30tt nevím si rady - výtok?

Anonymní
26.1.11 08:32

30tt nevím si rady

Zdravím všechny maminky.
Od včerejšího večera mě trápí vlhkost kalhotek.. výtok to není to jsem si jistá ale nemohla mi třeba začít odtékat plodová voda? Nebo nemůžu se třeba začít otvírat? Nemáte někdo s tím zkušenost? Můj doktor dnes neordinuje a než bych jela do nemocnice chci si jen ujistit že to není třeba něco vážného jestli to třeba nepotkalo některou z vás moc vám děkuji za odpovědi a rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.1.11 08:38

Může to být plodová voda, měla bys do nemocnice. tam na to mají i test,kde se to ukáže.Raději jít zbytečně,než vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
26.1.11 08:41

Podla mna ani doktor by ti takto na dialku neporadil, ked sa ti nieco nezda, tak utekaj do nemocnice, radsej zbytocne, ako potom nieco lutovat. Skontroluju ci sa neotvaras, ci sa neskracuje krcok. Mohla by ti presakovat aj plodova voda, ale moze to byt len redsi vytok a ty mas pocit vlhka. Uplne najlepsie by bolo keby si si dala vlozku, tu co nevysusuje (nie always a pod.), aby to pripadne doktor mohol otestovat, ci to je naozaj plodova voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.1.11 08:56

Rozhodně bych skákla do nemocnice, protože s tím se nehraje… Radší se ujisti, že je všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
26.1.11 09:52

Já jsem to měla taky a pořád jsem hrozně plašila, že mi odtýká plodovka. Naštěstí to tak nebylo a prostě to bylo jen těhotenské mokro :D Ale rozhodně souhlasím s holkama, že zajet k dr a zjistit, jestli to plodovka je nebo neni by to chtělo. Držím palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí