Tělísko a přesto těhotná

909
11.3.11 08:51

Tělísko a přesto těhotná

Ahoj holky jelikož další dítě neplanuji nechala jsem si poporodu zavest nehormonální tělísko a dneska jsem zjistila že mám pozitivní těhotensky test. Zažil to někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
11.3.11 08:54
adajar píše:
Ahoj holky jelikož další dítě neplanuji nechala jsem si poporodu zavest nehormonální tělísko a dneska jsem zjistila že mám pozitivní těhotensky test. Zažil to někdo???

Ano stalo se to dvěma holkám v mém okolí! A teď mají mimi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10048
11.3.11 08:56

Ahojky, jojo stalo, a v okolí je spousta miminek s malým tělískovým razítkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
11.3.11 08:58

taky znám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
11.3.11 09:40

Znám,i když nyní je těch případů méně než dřív,tělíska jsou spolehlivější,ale ne úplně spolehlivá.
Také jsem měla tělísko a na usg-prevence-se zjistilo,že je moc dole,takže naprosto nemělo žádný účinek.Kupodivu jsem neotěhotněla.Ale lékař říkal,že v tomto případě je interupce zdarma-ale tady to přeci není o penězích,interupci zdarma…ale o nenarozeném dítku,dilema zda si ho ponechat,zda se to zvládne.Je to vždy čára přes všechny plány,vykolejení z toho co jsme měli jako rodina v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
11.3.11 09:41

Ahoj,
já mám Petříka přes nehormonální tělísko.

• Citovat
  • Upravit
736
11.3.11 09:42

Taky znám z okolí dvě maminky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.3.11 09:53

aha, tak koukám, že tělísko je pasé.. Chtěla jsem si ho nechat zavést po šestinedělí, protože často zapomínám brát prášky, ale asi to nebude pravé ořechové, přece jen by to chtělo nějakou přestávku mezi dětmi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.3.11 10:05

Zažila to kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.3.11 10:06
werryjane píše:
aha, tak koukám, že tělísko je pasé.. Chtěla jsem si ho nechat zavést po šestinedělí, protože často zapomínám brát prášky, ale asi to nebude pravé ořechové, přece jen by to chtělo nějakou přestávku mezi dětmi :)

Presne tak :-) do teto chvile jsem ho zvazovala… to si radsi predepisu do mobilu upominky na uzivani tebletek na cely rok!!! :lol:
Malou mame prave proto, ze jsem zapominala bryt prasky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.3.11 10:07

Ale i tak, když je tady spousta názorů, že tělísko může selhat v porovnáním s antikoncepcí je procento nespolehlivosti stejné. zeptej se ne to Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.3.11 10:09

BaraDolezal, werryjane: a nebo zvolit jiný druh HA na který se nemusí myslet každý den, něco jiného než prášky ( kroužek, náplast ).

Příspěvek upraven 11.03.11 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
11.3.11 10:10

Holky no ja mam dilema. Pac jsem o jedno ditko prisla v 21tt a malej se narodil v 26tt a vim ze prome je dite problem donosit. A ted se to mele a tak. No uvidime v utery jdu na gyndu, ale uz ted my vysli 2 pozitivni testy ach jo :cry: Ja mam fakt smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.3.11 10:16
adajar píše:
Holky no ja mam dilema. Pac jsem o jedno ditko prisla v 21tt a malej se narodil v 26tt a vim ze prome je dite problem donosit. A ted se to mele a tak. No uvidime v utery jdu na gyndu, ale uz ted my vysli 2 pozitivni testy ach jo :cry: Ja mam fakt smulu.

Ať se rozhodneš, jak se rozhodneš určitě to bude správně, ale není to lehké, držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
11.3.11 10:27
Zuzana. k píše:
adajar píše:
Holky no ja mam dilema. Pac jsem o jedno ditko prisla v 21tt a malej se narodil v 26tt a vim ze prome je dite problem donosit. A ted se to mele a tak. No uvidime v utery jdu na gyndu, ale uz ted my vysli 2 pozitivni testy ach jo :cry: Ja mam fakt smulu.
Ať se rozhodneš, jak se rozhodneš určitě to bude správně, ale není to lehké, držím palce :palec: :palec: :palec:

No uvidime. Pockam do utery. Jako necekla jsem ze budu mit tolik smuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí