Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak uz mame doma syna kteremu bude v lednu 7 tak jsem zvedava jak to prijme je to. takovej trosku rozmachanek nas
@Lunysek Tak v tom případě, je to potřeba
A bude přece staší rozumnější brácha.
@P4ja píše:
@Lunysek Tak v tom případě, je to potřebaA bude přece staší rozumnější brácha.
No starsi bracha jo ale s tim rozumejsim nevim. nevim
je jak nerizena strela.
Ja vim tak uvidime jak to vse zvladnu jeste se 2 psi
no nudit se urcite nebudu
Tak se zase hlasim holky, dnes je to 6 dni od prvniho testu, carka je stale silnejsi a dnes mam 9 dni do kontroly na gynde. Mam ale dotaz na ty z vas ktere uz tehotne byly… je normalni ze me podbrisek nepoboliva uprostred ale jen na prave strane a to cca 5 cm doprava na urovni pupiku? Misto je bolestive i na pohmat a poboliva jiz 3 dny, ale bolest se nezhorsuje.
![]()
Ahoj holky poradte, kdo mate s timto zkusenost. Posledni ms byla 13.10 ale ovulace az 26dc (to vim 100%) takze 7.11. Ted nevim zda mam na gynde rict jak to je realne a nebo si od ovulace odecist 14 dni abych to mela jako ukazkovy cyklus. Jde mi o to ze hodne mych kamaradek mi rikalo ze pokud to psali dle ms tak pak bylo stale mimi pozadu nebot se vse pocita dle ms u me to je skoro 14dni coz uz mi prijde dost ???? tak ted nevim jak to udelat? Moc dekuji za kazdou radu a vsechny zdravim ????
@Kristyna.tyna ahoj, já své doktorce vždy hlásím vše. I to ze jsem v termínu MS pouze 4dny spinila. Říkala mi ze je dobře ze jsem to řekla právě kvůli tomu že mimi může být menší tak aby jsme zbytečně neplasili, ze mohlo k oplodnění dojít později a později se i uhnizdovalo vajíčko… Takže já bych hlásila všechno, oni doktoři si z toho vyberou to důležité ![]()
Ahoj holky
@Agnes9 s bolesti ti moc neporadim me tak nejak boli podbrisek vsude jedno tam pak zas jinde
A jak jste prozili vikend.ja dnes oznamila manzelovi ze v srpnu budeme nejspis 4 mel obrovskou radost ja bulela a on proc brecim vzdyt je to krasny a ja rikam ja nevim ![]()
A jak jste prozili vikend.ja dnes oznamila manzelovi ze v srpnu budeme nejspis 4 mel obrovskou radost ja bulela a on proc brecim vzdyt je to krasny a ja rikam ja nevim ![]()
Ahoj holky. Snad jste měli lepší víkend než já. V útery mě mela čekat první kontrola u dr. Dnes mě ale začalo strašně bolet břicho, takže jsem na nic nečekala a vyrazila. První šokující a strašná radost. Doktor povida: „vidíte to co já? Tady je jedno a tady druhé. Jste 6+5tt“ a pak přišla studena sprcha. „Vedle obou bublinek je hematom, takze si vás tu uložíme a budeme se modlit. Dvojčata jsou rizikove do 15tt“ Takze lezim v nemocnici a snažím se na nic nemyslet. Posílám vám alespoň fotecku
@Tejlllor gratuluju k dvojcatkum
a držím palce, ať je vše v pořádku! ![]()
Dvojčata byl můj sen, a nějak mě minuly.. ![]()
@Tejlllor držím moc palečky, aby bylo vše v pořádku. Hezky odpočívej. I jedno mimi dá zabrat natož dvě. Já celý víkend prospala. Doslova. A teď me poboliva v podbrisku nebo spis tak tahá, asi roste deloha. Myslím na Tebe. ![]()
@Ivuska23 @CoffeeLady Děkuji vám moc.No popravdě mě to děsí mít dvě najednou.Ale zase si to alespoň vyberu hned co?
Já už jdu dnes padnout za vlast, bylo toho víc než dost. Dobrou vám všem i miminkům a opatrujte se ![]()