Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
zkušenost mám. Vždy vše dopadlo dobře, mám tři děti. U všech těhotenství jsem toto řešila. Ne vždy se jedná o zásadní komplikaci. Syn ustál i silné krvaceni. V podstatě neexistuje mechanismus, jak to ovlivnit. Max klidový režim a některý doktor předepíše utrogestan.
Na pohotovost to není. Nějaké krvácení a špinění je v těhotenství normální. Navíc i kdyby se jednalo o potrat, lékař nemá jak zasáhnout.
Zatím asi ne..možná praskla nějaká žilka…pokud by se objevily křeče, bolest, větší krvácení tak pak už bych jela…
případně v pondělí zavolej svému gynekologovi a on na tebe určitě koukne ![]()
Sestra krvácela v 5tt. HODNĚ. Klasická silná ms 4 dny a ustála to. Neteř je už 3 roky na světě.
Já osobní zkušenost nemám, krvácela jsem až ve 24tt.
Ahoj, chci se poradit, omlouvám se že anonymně ale o těhotenství z rodiny nikdo ještě neví. Jsem přibližně v 6tt. Dnes ráno se na toaletním papíře objevila slabá krev spíš více růžová než jasné červená, od té doby jen lehké hnědé zašpinění opět jenom na papíře při utření. Na gyndu jdu až příští týden a dneska tam gynekolog ani není. Máte některá zkušenosti? Popřípadě je tohle na pohotovost?