Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky gratuluju, já měla mít MS 9.11. a TT mně vychází. Je to naše první, tak se moc těším a doufám, že bude vše v pořádku. Ko mám příští týden.
A jinak jsem kafe vysadila hned po zjištění. Alkohol se začal omezovat sám už před 2 týdny. Pila jsem občas večer 2dl vína a nebo trošku piva. Ale na rodinné oslavě mně švagr nalil panáka vodky a já ho vypila do půlky a potom už ani nedopila, jak mně bylo špatně.
Zatím mě bolí prsa a je trochu špatně. Nejhorší je divná chuť v puse, na kterou zabírá jen Birell.
@scentini To věřím
ale já piju kávu takovou že spíše víc mléka než celého kafe
![]()
@Vladka23 Nemáš za co ![]()
@P4ja Gratuluji krásné testy
tak já alkohol nepiju vůbec a kafe si dám jedno denně a to rozpustné s mlékem ![]()
@Petruna21
jako já už teď alkohol taky nepiju..jen předtím než jsem to zjistila jsem si občas dala
@kn0flik Ahojky, já taky začala špinit lehounce den před očekávanou MS. Trvalo to 4 dny a teď už nic a čárka sílí, tak snad je vše v pořádku. Budu Ti držet palečky ![]()
No a co se kávy týče, tak při prvním těhu jsem měla ze začátku dost nízký tlak, takže mi jí doktorka doporučovala, dokonce i Colu jsem mohla, nebo spíš měla
No a ke konci jsem měla tlak naopak moc vysoký, takže jsem chodila do rizikové poradny kde tedy primář můj stav dosti podcenil a já dostala v 35.týdnu eklamptický záchvat a malá musela ven okamžitě císařem. Naštěstí vše dobře dopadlo a zachránili i mě i dcerku, která mimochodem měla být kluk
Nicméně kafčo si teď dám jen občas ale piju tedy černý čaj, takže to je asi jedno ![]()
@Mishugge jeste ze to dobre dopadlo. Colu jsem si ted koupila, je mi zle.Ale zas s dcerou mi bylo daleko hur. To jsem jedla jen polivkx z pytliku, zmrzlinu a colu.
ted se za to stydim. Ale to se nedalo, nastesti je dcera zdrava.
Ahojky holky. Jsem dnes 34Dc a ms chodi nejpozdeji do 30Dc. Stale mam pocit jako by mela mrcha prijit. Boli me v podbrisku. Mam tam divne tlaky a boli me v krizi do toho jeste bolave bradavky. Ty me boli uz 5 dnu. Vzdy me boli 1-2 dny a pak to hned dostanu. Ale ted nic. Slaby duch na testu nemel by byt uz videt lepe? Nesel mpc ani vyfotit. Stale litam na zachod mam furt pocit mokra. O mimi se snazime. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nechci jeste plasit u doktora. Dekuji za nazor ![]()
@Mishugge Děkuji za uklidnění, snad to bude tak i u mě. Přeji zdravé maminko. ![]()
Já kávu nepiji ani normálně, takže tohle nemusím řešit. V prvním těhotenstvím jsem taky colu pila, protože mi dělala dobře na žaludek.
@P4ja Já ho nepiji vůbec
ale občaaaas sem si dala třeba ovocné pivo.
@Mishugge Gratuluji
tak ať sílí víc a víc ![]()
@kacenka0705 Ahojky, i mě bolí v bodbříšku a to je prý úplně normální s přítelem jsme se snažili půl roku a teď to vyšlo když už jsem to vzdávala
prsa? Tak na ty trpím bolejí mě hrozně ani podprsenku nemůžu nosit fakt hrozný
ale já si je leduji a to pomáhá tak to zkus
![]()
@Petruna21 moc gratuluju
a muzu se zeptat kdy ti vysel pozitivni tt?
@kacenka0705 No MS jsem měla dostat 15.11.2017 a test jsem si zkusila udělat 16.11.2017 a už vyše pozitivní a už to byl hodně viditelný duch tak jsem udělala druhý 17.11.2017 a též ještě víc sílila a poslední jsem dělala včera a hotová dálnice
a zítra jdu na krev