Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vladka23
ale je to moc hezké..kdyby to tak bylo, tak budu spokojená, žádnné zvracení nechci ![]()
@P4ja ja u prvniho nezvracela, tak doufam ze ani ted nebudu
![]()
O únavě nemluvit. Mam pocit, že se mi odklopí hlava
Asi si půjdu lehnout ![]()
Ja zatim jen prsa
uz 14 je citim stylem ze se mi mackaji v podprsence a bez ni jsou zase strasne tezke a boli na dotek
obcas me taky pichne v podbrisku nebo mam tlaky jak na ms ale to jsem mela i loni kdyz jsem otehotnela. Pry je to v poradku jak se roztahuje deloha a ja sem k tomu jeste docela drobna
![]()
@P4ja @Vladka23 ja jsem poprvé testovala 21.11 ani me nenapadlo, že tam něco bude. Bolely mě prsa a břicho stejně jako před ms. Držím P4jo taky palce k doktorovi. Podle poslední ms bych teď měla byt 5+4 ale myslím ze jsem měla ovu později. Takže tipuji tak k pěti. Večer mi nebývá nejlíp, hlavně únava. Modlím se, at nepřijde zvracení. Mam toho teď v praci hodně, tak nevím jak to budu zvládat.
Ahoj holky, zdravim nove
. Me je teda strasne zle, chlsp mi musel koupit tehotensky lizatka. Je to lepsi, ale jen nachvilku. Unavena jsem silene. A mam taky chute.
@CoffeeLady
No já to tak tušila už od středy, protože jsem na joze nebyla schopná ničeho. Zatnout břicho byl problém a z většiny pozic jsem padala. Před tím jsem si říkala, že zpoždění je spíš od rozhozených hormonů po vysazení HA.
No s tou prací je to u mě taky divné. Navíc Vánoce do toho. Dojíždím asi 25km a tady u nás je to v zimě opravdu špatné, tak se musím domluvit s doktorkou a taky v práci.
No a s tím počítáním to nějak nechápu. V kalkulačkách jsem už 6tt+3, ale to je přece o dne poslední MS. Ale popis toho, co se děje v těhotenství už počítá s tím, že první den je až den oplodnění. Nebo fakt nevím. Vím, že je to jedno. Ale přemýšlím, jeslti už bude vidět srdíčko. ![]()
@P4ja No má se to počítat ode dne začátku poslední ms, ale doktorka Ti to pak řekne přesněji. Ne každy ma ovulaci přesně uprostred cyklu. Kdybys byla 6+3 tak už máš mega dálnice, jestli jsi nedávno vysadila HA tak to můžeš mít pekne rozhazeny. Jinak nevimjestli je to možné, ale připadám si jako by mi umíral mozek
žvatlám hrozný blbosti a zapomínám. Nevím jestli si mimi bere hodně energie a proto jsem tak zblbla ale doufám ze to přejde ![]()
@P4ja teď koukám ze dálnice uz mas. To říkám, umírá mi mozek ![]()
@CoffeeLady
Jasně mám dálnice a asi 17 dní zpoždění. Ovulace asi proběhla nějak v půlce cyklu.
Jak jsem cvičila hormonální jogu a brala gynex, tak se to porovnalo, ale člověk nikdy neví.
Tak test snad sili, ted jen vydrzet do ultrazvuku. Jdu az 13.12
Holky a je tu nejaka prazacka mezi vami? ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Muj test z 18.11. Dnes jsem 39DC, takze 5+4.
@Kristyna.tyna já ![]()
@VikiFr tak to jsme úplně stejne, tedy já jsem 40 DC, což by mělo být 5+4?
Příspěvek upraven 26.11.17 v 18:30