Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky je tu někdo kdo má tento měsíc 2 // na tesku nebo aspoň duchy??
![]()
@Vladka23 Hlasím se
já takový nečekaný dáreček před Vánoci přáli jsme si to strašně moc a pořád to nevycházelo a ten to měsíc sem nedostala MS tak jsem si udělal test a byl tam dost hodně viditelný duch ale nějak sem nejásala nechtěla sem být zklamaná tak druhý den sem si udělala druhý a tam to opět bylo hnedka a ještě silnější
tak že gratuluji ![]()
Co myslite holky? Nahore test z 13dpo, spodni 14dpo. Prijdou mi oba stejne zbarvene ![]()
@Petruna21 Pamatuji si tě z jiných diskuzí a chci ti pogratulovat, že to konečně vyšlo!
Ať jste zdraví ![]()
Ahojda holky
, moc Vám všem potichounku gratuluji.
A přidávám se s // na TT.
@radkka Moc moc děkuji
bylo to opravdu nečekané vůbec se nedařilo a najednou takový překvápko ![]()
@Petruna21 píše:
@radkka Moc moc děkujibylo to opravdu nečekané vůbec se nedařilo a najednou takový překvápko
No, já si právě pamatuji, jak jsi vždycky čekala
Jak dlouho to vůbec trvalo?
Já těm // vůbec nemohla věřit, raduj se a užívej si ![]()
@radkka píše:
No, já si právě pamatuji, jak jsi vždycky čekalaJak dlouho to vůbec trvalo?
Já těm // vůbec nemohla věřit, raduj se a užívej si
No rok neberu prášky a 6 měsíců to trvalo
není to zas nějáká extra dlouhá doba ale pro mě to bylo nekonečný
. Tak že jsem ráda že to konečně vyšlo a bylo to milé 15.11 jsem měla dostat MS a nic a furt mě boleli prsa a bylo mi divně tak jsem si udělala 16.11 test a tam byli dvě // a docela rychle a nebyla 2× slabá a pro jistotu sem udělala druhý den další a tam to bylo hned a už ještě silnější ![]()
@Petruna21 píše:
No rok neberu prášky a 6 měsíců to trvalonení to zas nějáká extra dlouhá doba ale pro mě to bylo nekonečný
. Tak že jsem ráda že to konečně vyšlo a bylo to milé 15.11 jsem měla dostat MS a nic a furt mě boleli prsa a bylo mi divně tak jsem si udělala 16.11 test a tam byli dvě // a docela rychle a nebyla 2× slabá a pro jistotu sem udělala druhý den další a tam to bylo hned a už ještě silnější
To chápu… my jsme s manželem byli prakticky neplodní, takže jsme to přirozenou cestou chtěli zkusit, ale nedoufali jsme (dohodli jsme se, že tomu dáme aspoň rok), vůbec jsem se tím nezabývala a najednou druhý cyklus //, no radost veliká ![]()
Tak hlavně, ať je vše v pořádku! Já pak krvácela, docela dost, nebylo to příjemné
ale naštěstí vše bylo v pořádku.
@radkka píše:
To chápu… my jsme s manželem byli prakticky neplodní, takže jsme to přirozenou cestou chtěli zkusit, ale nedoufali jsme (dohodli jsme se, že tomu dáme aspoň rok), vůbec jsem se tím nezabývala a najednou druhý cyklus //, no radost veliká
Tak hlavně, ať je vše v pořádku! Já pak krvácela, docela dost, nebylo to příjemnéale naštěstí vše bylo v pořádku.
No vidím že jste si taky dost prožili
no já v pátek jdu na krev mám z toho k celku strach
.. a tedy umírám na bolest prsou to je fakt děsný a dost mě bolí v podbříšku jako bych měla MS ![]()
@Petruna21 píše:
No vidím že jste si taky dost prožilino já v pátek jdu na krev mám z toho k celku strach
.. a tedy umírám na bolest prsou to je fakt děsný a dost mě bolí v podbříšku jako bych měla MS
Já bych na krev nešla, zbytečně budeš zase řešit hodnoty hcg… já šla až na ultrazvuk ![]()