Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zašla bych na gynekologii, tohle byc na dětsý ani kožařce nenechávala.
dětská gynekologie.. nechápu proč vás tam neposlal pediatr hned, ![]()
Já se zas divím,že to neléčí komplexně nějakejma probiotikama,řekla bych,že má narušenou přirozenou flóru.
ahoj, holka od sestřenky to měla taky, léčila se na dětské gynekologii, holčička taky musí používat dětský intimní mycí gel a omezit sladkosti
dávám jí každý den probiotika - laktobacílky… … začalo jí to po nemoci, asi byla oslabená
Tak to jo,můj tříleťák měl zas před měsícem zničehonic na rtu opar.Docela mě to vyděsilo,myslela jsem,že takhle malý děti to nemívaj,no dr.se až tak nedivila a léčila jsem to stejně jako u dospělýho.Taky jsem hned koupila něco na posílení imunity.
Ahoj,
chtěla jsem se poptat, zda nemáte někdo podobné zkušenosti.
Dcera, budou jí za měsíc 2 roky, dostala kvasinky.
Měla je zvenku na pipince a v puse, tak jsme dostali od našeho dětského lékaře Canespor mastičku a enciánu do pusy. Když to zmizelo z přirození, měla to v puse, když to zmizelo v puse, zase se jí udělaly pupínky dole… prostě pořád dokola. Doktor říkal, že to může trvat i 2 měsíce.
Nicméně už uplynuly 2 měsíce a opět se to vrátilo, pipinku má strašně osypanou, v puse už to nemá.
Tak jsme zašli znovu k doktorovi (asi je na dovolené, zastupovala ho jiná paní doktorka) a ta nám doporučila borax 5ch /homeopatikum a dala jinou mastičku… po týdnu žádná změna, spíš naopak. Tak jsme šli ke kožní, kde nám napsali Imazol (ten jsme zkoušeli jako první)… a teď mám navíc pocit, že jí dneska začal i trochu výtok… tak už nevím, co s tím… PROSÍM PORAĎTE!