2 // v listopadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1663
9.12.17 16:00

Jinak uz mame doma syna kteremu bude v lednu 7 tak jsem zvedava jak to prijme je to. takovej trosku rozmachanek nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.12.17 16:14

@Lunysek Tak v tom případě, je to potřeba :) A bude přece staší rozumnější brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
9.12.17 17:12
@P4ja píše:
@Lunysek Tak v tom případě, je to potřeba :) A bude přece staší rozumnější brácha.

No starsi bracha jo ale s tim rozumejsim nevim. nevim :lol: je jak nerizena strela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.12.17 17:19

@Lunysek Uvidis, je to prece na vas, jak to zaridite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
9.12.17 17:25

Ja vim tak uvidime jak to vse zvladnu jeste se 2 psi :lol: :mrgreen: no nudit se urcite nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
10.12.17 18:23

Tak se zase hlasim holky, dnes je to 6 dni od prvniho testu, carka je stale silnejsi a dnes mam 9 dni do kontroly na gynde. Mam ale dotaz na ty z vas ktere uz tehotne byly… je normalni ze me podbrisek nepoboliva uprostred ale jen na prave strane a to cca 5 cm doprava na urovni pupiku? Misto je bolestive i na pohmat a poboliva jiz 3 dny, ale bolest se nezhorsuje. :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 18:54

Ahoj holky poradte, kdo mate s timto zkusenost. Posledni ms byla 13.10 ale ovulace az 26dc (to vim 100%) takze 7.11. Ted nevim zda mam na gynde rict jak to je realne a nebo si od ovulace odecist 14 dni abych to mela jako ukazkovy cyklus. Jde mi o to ze hodne mych kamaradek mi rikalo ze pokud to psali dle ms tak pak bylo stale mimi pozadu nebot se vse pocita dle ms u me to je skoro 14dni coz uz mi prijde dost ???? tak ted nevim jak to udelat? Moc dekuji za kazdou radu a vsechny zdravim ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.12.17 19:09

@Kristyna.tyna ahoj, já své doktorce vždy hlásím vše. I to ze jsem v termínu MS pouze 4dny spinila. Říkala mi ze je dobře ze jsem to řekla právě kvůli tomu že mimi může být menší tak aby jsme zbytečně neplasili, ze mohlo k oplodnění dojít později a později se i uhnizdovalo vajíčko… Takže já bych hlásila všechno, oni doktoři si z toho vyberou to důležité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
10.12.17 20:20

Ahoj holky :mavam: @Agnes9 s bolesti ti moc neporadim me tak nejak boli podbrisek vsude jedno tam pak zas jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
10.12.17 20:21

A jak jste prozili vikend.ja dnes oznamila manzelovi ze v srpnu budeme nejspis 4 mel obrovskou radost ja bulela a on proc brecim vzdyt je to krasny a ja rikam ja nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
10.12.17 20:21

A jak jste prozili vikend.ja dnes oznamila manzelovi ze v srpnu budeme nejspis 4 mel obrovskou radost ja bulela a on proc brecim vzdyt je to krasny a ja rikam ja nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.12.17 21:51

Ahoj holky. Snad jste měli lepší víkend než já. V útery mě mela čekat první kontrola u dr. Dnes mě ale začalo strašně bolet břicho, takže jsem na nic nečekala a vyrazila. První šokující a strašná radost. Doktor povida: „vidíte to co já? Tady je jedno a tady druhé. Jste 6+5tt“ a pak přišla studena sprcha. „Vedle obou bublinek je hematom, takze si vás tu uložíme a budeme se modlit. Dvojčata jsou rizikove do 15tt“ Takze lezim v nemocnici a snažím se na nic nemyslet. Posílám vám alespoň fotecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
10.12.17 21:55

@Tejlllor gratuluju k dvojcatkum :srdce: a držím palce, ať je vše v pořádku! :potlesk:
Dvojčata byl můj sen, a nějak mě minuly.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.12.17 22:01

@Tejlllor držím moc palečky, aby bylo vše v pořádku. Hezky odpočívej. I jedno mimi dá zabrat natož dvě. Já celý víkend prospala. Doslova. A teď me poboliva v podbrisku nebo spis tak tahá, asi roste deloha. Myslím na Tebe. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.12.17 22:05

@Ivuska23 @CoffeeLady Děkuji vám moc.No popravdě mě to děsí mít dvě najednou.Ale zase si to alespoň vyberu hned co? :roll: :) Já už jdu dnes padnout za vlast, bylo toho víc než dost. Dobrou vám všem i miminkům a opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí