Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VikiFr Dekuju
drzim palce at tam
je
Ja porad spinim takze neschopenka a jsem doma
mam porad o mimi strach
uz aby byl leden a vse bylo v poradku ![]()
@Rouckm nesleduj se, věř tomu ze vše bude v pořádku. Čípek nevím, ale hlen je v těhotenství jiný, to i na sobě pozoruju.. držím palce, ať je vše Ok.
@VikiFr Dekuju moc, vim, ze se neda porovnavat, ale neda to
… Snad se vzpamatuju.
@teruteru
To chapu, ze kdyz porad spinis, tak to na nalade neprida. Ale spineni je opravdu caste, urcite to bude v poradku!
@VikiFr doktor taky rikal, at se setrim a odpocivam… Coz mi teda pomaha, kdyz neco delam, tak spinim no… Je to jeste cerstve tehotenstvi tak chapu ze se s tim telo musi srovnat
Cetla jsem ze je to hodne caste tak snad to vse zvladneme ![]()
Hezký večer holky. Tak všem co drželi palečky hlásím, ze už jsem doma. Když se nekonalo krvácení ani špinění, napsali mi neschopenku a poslali mě domů. Musela jsem ovšem slíbit, že budu ležet, ležet a ležet
V patek mě čeká kontrolní ultrazvuk, tak uvidím. Každopádně teď už jen hodně kvalitního jídla a pozitivní myšlení. Víc asi udělat nemůžu ![]()
Dobry vecer holky.tak jak se citite? ja jsem prez den porad unavena prospala bych cely den coz moc s nemocnym prvnackem nejde. a vecer pak koukam do stropu a nemuzu spat. v utery jdu k doktorce to budu 6+5 tak jsem zvedava jestli neco uvidi.ja jsem z toho uplne na nervy mam takovej strach a zaroven se I tesim
@Lunysek ahoj mám to úplně stejne taky jsem hrozne unavená, k Dr jdu v pondělí to budu 6+3 tak to máme podobně ![]()
@bobina89 to mame hodne podobne.no budu doufat ze vse bude v poradku chtela jsem jit k dr az po vanocich
jenze o tom dr nechtela slyset ze pry me chce videt jeste pred vanoci ![]()
@Lunysek
Ja jsem take silene unavena, uz 3 tydny. A navic je mi fakt hodne blbe, ze se snad hodim marod.
Dnes odpo jsu konecne na prvni kontrolu, mela bych byt 8+0 podle ms.
@VikiFr tak dej vedet jak si dopadla na kontrole.to uz urcite bude I srdicko. me zatim spatne neni obcas mam takovej divnej tezkej zaludek ![]()
Ahoj holky tak se hlasim z kontroly u gyn. Jsme 7+2, srdicko je a pristi tyden ve ctvrtek si pujdu pro prukazku a na krev ???? ale delal mi jeste ster ze si mysli ze se mi zacina rozjizdet mykoza. Setkaly jste se s tim v tehu nekdo? ????
@Kristyna.tyna
Gratulace ![]()
V tehu jsou mykozy pomerne caste, nic neobvykleho ani nebezpecneho.