200 eurovka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4367
22.8.19 06:41

Proč by nebrali? Manžel žije v Německu a žádný problém nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1176
22.8.19 06:50

Jako logicky asi nebudou v německých obchodech šťastní, když jim pár rohlíků zaplatíš dvouseteurovkou, je to jako bys to u nás platila pětilitrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
22.8.19 06:52

Asi bude záležet, jak kde natrefila. Je to jako bys chtěla u nás platit 5000. Někde prostě nebudou mít na rozměnění… Měla sis v bance říct o menší bankovky. Mě se už stalo, že mi nechtěli vzít ani 100 eurovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
22.8.19 07:04

@helenk Neberu ve smenarnach vetsi bankovky jak 50€, prave proto, abych pak nemela problem pri placeni. U nas taky pokladni nejsou stastne, kdyz zakaznik plati dvoutisicovkou, nedej boze petitisicovkou 8o
Jiny zadrhel ve velkych bankovkach nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
22.8.19 07:35

@cecetka jenže na druhou stranu, i 2tisicovka a 5 tis. jsou peníze a šťastné nešťastné, měly by je bez hloupých řečí a obličejů přijmout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
22.8.19 07:42

@AlenaSu V supermarketu problem nebude, ale drobny zivnostnik problem s vracenim problem mit muze. A na dovolene predpokladam, ze se bude jednat spise o drobne nakupy. Za zmrzlinu tim asi zaplatit nebude moct. Nebo poplatek na WC asi taky ne :mrgreen:
A na druhou stranu, jit na vecerni prochazku s dvouseteurovkou asi neni zrovna prijemny pocit. To jen me zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
22.8.19 07:50
@AlenaSu píše:
@cecetka jenže na druhou stranu, i 2tisicovka a 5 tis. jsou peníze a šťastné nešťastné, měly by je bez hloupých řečí a obličejů přijmout. :nevim:

Jo, už vidím prodavače u stánku se zmrzlinou, jak přijímá od zákazníků pětitisícovky :lol: :mrgreen:
Jinak samozřejmě ve větších obchode by neměla mít problém s tím zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
22.8.19 07:59

Nikdy jsem neměla problém s dvouset eurovkou. Jednou jsem měla na benzínce „problém“ s pětiset eurovkou, ptali se, ejstli nemám menší, řekla nemám a bylo. V obchodě nikdy nikde. Zvěsti o tom, že jsou často falešné, proto je neberou jsou jen zvěsti. pětiset eurovky už stahují, jestli je už úplně nestáhli, už jsem ji neměla víc jak čtvrt roku v ruce, dvouset eurovky nadále platí. Jasně, když si budeš chtít koupit zmrzlinu za euro a vytasíš s tím, budeš mít asi problém, ale to ne kvůli bankovce, ale kvůli její hodnotě. Jako bys zmrzlinu za dvacku platila pětitisícovkou, taky by u stánku nebyli nadšeni. Jinak v obchodě samozřejmě nebudeš mít problém nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.8.19 16:03

Uffff…díky, že jste mě uklidnily.
Moc děkuju :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!