2letá dcera má kvasinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.6.11 12:25

2letá dcera má kvasinky

Ahoj,
chtěla jsem se poptat, zda nemáte někdo podobné zkušenosti.
Dcera, budou jí za měsíc 2 roky, dostala kvasinky.
Měla je zvenku na pipince a v puse, tak jsme dostali od našeho dětského lékaře Canespor mastičku a enciánu do pusy. Když to zmizelo z přirození, měla to v puse, když to zmizelo v puse, zase se jí udělaly pupínky dole… prostě pořád dokola. Doktor říkal, že to může trvat i 2 měsíce.
Nicméně už uplynuly 2 měsíce a opět se to vrátilo, pipinku má strašně osypanou, v puse už to nemá.
Tak jsme zašli znovu k doktorovi (asi je na dovolené, zastupovala ho jiná paní doktorka) a ta nám doporučila borax 5ch /homeopatikum a dala jinou mastičku… po týdnu žádná změna, spíš naopak. Tak jsme šli ke kožní, kde nám napsali Imazol (ten jsme zkoušeli jako první)… a teď mám navíc pocit, že jí dneska začal i trochu výtok… tak už nevím, co s tím… PROSÍM PORAĎTE!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
27.6.11 12:34

Zašla bych na gynekologii, tohle byc na dětsý ani kožařce nenechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
27.6.11 12:35

dětská gynekologie.. nechápu proč vás tam neposlal pediatr hned, :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
27.6.11 12:43

Já se zas divím,že to neléčí komplexně nějakejma probiotikama,řekla bych,že má narušenou přirozenou flóru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
27.6.11 12:47

ahoj, holka od sestřenky to měla taky, léčila se na dětské gynekologii, holčička taky musí používat dětský intimní mycí gel a omezit sladkosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.11 13:11

dávám jí každý den probiotika - laktobacílky… … začalo jí to po nemoci, asi byla oslabená

• Citovat
  • Upravit
462
27.6.11 13:35

Tak to jo,můj tříleťák měl zas před měsícem zničehonic na rtu opar.Docela mě to vyděsilo,myslela jsem,že takhle malý děti to nemívaj,no dr.se až tak nedivila a léčila jsem to stejně jako u dospělýho.Taky jsem hned koupila něco na posílení imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí