3 dny práce zdarma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101606
12.8.17 19:39

@anysekk Tak tu stáž musí taky zpapírovat, bez papíru bych tam nepracovala ani omylem, pak se člověk náhodou zraní a co pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
12.8.17 19:44
@j.a.n.i1 píše:
@anysekk Tak tu stáž musí taky zpapírovat, bez papíru bych tam nepracovala ani omylem, pak se člověk náhodou zraní a co pak…

Ano, a navíc bez papíru o dobrovolnictví by šlo o nelegální práci a s tím související sankce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
12.8.17 19:46

@anysekk Jako plně chápu, když někdo nejdříve zájemcům dá DPP, aby mu nějaký vychcánek neodešel druhý den na neschopenku, to beru, ale neplacenou stáž ne, to je v mých očích pěkně vychcaný ten zaměstnavatel a u takového bych fakt pracovat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
12.8.17 20:04

K takovému zaměstnavateli bych nešla. 3 dny pracovat zadarmo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.8.17 20:19

@j.a.n.i1 Chápu, že v tomhle se asi neshodneme, každý na to má jiný názor. Pro mě byla ta stáž něco jako praxe během studia, za kterou studenti taky neberou žádný peníze a je to o to horší, že makaj třeba měsíc v kuse, dělají práci, na kterou stačí základní vzdělání nebo se na ně navalí práce, kterou nikdo jiný dělat nechce. To se za dva dny na stáži nestane, tam tě opravdu sledují a věnují se ti, žádné odbývání. Ale jak říkám, rozdíl je podle mě u profese - u bankovního úředníka neplacená stáž není potřeba, ale např. u pracovníka v soc. službách je, myslím, žádoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
12.8.17 22:53

@anysekk Ne, v tom se neshodneme, nevidím žádný důvod, v žádné profesi pro to, aby zaměstnavatel vyžadoval neplacenou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.8.17 10:16

Ne, nezastupuje. Zastupuje jen akutně v nemocnici, na pohotovosti. Já mám jít na kontrolu a pro léky, můj lékař pracuje soukromě. Když chodíte k psychiatrovi, bohužel, KAŽDÉHO to může potkat, tak se musí chodit přesně v termínu ( mě to, bohužel teď nevyšlo a nejde si léky jíst jak chcete ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.8.17 10:22

Tak jsem s nimi mluvila. O datumu nástupu se dá hovořit. Pokud mě vezmou do užšího kola, mám odpracovat 2×4 hodiny, čili dva půl dne.

A pro rýpaly: ne, nejsem nemakačenko, ač mám titul, tak jsem dělala veřejné práce a světe div se, bavilo mě to, vrátit jsem se tam měla, ale bohužel, místo se uvolnilo pro dlouhodobě nezaměstnanané a je pod dotacemi. Já jsem tedy nyní od zimy skončila na ÚP. Mám za sebou 3 prd.le pohovorů a vyběrových řízení a nikdy mě nevzali. Chyba je ve mě? Možná. Nevím.

Ale laskavě si mě neberte do pusy a netvrďte něco o čem nevíte, jelikož dotyčného neznáte.

A hlavně NECHÁPU, kde jste vzaly, že nejsem ochotná za prací dojíždět?! Problém, je jen ten, že spoj ( autobus ) není možný, byla bych tam už v 5 rán, auto sice mám, ale jsou dny, kdy opotřebuje i partner.

Jde mi jen o to, že teď po snížení dávky, se nějak necítím na práci s lidmi. Před dvěma měsíci jsem se na to těšila, připravovala ( hledala co je to za práci ).

Raději bych se vrátila k manuální práci, ven, za každýho počasí. Ač to, občas, byla dřina, tak člověk si udělal svoje a šel domů… A že jsou místa? V okolí, v našem městě, znám spoustu lidí, kteří jsou bez práce z různých vrstev ( základní, střední, vysokoškolské) mladí i starší. Tak že tohle si nechte, laskavě, pro sebe, když jste to nezažily, tak nesuďte. I já jsem taková byla, ohledně psych., poruch a nakonec to z ničeho nic potkalo i mě.

:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat