Náhlý průjem v těhotenství

Anonymní
2.2.24 08:12

Náhlý průjem v těhotenství

Ahoj všem jdu si pro radu jestli někdo nemá stejnou zkušenost :zed: Budu začínat 33tt a trápí mě občas zácpa ale nejhorší věc se mi stává z ničeho nic mě začnou chytat krece do zad a břicha v břiše se mi vše kroutí polije mě pot a strašná bolest kdy nevím jestli zvracet… Ihned začne průjem kdy strávím i hodinu na wc v křečích v zádech a břichu :,( Děje se mi to většinou večer takže si pak totálně k. o. chodím lehnout to mi zase tvrdne břicho a bolí v zádech gynekolog mi taky řekl ze se mi zkracuje čípek takže mě hlídá :zed: Tahle bolest přejde druhy den cítím jen bolesti v zádech a je mi na zvracení …. Musím říct ze tahle bolest mě popadla v sobotu a ve čtvrtek zase mám strašný strach kdy to přijde znova :? S takovou bolesti jsem skončila několikrát i na pohotovosti před otehotnenim ale nebylo to v takové míře všechny vyšetření i kolonoskopie byli v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
174
11.2.24 09:13

Ahoj, doufám, že se ti ulevilo, jestli ne, možná by věděl více náš odborník v poradně

Když jsem byla těhotná, občas se mi to stávalo, můj gynekolog říkal, že mám jen silnější poslíčky, ať zkusím teplou sprchu, vždycky se mi trochu ulevilo. Možná to dělají nějaký hormony, nevím. Každopádně chápu, že je to hrozně nepříjemné. Nakonec jsem rodila až po termínu a oba kluky vyvolávaně. Takže ty poslíčci nemusí vůbec nic znamenat.

Držím palce :) už máš vybranou porodnici? To asi jo viď, kdyžtak můžou pomoci i recenze ostatních uživatelek. Budeme se potom těšit na tvou recenzi.

ahoj Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.2.24 10:09

Ahoj, u mě se takto projevuje syndrom dráždivého tračníku. Všechna vyšetření jsou vždy v pořádku. Nemáš stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí