2 // v listopadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
21.11.17 22:58

Taky se přidávám, tedy snad to není planý poplach… S partnerem se snažíme o mimco 4.měsíc… Ted jsem mela v patek 17.11. dostat MS, kterou mám vždy pravidelnou 7dni a dost silnou. Jenže ve čtvrtek jsem začala malicko spinit, jen takový hnědý výtok při utreni a ani ne pokaždé. Takto jsem spinila i další den a v sobotu taky a odpoledne mi to bylo už hodně divné, jelikož bych to měla mít fakt silně. Udělala jsem si teda odpoledne TT a vyšel lehce pozitivně (slabá čárka ale viditelná - přikládám foto). Spinila jsem jeste v neděli ráno a pak už nic. V pondělí ráno znovu TT a přijde mi stejně světlá čárka… Myslíte že bych mohla být tehu i když čárka nesili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 23:28
@radkka píše:
Já bych na krev nešla, zbytečně budeš zase řešit hodnoty hcg… já šla až na ultrazvuk :kytka:

No už jsem objednaná tak uvidíme nu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 23:29
@Mishugge píše:
Taky se přidávám, tedy snad to není planý poplach… S partnerem se snažíme o mimco 4.měsíc… Ted jsem mela v patek 17.11. dostat MS, kterou mám vždy pravidelnou 7dni a dost silnou. Jenže ve čtvrtek jsem začala malicko spinit, jen takový hnědý výtok při utreni a ani ne pokaždé. Takto jsem spinila i další den a v sobotu taky a odpoledne mi to bylo už hodně divné, jelikož bych to měla mít fakt silně. Udělala jsem si teda odpoledne TT a vyšel lehce pozitivně (slabá čárka ale viditelná - přikládám foto). Spinila jsem jeste v neděli ráno a pak už nic. V pondělí ráno znovu TT a přijde mi stejně světlá čárka… Myslíte že bych mohla být tehu i když čárka nesili?

Duch tam je :palec: zkus další TT :) Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
22.11.17 04:50

Holky všem co maji duchy nebo uz krásný // moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
22.11.17 04:55

@Petruna21 tak to je super. :potlesk: my jsme so zrovna s pritelem rekli ze tomu chvyly pauzu a skusime to po novem roce. :lol: :lol: no ale ted uz neni potreba.
Jak dlouho jste se snazily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
22.11.17 04:58

@Mishugge duch tam je krásný :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
22.11.17 08:15

@Petruna21 Ahojky :) neznáme se z březňat? Myslím, že deflin psala, že jsi tam pořád s nimi a že jsi taky těhotná :) tak moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.11.17 08:32

@Vladka23 Děkuji taky :srdce:.. půl roku :roll:

@KKatka23 píše:
@Petruna21 Ahojky :) neznáme se z březňat? Myslím, že deflin psala, že jsi tam pořád s nimi a že jsi taky těhotná :) tak moc gratuluju :)

Ahojky ano jsem a moc děkuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
22.11.17 08:40

@Petruna21 to je taky peknou chvyly. My od srpna po 3mesicni pauze v dubnu jsem podstoupila revizi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.11.17 08:56

@Vladka23 Rok neberu prášky tak jsme si řekli že to zkusíme a prostě nic.. už sem to vzdavala a říkala si že to asi tak ještě být nemá a najednou míle krásné překvapko :srdce: fakt jsem to nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
22.11.17 09:05

@Vladka23 já byla na revizi v srpnu :nevim: ale zas my teda očividně nemáme problém s početím, poslední tři těhotenství byly tak zvaně na jeden šťouch… :mrgreen: ale zas úspěšnost padesát procent no - dvě děti, dva potraty a teď uvidím jak to dopadne. Ale čárka mi krásně sílí, tak doufám, že to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
22.11.17 09:12

@Petruna21 to věřím. My už si chtěli dat taky pauzu a hle jsou na testu // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
22.11.17 09:16

@KKatka23 ja už syna mam je mu 7let. Na revizi jsem byla poprve. My jsme dali na doktora a 3mesice jsem pockali. Tenhle mesic jsem si rikala ze uz to taky nedopadne a ze si dame pauzu a skusime to po novem roco znova. Ale hle // tam jsou a zatim síly pěkně tak snad bude vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.11.17 09:19

Ahojte, kdy se objednavate k dr? Ja jsem asi v 5 tydnu. Jeste jsem mu nevolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
22.11.17 09:35

@scentini já se budu objednávat až na osmý nebo devátý týden ;) aby bylo i srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí