2 // v listopadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
5.12.17 16:34

@Agnes9 Určitě bych šla :) už kvůli prevenci ale i tak je možné že něco uvidí a třeba ti vezme kreva budeš mít zvýšené hcg :) já se třeba objednávala a první sem šla na krev a hcg sem měla 7300 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.12.17 17:28

Ahoj holky, zdravim po delsi dobe. Dnes jsem byla u dr.jsem 6+2 a :srdce: bije. Jsem z toho uplne mimo :mrgreen:. Gratuluji vsem novym tehulim :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.12.17 19:36

@scentini jupiii moc gratuluji :potlesk: tak at hezky roste. Pořad mas chuť na kafe? Mne dnes konečně nebylo spatne. Ale neraduju se, předpokládám, ze to bude jak na houpačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.12.17 19:40

@scentini gratuluju k těhu, já mám potvrzené a na srdíčko jdu až příští týden

@CoffeeLady držím palce, aby to dlouho vydrželo…mě dneska pro změnu první den, kdy je mně na zvracení.. a nejhorší na tom je, že cítím snd všechny pachy..teda halvně ty smradlavý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.12.17 21:08
@CoffeeLady píše:
@scentini jupiii moc gratuluji :potlesk: tak at hezky roste. Pořad mas chuť na kafe? Mne dnes konečně nebylo spatne. Ale neraduju se, předpokládám, ze to bude jak na houpačce.

Dekuju, taky preji vse at je v poradku. No kavu si dam, ale zle mi je desne. A jsem siiilene unavena. Furt bych spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.12.17 21:09

@P4ja dekuju, drzim ti pesti. Ja jsem z toho dost na nervy, aby vsechno bylo v poradku :oops: jsem cvok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
6.12.17 08:32

Tak dnes rano takto, carka zesilila takze drink si teda vecer urcite nedam. Ten digi je odpoledne pro snoubence jako prekvapeni :hug: :srdce: tak doufam tedy ze se do ty doby nevypne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1880
6.12.17 10:52

@Janulak231
Tady se nemocenska na tehotenstvi nedava, jelikoz tehotenstvi neni nemoc. A materskou muzu zacit cerpat nejdrive 6 tydnu pred porodem. Takze ja musim makat skoro az do konce. To bude husty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1880
6.12.17 10:53

@Agnes9
Je to tam :dance:
Radsi si nechej fotku toho digi. Slysela jsem, ze nekomu se vypnul po 4hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1880
6.12.17 10:58

@scentini
Gratuluji k :srdce: Ja jdu az za tyden, se snad nedockam!
Taky jsem priserne unavena a je mi blbe. Nezvracim, ale citim zaludek porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
6.12.17 11:28
@VikiFr píše:
@scentini
Gratuluji k :srdce: Ja jdu az za tyden, se snad nedockam!
Taky jsem priserne unavena a je mi blbe. Nezvracim, ale citim zaludek porad.

Dekuju, ja taky nezvracim. Spis jako strevni viroza, ale strevni viroza to neni. Stejne jsem to mela s dcerou. Drzim pestli i tobe :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.12.17 12:45

@VikiFr to jsme na tom stejně :lol: Na srdíčko jdu příští týden ve čtvrtek a unavená jsem hrozně, az me to samotnou štve a přijdu si před přítelem neschopná :( stačí ze povesim prádlo a nahazu další prádlo do pračky a už musím odpočívat… To jsem v prvním tehu neznala. A na :poblion: mi je dost často a zatím se teda akce konala jen jednou, jinak žaludek jak na vodě a do toho ještě chutě na vselicos takže šílená kombinace :? No největší hrůzu mám ovšem z pečení, nakupování dárků a celkově příprav na Vánoce :zed: Už se vidím jak v obchodaku každou chvíli odpocivam, to přítele trefí :lol: jak jste na tom vy ostatní s přípravami na Ježíška? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
6.12.17 13:27

@P4ja no modlím se, nejhorší je to rano pri čištění zubu, to mam vždycky co dělat. Držím palce at se to nehorší.

@Mishugge ja se nehodlám Vánocemi stresovat, radši at to není dokonaly ale jsme v klidu. Nastesti mam velmi chapaveho manžela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
6.12.17 13:35

Ahoj, já se k vám taky přidám, jsem 5+2tt, včera jsem byla poprvé u dr. No a v děloze je krom dutinky taky veliký hematom kolem plodového váčku, takže uvidíme, jak se to vyvine, za týden jdu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.12.17 13:44

@CoffeeLady Děkuju, já teĎ nejvíc bojuju s kloktáním po tom, co dýchám kvůli astmatu.
@Mishugge Já vánoce neřeším normálně, nestresuju se, a co stihnu to stihnu. A já osobně si nedovedu představit, že za téhle situace budu nějak víc uklízet Jinak spíš jsme na pohodu a klid na kanapi. No a letos už jsme si s manželem nadělili. A s rodinama jsme se domluvili, že si dáme jen něco málého symbolicky. Takže budeme odpočívat a koukat na televizi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí