Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bylo by fajn napsat v jake souvisloti… ne kazdy by tohle pochopil ![]()
2+0tt je přesně dva týdny, 2+1 dva týdny a jeden den, 2+6tt dva týdny a 6 dnů, 3+0 tři týdny…
@Evelline Taky tu přemýšlím jestli to je míněné jako 2 týdny + 0 dní příp.6 dní, nebo 2 pokoje bez sociálky… ![]()
Zakladatelko, upřesni to, jo?
Jo, teď koukám, že je to v rubrice -těhotenství- takže jsou nejspíš míněné týdny těhot.
2+0 = přesně 2 týdny +žádný den navíc, 2+6 = 2 týdny + 6dní.
![]()
Příspěvek upraven 15.09.12 v 22:08
@Hanulínek píše:
@Evelline Taky tu přemýšlím jestli to je míněné jako 2 týdny + 0 dní příp.6 dní, nebo 2 pokoje bez sociálky…
Zakladatelko, upřesni to, jo?
Jezisi, ja jsem uplne mimo. Omlouvam se. 2 pokoje nehledam. Jde o tehotenstiv. Chaput to 2tydny a 6 dni atd. Ale proc je pred tim jeste to 2+0? Je to jako psano dohromjady! A takhle je to s kazdym tydnem…
2+0 jsou ukončené 2 týdny těhotenství, 2+6 jsou 2tt+6dní, čili 3.tt atd…
Chapu to samostatne, ale ne, kdyz je to psano jako jedno mereni…je to srozumitelne? Omlouvam se, jestli ne, pac to sama nechapu!! ![]()
To se stává, když Ti termín porodu vychází jinak podle posledních měsíčků a podle měření UZ. Pak je tam rozdíl a většinou se týdny těhotenství píšou takto dvojitě.
Příspěvek upraven 15.09.12 v 22:16
Prave ze na jedne gyn strance. Dr. Polak Olomouc. Kdyz jsem si zadala, kdy mam termin a posledni MS atd, tak mi tam vysla ruzna data a u kazdeho vzdycky tohle.
Ale tak mezi náma 2+0 a 2+6, to je tak akorát ovulace, ne? To nikde nikdo neměří ![]()
@Anonymní píše:
Prave ze na jedne gyn strance. Dr. Polak Olomouc. Kdyz jsem si zadala, kdy mam termin a posledni MS atd, tak mi tam vysla ruzna data a u kazdeho vzdycky tohle.
Aha, už chápu, to je jen výpočet na netu ![]()
2+0tt je ukončený 2 týden, 2+1tt je 3tt,2 týdny + 1,2,3,4,5,6 dnů pak už je to 3+0tt ukončený 3tt ty to vcelku k ničemu nepotřebuješ, mají to spíš doktoři aby těhotenství měli přesně na dny…jsi těhulka?
Týden 1
30.04.2012 - 07.05.2012
0+0 - 0+6
Tohle tam je treba.
Ahojte holky, chtela bych se zeptat, co presne znamena tohleto mereni jako napr. 2+0 - 2+6? Chapu 2+6, ale proc je tam to 2+0? Diky moc.