Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vladka23 Ahojky, tak na krvi jsem byla a prý mi zavolá okolo 3 a řekne mi co a jak a připadně se domluvíme ale zeptám se jí zda mě nevezme ještě doktor dnes jelikož pak nevím kdy by to bylo je tam pondělí, středa, pátek a to já jsem všechny dny v práci ![]()
@Vladka23 Zeptám
jelikož mě ani doktor neprohlížel protože jsem byla pouze u sestry ![]()
@Vladka23 Sem k celku nedočkavá a čekám až mi zazvoní telefon to čekaní je děsný
ale zároveň se i bojím ![]()
@Petruna21 to věřím taky jsem vždycky nedockava ja uz netrpelive cekam na pondeli
![]()
@Vladka23 To ti věřím já netrpělivě čekala na dnešek a když jsem ráno vstala tak říkám si konečně je to tady
no to sice ano ale teď zase čekám a pořád nic
![]()
@Petruna21 Držím všechny 4 palce aby volali tu nejlepší zprávu
![]()
@Petruna21 @Vladka23 no vy to máte už skoro za sebou, já musím čekat až na čtvrtek a do té doby asi umřu nedockavosti a zvědavostí
už si připadám jak blázen, teď jsem usnula s dcerkou po obědě a zdálo se mi ze jsem už u doktorky a vyplňuje mi tehotenskou prukazku
asi mi to vážně leze na mozek
@Mishugge Děkuji čekám trpělivě nu a pořád nic
.. tak moje by to bylo první a fakt si přeji mimčo jakou dobu tak že by to pro mě bylo to nejlepší
.. já na to přišla minulý čtvrtek a musela jsem čekat až do pátka jelikož doktor tam taky není pořád a furt jsem v práci ![]()
@Petruna21 neboj urco to budou dobry zpravy
@Mishugge skoro jo. Ale bojim se taky po tom minulym se bojim aby to bylo tentokrat dobry