3. HA a krvácení mimo cyklus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
6.9.21 12:26

3. HA a krvácení mimo cyklus

Zdravím, potřebuju radu jestli se to některé z vás nestalo. (Samozřejmě zavolám zítra svému gynekologovi)
Beru už 3. HA a teď se mi zase stalo, že jsem začla krvacet. 3. Pro to, že se mi to stalo u 1. HA, tak mi na gynde předepsal Dr. 2, jenže ty přestali distribuovat tak mi předepsal další ty 3. Jenže teď jsem začla o 5 dni dřív krvácet. HA beru pravidelně bez vynechání. Bojím se docela o své zdraví. Nestalo se to některé z vás? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
6.9.21 13:15
@Lenka1998 píše:
Zdravím, potřebuju radu jestli se to některé z vás nestalo. (Samozřejmě zavolám zítra svému gynekologovi)
Beru už 3. HA a teď se mi zase stalo, že jsem začla krvacet. 3. Pro to, že se mi to stalo u 1. HA, tak mi na gynde předepsal Dr. 2, jenže ty přestali distribuovat tak mi předepsal další ty 3. Jenže teď jsem začla o 5 dni dřív krvácet. HA beru pravidelně bez vynechání. Bojím se docela o své zdraví. Nestalo se to některé z vás? Děkuji

Tak asi tvoje tělo blbě HA snáší. Máš nadváhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.9.21 13:25

@Russet bohužel ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.9.21 13:28
@Lenka1998 píše:
@Russet bohužel ano

Tak asi potřebuješ silnější. Ne nízkohormonální. Já bych se asi na to vyprdla a přestala s ní úplně. Doktor ti k tomu něco řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
6.9.21 13:29

Jak dlouho ty nove prasky beres? Me trvalo s novymi pul roku, nez se mi srovnal cyklus a prestala jsem nahodne spinot/krvacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.9.21 13:32

@Russet já přemýšlím, že se na to vyprdnu úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.9.21 13:33

@Melodie91 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.9.21 13:42

@Russet doktor zatim nic, zjistila jsem to až po jeho pracovní době, zavolam zítra ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.9.21 09:48

@Russet takže volala jsem Dr. a prý teda mám dobrat to poslední platíčko co mám a kdyby se to stalo ještě jednou tak mi dá 3-fázovou antikoncepci. (upřímně to teda fakt nechci, doberu to poslední a končím s HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí