Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ernais já zas po svých zkušenostech bych klidně jela. Já měla problem jen se zadama jinak jsem teda poslední měsíc odfunela a nic moc. Ale jak jsem psala, nějaký okolní města klidně. Letecky jen Evropa a do 2 hodin letu. Asi bych to nechala na poslední chvíli a autem. Nikdo nevi jak se bude cítit, takže když bude ok, muže jet klidně autem do Paříže ![]()
@hospodki jenze muze bejt clovek ok a citit se skvele a pak se muze behem minuty cokoliv stat a v zahranici rodit nechces.
@DandátkoP píše:
@hospodki jenze muze bejt clovek ok a citit se skvele a pak se muze behem minuty cokoliv stat a v zahranici rodit nechces.
Tak muže a nemusí. Psala jsem nejdřív Vratislav, Krakow, Budapešť.. to je par hodin cesty a žádná Asie bez pece
každý jsme zodpovědný za sebe a sva rozhodnutí
@hospodki ja mam okolo sebe ted 3 holky, co porodily predcasne, aniz by tomu predtim neco nasvedcovalo a nejsem si jista, ze tohle chce clovek resit v zahranici, byt jen 2 hodiny letu od domova…Ale jasny stat se nic nemusi.
@Ernais a já zas znám jen 3 co porodily předčasně - 25, 29 a těch 33. Jinak všechno v termínu nebo po termínu. Ani okolo sebe nemám ženský na rizikaci.
My měli letět v květnu na svatbu do Řecka, pak jsem otěhotněla a zjistila, že v době svatby už budu v 34tt. Omluvili jsme se, že jednoduše nedorazíme. Za mě je to zbytečný hazard, kvůli povyražení riskovat předčasný porod, nedej bože zdraví dítěte.