Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Agnes9 Určitě bych šla
už kvůli prevenci ale i tak je možné že něco uvidí a třeba ti vezme kreva budeš mít zvýšené hcg
já se třeba objednávala a první sem šla na krev a hcg sem měla 7300 ![]()
Ahoj holky, zdravim po delsi dobe. Dnes jsem byla u dr.jsem 6+2 a
bije. Jsem z toho uplne mimo
. Gratuluji vsem novym tehulim
.
@scentini jupiii moc gratuluji
tak at hezky roste. Pořad mas chuť na kafe? Mne dnes konečně nebylo spatne. Ale neraduju se, předpokládám, ze to bude jak na houpačce.
@scentini gratuluju k těhu, já mám potvrzené a na srdíčko jdu až příští týden
@CoffeeLady držím palce, aby to dlouho vydrželo…mě dneska pro změnu první den, kdy je mně na zvracení.. a nejhorší na tom je, že cítím snd všechny pachy..teda halvně ty smradlavý ![]()
@CoffeeLady píše:
@scentini jupiii moc gratulujitak at hezky roste. Pořad mas chuť na kafe? Mne dnes konečně nebylo spatne. Ale neraduju se, předpokládám, ze to bude jak na houpačce.
Dekuju, taky preji vse at je v poradku. No kavu si dam, ale zle mi je desne. A jsem siiilene unavena. Furt bych spala.
@P4ja dekuju, drzim ti pesti. Ja jsem z toho dost na nervy, aby vsechno bylo v poradku
jsem cvok ![]()
Tak dnes rano takto, carka zesilila takze drink si teda vecer urcite nedam. Ten digi je odpoledne pro snoubence jako prekvapeni
tak doufam tedy ze se do ty doby nevypne ![]()
@Janulak231
Tady se nemocenska na tehotenstvi nedava, jelikoz tehotenstvi neni nemoc. A materskou muzu zacit cerpat nejdrive 6 tydnu pred porodem. Takze ja musim makat skoro az do konce. To bude husty.
@Agnes9
Je to tam ![]()
Radsi si nechej fotku toho digi. Slysela jsem, ze nekomu se vypnul po 4hod.
@scentini
Gratuluji k
Ja jdu az za tyden, se snad nedockam!
Taky jsem priserne unavena a je mi blbe. Nezvracim, ale citim zaludek porad.
@VikiFr píše:
@scentini
Gratuluji kJa jdu az za tyden, se snad nedockam!
Taky jsem priserne unavena a je mi blbe. Nezvracim, ale citim zaludek porad.
Dekuju, ja taky nezvracim. Spis jako strevni viroza, ale strevni viroza to neni. Stejne jsem to mela s dcerou. Drzim pestli i tobe
.
@VikiFr to jsme na tom stejně
Na srdíčko jdu příští týden ve čtvrtek a unavená jsem hrozně, az me to samotnou štve a přijdu si před přítelem neschopná
stačí ze povesim prádlo a nahazu další prádlo do pračky a už musím odpočívat… To jsem v prvním tehu neznala. A na
mi je dost často a zatím se teda akce konala jen jednou, jinak žaludek jak na vodě a do toho ještě chutě na vselicos takže šílená kombinace
No největší hrůzu mám ovšem z pečení, nakupování dárků a celkově příprav na Vánoce
Už se vidím jak v obchodaku každou chvíli odpocivam, to přítele trefí
jak jste na tom vy ostatní s přípravami na Ježíška? ![]()
@P4ja no modlím se, nejhorší je to rano pri čištění zubu, to mam vždycky co dělat. Držím palce at se to nehorší.
@Mishugge ja se nehodlám Vánocemi stresovat, radši at to není dokonaly ale jsme v klidu. Nastesti mam velmi chapaveho manžela ![]()
Ahoj, já se k vám taky přidám, jsem 5+2tt, včera jsem byla poprvé u dr. No a v děloze je krom dutinky taky veliký hematom kolem plodového váčku, takže uvidíme, jak se to vyvine, za týden jdu na kontrolu.
@CoffeeLady Děkuju, já teĎ nejvíc bojuju s kloktáním po tom, co dýchám kvůli astmatu.
@Mishugge Já vánoce neřeším normálně, nestresuju se, a co stihnu to stihnu. A já osobně si nedovedu představit, že za téhle situace budu nějak víc uklízet Jinak spíš jsme na pohodu a klid na kanapi. No a letos už jsme si s manželem nadělili. A s rodinama jsme se domluvili, že si dáme jen něco málého symbolicky. Takže budeme odpočívat a koukat na televizi. ![]()