2 // v listopadu

2941
21.11.17 19:52

2 // v listopadu

Ahojky je tu někdo kdo má tento měsíc 2 // na tesku nebo aspoň duchy?? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
21.11.17 19:55

@Vladka23 Hlasím se :) já takový nečekaný dáreček před Vánoci přáli jsme si to strašně moc a pořád to nevycházelo a ten to měsíc sem nedostala MS tak jsem si udělal test a byl tam dost hodně viditelný duch ale nějak sem nejásala nechtěla sem být zklamaná tak druhý den sem si udělala druhý a tam to opět bylo hnedka a ještě silnější :srdce: tak že gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.11.17 20:16

Ja se taky pridavam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.17 21:01

Co myslite holky? Nahore test z 13dpo, spodni 14dpo. Prijdou mi oba stejne zbarvene :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.17 21:04

@Petruna21 Pamatuji si tě z jiných diskuzí a chci ti pogratulovat, že to konečně vyšlo! :kytka: Ať jste zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.11.17 21:15

Ahojda holky :mavam:, moc Vám všem potichounku gratuluji. :potlesk: A přidávám se s // na TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.11.17 21:33

Já také:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 21:33

@radkka Moc moc děkuji :srdce: bylo to opravdu nečekané vůbec se nedařilo a najednou takový překvápko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.17 21:37
@Petruna21 píše:
@radkka Moc moc děkuji :srdce: bylo to opravdu nečekané vůbec se nedařilo a najednou takový překvápko :)

No, já si právě pamatuji, jak jsi vždycky čekala :hug: Jak dlouho to vůbec trvalo?
Já těm // vůbec nemohla věřit, raduj se a užívej si :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 21:41
@radkka píše:
No, já si právě pamatuji, jak jsi vždycky čekala :hug: Jak dlouho to vůbec trvalo?
Já těm // vůbec nemohla věřit, raduj se a užívej si :hug:

No rok neberu prášky a 6 měsíců to trvalo :roll: není to zas nějáká extra dlouhá doba ale pro mě to bylo nekonečný :nevim:. Tak že jsem ráda že to konečně vyšlo a bylo to milé 15.11 jsem měla dostat MS a nic a furt mě boleli prsa a bylo mi divně tak jsem si udělala 16.11 test a tam byli dvě // a docela rychle a nebyla 2× slabá a pro jistotu sem udělala druhý den další a tam to bylo hned a už ještě silnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 21:43

@radkka

To je ten první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.17 21:49
@Petruna21 píše:
No rok neberu prášky a 6 měsíců to trvalo :roll: není to zas nějáká extra dlouhá doba ale pro mě to bylo nekonečný :nevim:. Tak že jsem ráda že to konečně vyšlo a bylo to milé 15.11 jsem měla dostat MS a nic a furt mě boleli prsa a bylo mi divně tak jsem si udělala 16.11 test a tam byli dvě // a docela rychle a nebyla 2× slabá a pro jistotu sem udělala druhý den další a tam to bylo hned a už ještě silnější :)

To chápu… my jsme s manželem byli prakticky neplodní, takže jsme to přirozenou cestou chtěli zkusit, ale nedoufali jsme (dohodli jsme se, že tomu dáme aspoň rok), vůbec jsem se tím nezabývala a najednou druhý cyklus //, no radost veliká :dance:
Tak hlavně, ať je vše v pořádku! Já pak krvácela, docela dost, nebylo to příjemné :? ale naštěstí vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.17 21:51

@Petruna21 No, tak to je pěkná čárka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 21:55
@radkka píše:
To chápu… my jsme s manželem byli prakticky neplodní, takže jsme to přirozenou cestou chtěli zkusit, ale nedoufali jsme (dohodli jsme se, že tomu dáme aspoň rok), vůbec jsem se tím nezabývala a najednou druhý cyklus //, no radost veliká :dance:
Tak hlavně, ať je vše v pořádku! Já pak krvácela, docela dost, nebylo to příjemné :? ale naštěstí vše bylo v pořádku.

No vidím že jste si taky dost prožili :roll: no já v pátek jdu na krev mám z toho k celku strach :nevim:.. a tedy umírám na bolest prsou to je fakt děsný a dost mě bolí v podbříšku jako bych měla MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.17 22:08
@Petruna21 píše:
No vidím že jste si taky dost prožili :roll: no já v pátek jdu na krev mám z toho k celku strach :nevim:.. a tedy umírám na bolest prsou to je fakt děsný a dost mě bolí v podbříšku jako bych měla MS :(

Já bych na krev nešla, zbytečně budeš zase řešit hodnoty hcg… já šla až na ultrazvuk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí