Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, potřebuju radu jestli se to některé z vás nestalo. (Samozřejmě zavolám zítra svému gynekologovi)
Beru už 3. HA a teď se mi zase stalo, že jsem začla krvacet. 3. Pro to, že se mi to stalo u 1. HA, tak mi na gynde předepsal Dr. 2, jenže ty přestali distribuovat tak mi předepsal další ty 3. Jenže teď jsem začla o 5 dni dřív krvácet. HA beru pravidelně bez vynechání. Bojím se docela o své zdraví. Nestalo se to některé z vás? Děkuji
@Lenka1998 píše:
Zdravím, potřebuju radu jestli se to některé z vás nestalo. (Samozřejmě zavolám zítra svému gynekologovi)
Beru už 3. HA a teď se mi zase stalo, že jsem začla krvacet. 3. Pro to, že se mi to stalo u 1. HA, tak mi na gynde předepsal Dr. 2, jenže ty přestali distribuovat tak mi předepsal další ty 3. Jenže teď jsem začla o 5 dni dřív krvácet. HA beru pravidelně bez vynechání. Bojím se docela o své zdraví. Nestalo se to některé z vás? Děkuji
Tak asi tvoje tělo blbě HA snáší. Máš nadváhu?
@Lenka1998 píše:
@Russet bohužel ano
Tak asi potřebuješ silnější. Ne nízkohormonální. Já bych se asi na to vyprdla a přestala s ní úplně. Doktor ti k tomu něco řekl?
Jak dlouho ty nove prasky beres? Me trvalo s novymi pul roku, nez se mi srovnal cyklus a prestala jsem nahodne spinot/krvacet
@Russet doktor zatim nic, zjistila jsem to až po jeho pracovní době, zavolam zítra ráno
@Russet takže volala jsem Dr. a prý teda mám dobrat to poslední platíčko co mám a kdyby se to stalo ještě jednou tak mi dá 3-fázovou antikoncepci. (upřímně to teda fakt nechci, doberu to poslední a končím s HA