak velká tvrdá bublina. Hrozně divný pocit. Pak to i bolelo jak prase, že jsem šla na pohotovost. Prcek v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
3.2.24 08:10

@BaruTeri já měla u první dcery tvrdé břicho skoro celé těhotenství, brala jsem koňské dávky magnesia. 2× jsem i ležela po týdnu v nemocnici na kapackach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
3.2.24 09:49

Mi tvrdlo porad, tak jsem se na to ptala v poradne a prej když se to objeví, mám přijít. No to bych tam byla asi kazdej večer :lol: i Sledovač kontrakci mi to vyhodnotil jako kontrakce a několikrát řekl, ze mám jet do porodnice, ale nikdy to k porodu nebylo. Dokonce mi břicho tvrdlo i v noci, tak jsem s tím byla zvykla i spát a pak jsem notnou část porodu zaspala a do porodnice dojela na poslední chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
3.2.24 09:59
@Markéta188 píše:
No ono je rozdíl jako tvrdnout a pak, že se jakoby vypne a máš pocit napjetí a plnosti. Na tvrdnutí břicha jsem netrpěla, ale vypjaté břicho jsem v posledním trimestru měla po večerech taky. Nepomohlo nic.
Doktorce jsem ten stav popisovala a nedokázala mi poradit, ale vše bylo ok.

Ano, právě o tom mluvím. Neustále tvrdé břicho. Klasické tvrdnutí je dle mého něco jiného. Ale těžko říci no..taky uvidím, co mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
9.2.24 12:13

Abych tady hodila nějaký závěr - u mě to souviselo s rozhozeným trávením. Jakmile potíže přešly, zmizel i pocit tvrdého břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí