2 // v listopadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.12.17 15:40

Dekuji holky :palec: dnes sem sla kolem vanda store tak uz zacinam okukovat kocarky. Vy uz mate sve favority? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
13.12.17 15:45

@Kristyna.tyna ja jeste nad kocarkem nepremyslim.spis premyslim nad tim kam dame postylku kdyz mame niniaturni loznici kam se vlezla postel a kolem uz nic :mrgreen: a tobe se libi jaky kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1880
13.12.17 16:12

Tak holky mam po kontrole. Vse v poradku, :srdce: tluce jak o zavod. Drobek odpovida 8+1. Dalsi kontrola za mesic na screening. To bude strasne dlouha doba :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.12.17 16:16

@VikiFr Gratulace a držím palce. Taky čekám na leden a na screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
13.12.17 16:46

@VikiFr gratuluji ja se toho utery asi nedockam uz bych to chtela mit za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
13.12.17 17:22

@Kristyna.tyna já na mykozy trpěla cele těhotenství, vždy od 6tt až do 37tt, hrůza.. někdo to tak prý má.. :zed:
Kočárek mám ještě po dětech, použiju ještě ten a pak půjde do světa. Máme Concord.

@VikiFr krása, gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
13.12.17 18:30
@Ivuska23 píše:
@Kristyna.tyna já na mykozy trpěla cele těhotenství, vždy od 6tt až do 37tt, hrůza.. někdo to tak prý má.. :zed:
Kočárek mám ještě po dětech, použiju ještě ten a pak půjde do světa. Máme Concord.@VikiFr krása, gratuluju!

Je pravda ze concord fusion mela sousedka a ja ho vzdy obdivovala hrozne se mi libila ta korbicka takova mohutna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.12.17 18:32

@Lunysek Já kočárek zatím neřešila, ale radím aby měl co nejdelší korbičku. Kamarádka má dlouhé mimčo a moc dlouho jim nevydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
13.12.17 19:51

@Lunysek mě se moc líbil, ale není moc do terénu a první dcerka se mi do nej moc dlouho nevešla, byla pucel (v půl roce 9kg), tak musela do sportaku. Druhá byla drobnější, byla v něm skoro 9 měsíců, pak ji už nebavil :lol: nemá moc prostornou korbicku, ale doufám ze než začne sedět mi tam vydrží, pak opět supem do sportaku. Sportak od Concordu nemá chybu ani konkurenci, podle mě, velikej, prostornej, proste super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 19:56

My zijeme ve meste takze se snazim zamerit na nejake mestske lehke. Jako libi se mi joolz a nebo bugaboo ale ta cena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1880
13.12.17 20:10

Ja po predchozi zkusenosti uz chci jenom vajicko do 13kg na superskladnym podvozku. Takze pujdu asi do bebeconfort. A koupim pouzity, to bohate staci. Na syna jsem mela novou trojkombinaci a vubec nechtel byt v korbe, porad v ni brecel, takze byla skoro nepouzita. Az do 10M byl ve vajicku a pak sel rovnou do sportaku. Ale od trojkombinace byl sportak blbej, velkej, tezkej, do auta neskladnej, takze mam golfky od Chicco a ty jsou super. Trojkombinace jsou podle me vyhozeny penize. Korbu i sportak jsem temer nepouzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
14.12.17 11:17

Tak ja mam dobre zpravy, byla jsem v utery na kontrole a hematom je mensi, embryo taky o neco, minule jsem byla 5+1, o tyden pozdeji 5+5, ale uz bilo srdicko :srdce:. A ja vybavu moc resit nemusim, my uz deti mame a mam bugaboo cameleon, uz druhy, kupovala jsem si na dcerku v roce 2016 novou limitku, predtim jsem mela taky, ale tu zakladni radu. Ted jedine, co premyslim, jestli by nebylo dobre koupit bugaboo donkey, dcerce bude v dobe narozeni miminka 2,5 roku a chodi teprve od 19 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
14.12.17 11:36
@mammy píše:
Tak ja mam dobre zpravy, byla jsem v utery na kontrole a hematom je mensi, embryo taky o neco, minule jsem byla 5+1, o tyden pozdeji 5+5, ale uz bilo srdicko :srdce:. A ja vybavu moc resit nemusim, my uz deti mame a mam bugaboo cameleon, uz druhy, kupovala jsem si na dcerku v roce 2016 novou limitku, predtim jsem mela taky, ale tu zakladni radu. Ted jedine, co premyslim, jestli by nebylo dobre koupit bugaboo donkey, dcerce bude v dobe narozeni miminka 2,5 roku a chodi teprve od 19 mesicu.
tak to jsou vyborne zpravy.ty jo srdicko takhle brzy to je hezky.ja doufam ze v utery taky uvidim srdicko budu 6+5 tak budu doufat ze uz by mohlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.12.17 12:41

Gratuluji všem k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.12.17 21:53

Tak i já napisi nějaké novinky… Dnes kontrola v 7+3 mimi odpovídá 7+0 a :srdce: bije jako o závod :) jediné čím mě doktorka trochu znepokojila, je že mám obrácenou dělohu ale prý když budu ležet a hlavně spát na břiše, tak se překlopí zpátky, tak budu doufat. 20.12. si jdu pro tehu prukazku a na odběry, pak začátkem ledna pro neschopenku a poradna az 16.1. Do té doby se uhryžu nedočkavostí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí