Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit kde v Roudnici, Litoměřicích, Štětí nebo na Mělníku koupit dětské botičky na první chození? Kde je nějaký obchod s dětskými potřebami? Neraďte prosím Deichmanna, tam jsem byla a nic tam neměli a když už, tak mi je nedoporučovali a přes internet se mi je kupovat nechce, kvůli odhadu velikosti. Pak by mě ještě zajímalo jestli se můžou koupit třeba o číslo větší, abych nemusela kupovat nové každý měsíc. (Syn má vel. cca 20.) Děkuji
Ahoj,myslím,že bys pořídila v Litoměřicích-Dlouhá 13.je to pod podloubím a poradí ![]()
Ahoj, my jsme z Litoměřic, a kupovala jsme je na Masarykově ul.(nad kruhovým objezdem u Kulturního domu, směr Pokratice) v obchůdku Botička. Mají i web stránky www.boticka.cz. Kuba začal už v 10.měsíci, tak jsem nejdříve koupila takové polobačkůrky polobotičky, a před měsícem jsem tam kupovala pěkné podzimní (možná i vydrží do Vánoc) botky za 700Kč. Mají docela výběr i v levnějších
Kubík má problém - velikost 22, vysoký nárt a široká noha, tak si nemůžeme moc vybírat, ale jsme spokojení. Potom je ještě obchůdek u ul. Velká dominikánská vedle prodejny s čajema, ale nevím název ![]()
Ivoka píše:
Ahoj,myslím,že bys pořídila v Litoměřicích-Dlouhá 13.je to pod podloubím a poradí
Hmm, tak tam jsem měla špatné zkušenosti, nebyly moc ochotní
A já raději v tomto věku Kubíka chodím do specializované prodejny pro dětskou obuv. Ale to je jen můj názor ![]()
V Litoměřicích Botička-super obchůdek,příjemné prodavačky co poradí.Teď jsem tam kupovala botky na zimu.