Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě kleslo břicho hodně brzy tak 3 měsíce před porodem a jak kleslo kůže nevydržela a popraskala ![]()
Ja sem hodne drobna, pres boky 87 cm, a zhruba v dobe, kterou pises, sem se zacala rozestupovat (rozestupovat, ne otevirat) a bricho mi taky trochu kleslo - doktor mi rekl, ze rozestupuju se proto, aby to pak nebyl pri porodu takovej napor, a bricho ze mi kleslo proto, aby mohlo byt vetsi, mala mela vic mista a mohla se vic hybat… mela sem to tak u obou tehu, takze bud v klidu… ale jak pise sexyfraga, poradne se mazej, me to poradila kamoska a ja mela krem na zachode a mazala se pokazdy, kdyz sem sla ![]()
…zapomnela sem jeste - mela sem to i vcetne toho pocitu, ze mimi uz „klepe na dvere“
Já jsem se taky mazala často,ale stejně kůže nevydržela.dr.říkal,že má určitou elastičnost,ale nenatáhne se do nekonečně ,proto i přes mazání drahými přípravky to nevydržela a popraskala.
jakkoli píše: …zapomnela sem jeste - mela sem to i vcetne toho pocitu, ze mimi uz „klepe na dvere“
Ten pocit jsem taky měla
Taks tou elasticitou - kdyz sem mela prvni, tak sem pribrala docela hodne, a jak sem to shazovala skoro rok, mela sem porad (vyjma prvniho mesice po porodu) pevny bricho a kuzi - sice velky, ale pevny
- ve druhem tehu sem ale skoro nepribrala, za par mesicu sem byla na puvodni vaze, ale bricho fakt vypada divne, i kdyz se to lepsi - malej ma 10 mesicu, takze doufam, ze do leta to uz bude vypadat rozumne… nemate nejaky tip jak na to??
jakkoli píše:JOLKY DIKY JA SE FAKT CITIM JAKKDYBYCH UZ MNELA PORODIT
Taks tou elasticitou - kdyz sem mela prvni, tak sem pribrala docela hodne, a jak sem to shazovala skoro rok, mela sem porad (vyjma prvniho mesice po porodu) pevny bricho a kuzi - sice velky, ale pevny- ve druhem tehu sem ale skoro nepribrala, za par mesicu sem byla na puvodni vaze, ale bricho fakt vypada divne, i kdyz se to lepsi - malej ma 10 mesicu, takze doufam, ze do leta to uz bude vypadat rozumne… nemate nejaky tip jak na to??
Holky citily jste nejak ze vam kleslo brisko?jsem ve 34tt a ma pocit ze je jine teda a tak celkove se zacinam citit jinak,ze mi mimisek jakkdyby dlubka do pipky nebo tam se mi tam neco deje?.....mnela jste taky nektera takove pocity nebo mi jen uz hrabka?…