30tt bolest břicha z orgasmu?

Anonymní
8.7.25 20:03

30tt bolest břicha z orgasmu?

Ahoj,

to že mě občas bolí břicho nebo ztvrdne už považuji za normální. Ale dneska nevím :roll: ráno jsem na to měla chuť, tak jsem si to udělala a od té doby mě bolí břicho. Myslíte, že to přestane? Je to celý den. Není to hrozná bolest, jen mi to vadí. Můžu si vzít paralen nebo hořčík?

Je to normální nebo mám strašit? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
8.7.25 20:09

Bolet mě břicho celý den už bych asi byla pro jistotu na kontrole u lékaře…jinak jo stávalo se mi že mi sex a orgasmus způsobil poslíčky nebo tvrdnutí…ale vždy se to po chvili zas uklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.25 20:17

@Vladusxx a nemůže to být prejedenim nebo čočkou třeba? Že by to byly „prdy“. Protože podbřišek mě vyloženě neboli, bolí mě jen břicho

• Citovat
  • Upravit
2703
8.7.25 21:04
@Anonymní píše: Více

Tak nepsala si, co si jedla, nebo kde te to boli. Ptala ses, jestli orgasmus muze za bolest břicha, takze ano muze to byt tim. Zašla bych k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.7.25 03:00
@Anonymní píše: Více

Tak jestli ses přejedla čočky a myvas z ní prdy tak to z toho být může, ale nemám křišťálovou kouli. Ale taky záleží kdys tu čočku jedla, včera? Dneska?…Píšeš že tě to začalo bolet ráno po tom orgasmu, což bych s čočkou teda úplně nespojovala, teda pokud si ji neměla jako pulnocni svacinku…nicméně z celodenního boleni břicha bych fakt byla nervózní i netěhotná, natož tehotna. Ve 30tt ti děloha zaplňuje už celý břicho - fundus by měl být cca 10cm nad pupíkem takže pokud jsou to nějaké děložní kontrakce tak té nemusí vůbec bolet jen podbřišek ale právě už celé břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí