Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá z Prahy a máte nějakou zkušenost s botičkami z obchodu CCS nebo tak nějak je to obchod s obuví hned vedle
Deichmanna v Europarku v Praze 10 - Štěrboholech.
Ptala jsem se prodavaček, jaký je výrobce a řekly, že všechny botičky jsou polské. Zimní vypadaly hezky, nebyly drahé, ale nebyly kožené, jen umělé a vevnitř kožíšek. Nakonec jsem je nekoupila. Bála jsem se, aby si malá neničila nohu. Nemáte s nimi nějaké zkušenosti?
Díky moc za odpovědi.
Ahoj Jana
ahoj, já tam koupila dceři zimní boty a začal se nám odlupovat po 14 dnech semiš. byli jsme je reklanovat, vyměnili za nové tak uvidíme jak dlouho vydrží tyto. máme je na střídačku tak snad budou dobré. je fakt že ceny tak jsou příznivé. renča
Já klárce koupila parádní kozačky. spíš jen do divadýlka a do obchodů. takže na tohle nevadí, že nejsou kožené. Ale na každodenní nošení budu kupovat kvalitní kožené.
Ja odtud mam dvoje boty pro sebe a spokojenost. Nic se s nimi nestalo ani po dlouhodobem denodennim noseni. S detskymi zatim zkusenost nemam…
Já jsem malé kupovala na jaře tenisky na venek a te´d je můžu vyhodit. Ale myslím si, že to není nekvalitou, že je malá pěkně zničila na odrážedle, atd..
Ale zimní botičky bych asi kupovala kvalitnější. Můžu se zeptat kolik stály? ![]()
naše stály 400,– ale máme ještě jedny kvalitní takže to budeme střídat.
klárčiny kozačky stály 550,–
jo, jinak tenisky jsou u nás kapitola sama o sobě. je jedno jestli koupím drahé nebo levné, stejně je klárka totálně odrovná. holt jak z nich vyroste, tak letí do koše.
My jsme tam kupovali asi před pěti lety boty pro manžela. Nebudu to protahovat - reklamace dvakrát neuznána, poslala jsem to soudnímu znalci, který jasně potvrdil, že je to výrobní chyba. A pak cálovali všechno. Už bych si tam nekoupila ani tkaničku.
ahojki, já tam nakoupila dvakrát, sice v Brně, ale to je asi jedno, pořád je to jedna firma,,, ale jen takové plátěnky s gumovou podrážkou. Holka v nich chodila chvilku do školky, pak v nich prolítala dovolenou a pořád byly OK. Ale byly to naše boty na střídačku. Ovšem i přesto, že vydržely, bych do CCS jako do hlavních pořádných bot nešla, nějak k nim nemám až takovou důvěru, upřednostnuji Deichmana a Humanic.
A
Mám s CCC tak 4 letní boty a 1 pdzimní a nedávno sem si koupila parádní 2 zimní.Boty tam už kupuju velmi dlouho a nikdy sem reklamovat nemusela.Nic se neodlupuje,neláme,neprodře
.Jednou sem akorát měla reklamaci že jsem doma zjistila že se mi ty boty nelíbí,tak sem je tam druhý den vrátila a vzala jiné a taky bez problému ![]()
A muj muž si tam kupuje taky a moje maminka taky
.Je to náš oblíbenej krám.Né kvuli cenám,ale kvuli vzhledu.Málo kde si boty vybereme.
Malému kupuji ale jen atestované boty