Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zadne kontroly, zadne zpravy??
Ja cely vikend prolezela, jak mi bylo spatne a unava. V nedeli jedeme na tyden do Cech k nasim a modlim se, aby alespon ten odpor k jidlu presel. Jinak se mama bude dost divit, ze nic nechci. ![]()
@VikiFr ahoj
já dneska 6+3 bylo vše jak ma a bylo i srdicko
jinak taky je ni špatně nejvíc ni vadí výpary z jídel
na Vánoce jedem k našim a řekneme jim to
stejne by to poznali jak jsem zelená ![]()
Ahoj, ja dnes byla u dr. 8 tyden, bobek se hybe a slysela jsem srdicko. Ve stredu jdu na krev a dostanu prukazku
.
Ahoj ja jdu na kontrolu zitra mam z toho nervy uz tyden.taky mi neni moc dobre chvili je to pohoda a najednou zle zaludek jak na vode des. ![]()
Ahoj holky.tak hlasim mam po kontrole a opravdu je to tam
videla jsem to na vlastni oci
a slysela ten nekrasnejsi zvuk jak bije ![]()
Taky mam za sebou dnes prvni kontrolu, misto 5+4 bobek odpovida 6+1 a byl krasne videt
pro srdicko a potvrzeni prosperity si jdu 2.1. Tak uz se nemuzu dockat ![]()
Ahoj holky tak ja dnes byla pro listek na penize kvuli neschopence a doktor me hned vzal ze teda udelame utz kdyz sem tam, podle doktora jsme ve stadiu fazole
mimis ma 11 mm a srdicko tluce
dalsi kontrola i s odbery 9.1. tak jsem rada ze je to jak to je
Prikladam fotecku ![]()
@bobina89
Ja dneska prvni den kdy nemam pocit kamenu v zaludku
Jsem 8+6
Hezký den holky. Koukám, že dost nás jde na kontrolu 2.1 Já taky
Páteční kontrola dopadla dobře a obě miminka jsou v pořádku i se
jen mě už dopředu děsí to břicho se dvěma
jsem 2.měsíc a už ted mam docela břicho
posílám Páteční fotečku bublinek
@Tejlllor gratuluju! Břicho te desit nemusí, já čekám jedno a taky břicho už mám, proste třetí dítě musí být vidět asi dřív
![]()
@Tejlllor jen 8tt, ale proste třetí dítě, doktor mi říkal ze budu mít větší břicho.. ![]()
@Ivuska23
Nestras, taky cekam treti a zatim mam rano temer plochy a vecer tak paty mesic, pac jsem nafoukla.