Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jelikož další dítě neplanuji nechala jsem si poporodu zavest nehormonální tělísko a dneska jsem zjistila že mám pozitivní těhotensky test. Zažil to někdo???
adajar píše:
Ahoj holky jelikož další dítě neplanuji nechala jsem si poporodu zavest nehormonální tělísko a dneska jsem zjistila že mám pozitivní těhotensky test. Zažil to někdo???
Ano stalo se to dvěma holkám v mém okolí! A teď mají mimi ![]()
Ahojky, jojo stalo, a v okolí je spousta miminek s malým tělískovým razítkem ![]()
Znám,i když nyní je těch případů méně než dřív,tělíska jsou spolehlivější,ale ne úplně spolehlivá.
Také jsem měla tělísko a na usg-prevence-se zjistilo,že je moc dole,takže naprosto nemělo žádný účinek.Kupodivu jsem neotěhotněla.Ale lékař říkal,že v tomto případě je interupce zdarma-ale tady to přeci není o penězích,interupci zdarma…ale o nenarozeném dítku,dilema zda si ho ponechat,zda se to zvládne.Je to vždy čára přes všechny plány,vykolejení z toho co jsme měli jako rodina v plánu.
aha, tak koukám, že tělísko je pasé.. Chtěla jsem si ho nechat zavést po šestinedělí, protože často zapomínám brát prášky, ale asi to nebude pravé ořechové, přece jen by to chtělo nějakou přestávku mezi dětmi ![]()
werryjane píše:
aha, tak koukám, že tělísko je pasé.. Chtěla jsem si ho nechat zavést po šestinedělí, protože často zapomínám brát prášky, ale asi to nebude pravé ořechové, přece jen by to chtělo nějakou přestávku mezi dětmi
Presne tak
do teto chvile jsem ho zvazovala… to si radsi predepisu do mobilu upominky na uzivani tebletek na cely rok!!! ![]()
Malou mame prave proto, ze jsem zapominala bryt prasky ![]()
Ale i tak, když je tady spousta názorů, že tělísko může selhat v porovnáním s antikoncepcí je procento nespolehlivosti stejné. zeptej se ne to Dr.
BaraDolezal, werryjane: a nebo zvolit jiný druh HA na který se nemusí myslet každý den, něco jiného než prášky ( kroužek, náplast ).
Příspěvek upraven 11.03.11 v 10:12
Holky no ja mam dilema. Pac jsem o jedno ditko prisla v 21tt a malej se narodil v 26tt a vim ze prome je dite problem donosit. A ted se to mele a tak. No uvidime v utery jdu na gyndu, ale uz ted my vysli 2 pozitivni testy ach jo
Ja mam fakt smulu.
adajar píše:
Holky no ja mam dilema. Pac jsem o jedno ditko prisla v 21tt a malej se narodil v 26tt a vim ze prome je dite problem donosit. A ted se to mele a tak. No uvidime v utery jdu na gyndu, ale uz ted my vysli 2 pozitivni testy ach joJa mam fakt smulu.
Ať se rozhodneš, jak se rozhodneš určitě to bude správně, ale není to lehké, držím palce
![]()
Zuzana. k píše:adajar píše:Ať se rozhodneš, jak se rozhodneš určitě to bude správně, ale není to lehké, držím palce
Holky no ja mam dilema. Pac jsem o jedno ditko prisla v 21tt a malej se narodil v 26tt a vim ze prome je dite problem donosit. A ted se to mele a tak. No uvidime v utery jdu na gyndu, ale uz ted my vysli 2 pozitivni testy ach joJa mam fakt smulu.
![]()
![]()
No uvidime. Pockam do utery. Jako necekla jsem ze budu mit tolik smuli.