Cestování v 32tt

7
1.2.24 17:01

Cestování 32tt

Dobrý den,
Uvažujeme s přáteli o dovolené, v době kdy budu ve 32tt. Milujeme cestování, už v prvním trimestru jsme absolvovali 9h let. Teď by to samozřejmě bylo blíž. Můžete mi sem napsat vaše zkušenosti s cestováním v letadle ve 3. trimestru? :)
Prosím odpovědi typu “neletela bych, nepojisti vás, nevezmou vás do letadla..” si nechte, vše mám načtené a opravdu bych ráda zkušenost od někoho, kdo už to absolvoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17441
1.2.24 17:03

Pokud vím, tak od 28.tt nesmíš létat…
Já byla ve 36.tt autem ve Švýcarsku a v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
1.2.24 17:14

To te do letadla nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
1.2.24 17:24
@Kriss Tina píše:
To te do letadla nepustí.

Pusti, letela jsem v 30. tydnu a kazdymu to bylo uplne jedno. Potvrzeni chteji az od 36. tydne. Nicmene jsem o 3 tydny pote dost necekane porodila, uz bych nikdy neletela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.2.24 17:50
@azaleila píše:
Pokud vím, tak od 28.tt nesmíš létat…
Já byla ve 36.tt autem ve Švýcarsku a v pohodě…

Některé letecké společnosti vás vezmou až do 36tt. S potvrzením lékaře samozřejmě.
A autem v pohodě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.2.24 17:52
@DandátkoP píše:
Pusti, letela jsem v 30. tydnu a kazdymu to bylo uplne jedno. Potvrzeni chteji az od 36. tydne. Nicmene jsem o 3 tydny pote dost necekane porodila, uz bych nikdy neletela.

Mohu znát destinaci kam ste letěla ve 30tt? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
1.2.24 17:57
@Linda282 píše:
Některé letecké společnosti vás vezmou až do 36tt. S potvrzením lékaře samozřejmě.
A autem v pohodě? :)
Úplně v pohodě… já to zvládala celé dobře, bříško mini… jen jsem odblila první trimestr, mohla bych všechno…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
1.2.24 17:58
@Linda282 píše:
A autem v pohodě? :)

Fakt? To jsem netušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18758
1.2.24 18:00

@Linda282 já byla 29tt Londýn. Žádné potvrzení jsem neměla. Jediný co byl problem sehnat pojištění. Ne každý pojistí po určitém týdnu. Volila bych nějaké blizke Evropské destinace. Znama měla odletět na dovolenou a den předem skočila v nemocnici a porodila 33tt. Holcicka naštěstí v poradku. Další zase ve vnitrostátním letu v Číně zažili porod na palubě… paní nastupovala už s kontrakcema a myslela, ze to stihne 5 hodin domu :roll: nicméně autem nějaká Budapešť ( je krasna) nebo Vratislav, Krakov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
1.2.24 18:03
@Linda282 píše:
Mohu znát destinaci kam ste letěla ve 30tt? :)

Mallorka. Po tom, co nas potkalo, to beru jako silenej hazard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
1.2.24 18:35

Taky hodně cestuji, taky jsem přemýšlela, jestli kolem 30 tt někam ještě nejet, ale co to pojištění? Pojedeš bez nebo si sehnala nějaké, kde pojisti i v takhle pokročilém těhotenství? Já koukala, že většina pojišťoven má do 28 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
1.2.24 18:38

@Bellamia Moje Evropská pojisti nebo na jare me pojistila. Ale opravdu si to rozmyslete, nestoji to za to, ver mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
1.2.24 18:43

@DandátkoP já z toho mám docela vítr, takže si myslím, že to bude maximálně někde po ČR v dosahu kvalitní péče. Ale překvapilo mě, že ostatní si jezdí klidně do 36tt, já bych prostě bez pojistky nikam neletela 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.2.24 20:03

Na přelomu 34 a 35tt v prvním těhu bez jakýchkoliv potíží jsem byla jenom v rámci republiky na pohodové oddechové dovolené v Krušných horách. Týden po návratu jsem nečekaně porodila. Už bych takto nikam nešla, přidávám se proto plně k názoru @DandátkoP .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.2.24 20:06

Hele ja byla v tehotenstvi sice celkem strelec, 14 dni pred porodem jsem jeste jela autem pres pul republiky na vylet. Ale ve 30tt bych letadlem neletela, vlastne ani dal za hranice bych nejela. Ted kdyz mam s porodem vlastni zkusenost a vim, co vse se muze stat i pri zcela bezproblemovem tehotenstvi z hodiny na hodinu, tak uz mam opravdu velky respekt. Ver, ze dovolena za to opravdu nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí