3 roky, velikost boty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7860
5.11.10 16:10

Já nemohu sloužit, ale vím, že kamarádka, jejíž dceři bylo tou dobou přesně 2a3/4 tak jí kupovala letní boty 29.
Je to taky docela vysoká holčička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
13.3.22 18:00

Ahoj, stalo se vám, že dítěti za celý rok noha téměř nevyrostla? Syn je od narození celkově drobný. V létě bude mít 3 a teď měří 85 cm. Boty kupované vloni na konci jara vel. 22 má stále dobré, má tam dokonce pořád trošku nadměrek. Podle maminek v okolí mám být jen ráda, že nemusím kupovat nové.. ale je to v pořádku? Jinak vím, že od ledna 2021 vyrostl cca 8 cm. Jak to mají vaše děti? Je to třeba řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
13.3.22 18:24

@Linduš91 dceři jsme loni kupovali jarní boty a když jsem ji šla koupit zimní někdy v říjnu, tak říkala paní prodavačka, ze ji to stále vychází na vel. 22. Teď po zimě už ale 23. Takže ji trochu vyrostla, ale moc ne :lol:
Já myslím, že je to v pohode, když roste na výšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.3.22 18:28

Neřešila bych to, nohy rostou skokově. Já Ti spíš závidím, mám 3 děti a všem rostou nohy strašně rychle. 3-lety má nohu jako dceřina sedmiletá spolužačka. A sedmiletá dcera zase jako desetiletý spolužák staršího syna. No, a devítiletý syn zase stejně velké jako babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
13.3.22 18:29

@Linduš91 dětem roste noha skokově, někdy skoro rok nic, pak musíš koupit během sezony o dvě čísla větší, je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.3.22 18:33
@Linduš91 píše:
Ahoj, stalo se vám, že dítěti za celý rok noha téměř nevyrostla? Syn je od narození celkově drobný. V létě bude mít 3 a teď měří 85 cm. Boty kupované vloni na konci jara vel. 22 má stále dobré, má tam dokonce pořád trošku nadměrek. Podle maminek v okolí mám být jen ráda, že nemusím kupovat nové.. ale je to v pořádku? Jinak vím, že od ledna 2021 vyrostl cca 8 cm. Jak to mají vaše děti? Je to třeba řešit?

Ano dceři mezi 3-4. rokem vyrostala jen tak o pár milimetru za celý rok. A ted třeba od podzimu do jara o 1cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
13.3.22 18:46

Syn má od října pořád stejné boty a pořád tam má dost místa. Jestli mu za půl roku vyrostla o pár mm..skoro to není poznat. Možná že mezi jarem a létem bude skok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.3.22 18:59

@Linduš91 tedy, je to fakt drobek :). Ale dceři jsem kupovala boty na podzim a teď jí taky ještě pořád jsou, je stejně stará, v létě oslaví 3.narozeniny. Synovi (4r) teď nohy vůbec nevyrostly, má boty taky pořád stejné. Snad to vydrží do letních :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
13.3.22 20:49

@Linduš91 vzhledem k jeho výšce je velikost boty adekvátní. Takovou výšku měl syn v 18 měsících a nohu taky. Ve třech letech měl 100cm a nohu 26/27, nyní 4 roky boty 28/29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.3.22 21:23
@Stevia píše:
@Linduš91 dětem roste noha skokově, někdy skoro rok nic, pak musíš koupit během sezony o dvě čísla větší, je to normální.

přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková