Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je tu někdo, koho to na podzim zase čeká? Pojďte si zkrátit čekání a společně doufat. ![]()
@ajleenka Ahojky já mám jít na první IVF v říjnu? Tak že už při další MS bych měla stimulovat…
Na jednu stranu jsem nedočkavá a na druhou se bojím… ![]()
@Eveny Já už se teď momentálně nemohu dočkat a těším se na další šanci. Sice je to šíleně psychicky náročné, ale to čekání na zázrak je horší.
@ajleenka abych pravdu řekla nejvíc si to připouštím večer v posteli před spaním. Protože to po celodenním shonu - stěhujeme se - padnu do postele a začne mi to šrotovat hlavou…
Na jednu stranu se děsně těším, říkám si konečně se bude něco dít, ale na druhou stranu si říkám a toto neudělám a toto neudělám…
No hold všechno dohromady nejde… ![]()
@nony01 píše:
Ahojky můžu se přidat, jsem po 2.ivf momentálně 4den po et
Ahojky, také bych se ráda přidala, 2 IVF, ET 21.9.
Jsem kousek za tebou:)Už máš nějaké příznaky? výsledky, kdy se budeš testovat?
Ahoj holky, jsem tady nová, druhý den po ET jedné blastocysty.
Doma už máme jednu princeznu z IVF byly jí čtyři roky.- tenkrát jsme to zkoušeli 4× z toho jednou byl potrat a na čtvrtý pokus se povedla nááádherná holčička.
Nechtěla jsem do IVF už nikdy jít kvůli těm nervům, ale ortel dr. zněl jasně, buď IVF nebo nemáme šanci, takže je jasný, jak jsme zvolili
Chtěla bych, aby malá měla sourozenečka.
Z 25 vajíček se podařilo oplodnit ICSI 18. Postupně jich zůstalo jen 13 a ze všech se vytvořily blastocysty. Vzhledem k mým tělesným proporcím jsme zvolili zavedení jen jedné.
Teď mě čeká to nejhorší, totiž čekání…tak bych ho ráda trávila s někým, kdo je na tom podobně jako já, rychleji to pak utíká ![]()