Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky se přidávám, tedy snad to není planý poplach… S partnerem se snažíme o mimco 4.měsíc… Ted jsem mela v patek 17.11. dostat MS, kterou mám vždy pravidelnou 7dni a dost silnou. Jenže ve čtvrtek jsem začala malicko spinit, jen takový hnědý výtok při utreni a ani ne pokaždé. Takto jsem spinila i další den a v sobotu taky a odpoledne mi to bylo už hodně divné, jelikož bych to měla mít fakt silně. Udělala jsem si teda odpoledne TT a vyšel lehce pozitivně (slabá čárka ale viditelná - přikládám foto). Spinila jsem jeste v neděli ráno a pak už nic. V pondělí ráno znovu TT a přijde mi stejně světlá čárka… Myslíte že bych mohla být tehu i když čárka nesili?
@radkka píše:
Já bych na krev nešla, zbytečně budeš zase řešit hodnoty hcg… já šla až na ultrazvuk
No už jsem objednaná tak uvidíme nu ![]()
@Mishugge píše:
Taky se přidávám, tedy snad to není planý poplach… S partnerem se snažíme o mimco 4.měsíc… Ted jsem mela v patek 17.11. dostat MS, kterou mám vždy pravidelnou 7dni a dost silnou. Jenže ve čtvrtek jsem začala malicko spinit, jen takový hnědý výtok při utreni a ani ne pokaždé. Takto jsem spinila i další den a v sobotu taky a odpoledne mi to bylo už hodně divné, jelikož bych to měla mít fakt silně. Udělala jsem si teda odpoledne TT a vyšel lehce pozitivně (slabá čárka ale viditelná - přikládám foto). Spinila jsem jeste v neděli ráno a pak už nic. V pondělí ráno znovu TT a přijde mi stejně světlá čárka… Myslíte že bych mohla být tehu i když čárka nesili?
Duch tam je
zkus další TT
Držím palce ![]()
@Petruna21 tak to je super.
my jsme so zrovna s pritelem rekli ze tomu chvyly pauzu a skusime to po novem roce.
no ale ted uz neni potreba.
Jak dlouho jste se snazily?
@Petruna21 Ahojky
neznáme se z březňat? Myslím, že deflin psala, že jsi tam pořád s nimi a že jsi taky těhotná
tak moc gratuluju ![]()
@Vladka23 Děkuji taky
.. půl roku ![]()
@KKatka23 píše:
@Petruna21 Ahojkyneznáme se z březňat? Myslím, že deflin psala, že jsi tam pořád s nimi a že jsi taky těhotná
tak moc gratuluju
Ahojky ano jsem a moc děkuji
![]()
@Petruna21 to je taky peknou chvyly. My od srpna po 3mesicni pauze v dubnu jsem podstoupila revizi ![]()
@Vladka23 Rok neberu prášky tak jsme si řekli že to zkusíme a prostě nic.. už sem to vzdavala a říkala si že to asi tak ještě být nemá a najednou míle krásné překvapko
fakt jsem to nečekala.
@Vladka23 já byla na revizi v srpnu
ale zas my teda očividně nemáme problém s početím, poslední tři těhotenství byly tak zvaně na jeden šťouch…
ale zas úspěšnost padesát procent no - dvě děti, dva potraty a teď uvidím jak to dopadne. Ale čárka mi krásně sílí, tak doufám, že to bude dobrý ![]()
@Petruna21 to věřím. My už si chtěli dat taky pauzu a hle jsou na testu // ![]()
@KKatka23 ja už syna mam je mu 7let. Na revizi jsem byla poprve. My jsme dali na doktora a 3mesice jsem pockali. Tenhle mesic jsem si rikala ze uz to taky nedopadne a ze si dame pauzu a skusime to po novem roco znova. Ale hle // tam jsou a zatim síly pěkně tak snad bude vše v pořádku ![]()
Ahojte, kdy se objednavate k dr? Ja jsem asi v 5 tydnu. Jeste jsem mu nevolala.
@scentini já se budu objednávat až na osmý nebo devátý týden
aby bylo i srdíčko ![]()