20 měsíců a nekrmí se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.8.23 17:11

@Lily Evans ona to ji ale ne rukama krmim ja oto mi jde

• Citovat
  • Upravit
33278
26.8.23 17:12
@Anonymní píše:
@Svistice to urcite delat nechci aby byla o hladu

Tak si ji dělej služku a nestěžuju si. :nevim: Proc by se snažila, když matka nakrmí. Ony ty děti nejsou blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Tosidelassrandu ne nevenuju kaslu na svoje dote sem neschopna matka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Svistice ja ale nekrmim hned ja cekam naky cas

• Citovat
  • Upravit
3839

Já tomu teda nerozumím. Ty normální jídla typu třeba ty špagety nebo jiné těstoviny teda jí? Lžičkou? jen tě trápí, že nejí zrovna načančané lívance a namazaný chleba?
Na to kašli ne? Je fajn, že ji normální jídla sama? Nebo se o to tedy snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
26.8.23 17:13
@Anonymní píše:
@Tosidelassrandu ne nevenuju kaslu na svoje dote sem neschopna matka

No buď se nevěnuješ a nebo je tvoje dítě pozadu a ty to neřešíš. Tohle už každý normální dítě v jeho věku umí od roka.

• Citovat
  • Upravit
33278
26.8.23 17:14
@Anonymní píše:
@Svistice ja ale nekrmim hned ja cekam naky cas

Tak tak dýl, případně jídlo seber. Nechceš jíst, fajn, jdi si hrat. Říká se tomu výchova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 17:16

@Barbucha3 jo to se snazi ale takovy tyhle jako suchy nebere vis

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.23 17:16

@Tosidelassrandu jo je zaostala a ja se ji nevemuju

• Citovat
  • Upravit
3839
26.8.23 17:18
@Tosidelassrandu píše:
No buď se nevěnuješ a nebo je tvoje dítě pozadu a ty to neřešíš. Tohle už každý normální dítě v jeho věku umí od roka.

Hele každý batole nejí samostatně lžící od roka, jak tu vždy prezentuješ. To, že zrovna tvoje to umělo není úplně mantra. Postupně se to začínají učit. Ale vývojově ve 12ti měsících nemusí dítě jist samostatně lžičkou.
Nicméně v těch 20ti měsících už by teda mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
26.8.23 17:18
@Svistice píše:
No asi bych se na ni vyprdla a nechala ji o hladu. Nejsem děti poskok. Ono se prd stane, když bude mezi obedem a veceri mit hlad, protože je lina jíst sama.

Přesně moje řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
26.8.23 17:19
@Anonymní píše:
@Barbucha3 jo to se snazi ale takovy tyhle jako suchy nebere vis

Takže nejí rukama suché věci? Ale psala jsi, že chleba a křupky si rukou vezme. Co třeba nějaká zelenina? Mrkev, okurka? Když ovoce celkově nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 17:21

@Barbucha3 kdyz oto zacla jevit zajem az ted tak ji asi neprinutim ze jo. Lzciku ji ukazuju od ty doby co je na prikrmech. Jidlo mi zacla jist az poradne od roka co ji vylezli zuby pred tim to byl proste boj a odmitala vse. Vyvojove je v poradku. I sem cetla hodne diskuzi kde dite poradne nejedlo lzickou ani ve trech letech. Nehlede na to znam nekolik mamin co jim deti o lzicku nejevi zajem a maji deti strasi nez je moje mala. Asi tezko ji prinutim aby mela zajem o lzicku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.23 17:22

@Barbucha3 suchy myslim jako ten chleba livance jak sem zminovala. Ro myslim to suche to co sem zminila. Zeleninu miluje. Vse zvlda jen tohle co sem psala proste ne ona si veme kolikrat ape par kousku. Krupky a to ostatni co sem psala ji s prehledem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.23 17:23

@Barbucha3 rohlil treba miluje chleba taky veme do ruky a ji ale ldyz namazu na kosticky prouzky v zidlicce sni dva a cus ale kdz dam do ruky a beha sni to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure