Antidepresiva Paroxetin a těhotenství

2672
10.3.11 17:14

paroxetin-antid.a těhotenství

Zdravím, prosim Vás užívala ste některá antidepresiva v těhotenství zvláště Paroxetin..?mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2868
10.3.11 19:01

Ahoj Paroxetin jsem brala,doktorka mi změnila na zoloft.paroxetin mi nechtěla nechat,z duvodu snažení o mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
10.3.11 19:45

děkuji takže kdyz behem par mesicu chci mimčo tak uz je treba pomalu vysazovat ze?No uvidíme četla jsem ale i že není zas tak ohrožující na miminku..ten paroxetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.3.11 20:01

Nevim zda vysazovat, musíš s lékařem zda si zdravá,to vysazení muže být pak horší než braní léků ale ten zoloft se slučuje s těhotenstvim a s kojenim.taky jsem doktorce řekla že se začnem snažit tak jsem pomalu přešla na zoloft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.3.11 14:16

tak ja jsem se dnes domlouvala s mou lekařkou a už mam vysadit pomalu beru to již dlouho a kdysi jsem taky uz vysazovala ..tak mi drzte pěsti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
11.3.11 16:19
cvana píše:
tak ja jsem se dnes domlouvala s mou lekařkou a už mam vysadit pomalu beru to již dlouho a kdysi jsem taky uz vysazovala ..tak mi drzte pěsti:)

A nic vám k tomu nedala?vysazovat bez dalších léků?mužu se zeptat na co paroxetin berete?Já jsem začla po potratu trpět panickou poruchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
11.3.11 16:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.3.11 20:27

já mam latentní tetanii ale ty léky jsem mela na panickou úzkost..mela jsem to brat jen 9mesícu a prave to tak beru tak muzu normalne vysazovat prvnich 14dni jen půlku..pak treba obden podle toho jak se sama cítím :)není to tak hrozne uz jsem vysazovala..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.3.11 13:13

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
12.3.13 13:23

Tak já ho beru a momentálně jsem podle testů těhotená a doktor mi řekl, že ho mám vysadit, že i v těhotenství budu mít lepší myšlenky, ale bohužel je to třetí den, co ho neberu a vůbec mi není dobře. Je mi teplo, pak zase zima a motá se mi hlava, Připadám si jako kdybych měla absťák.
Mám chuť si ty prášky zase brát, ale kvůli miminku nechci, ale taky nechci, aby mi bylo na nic. Mám doma dvě děti o které se musím starat:-(
Doktor má dovolenou, tak se nemůžu ani poradit, jestli je to normální a přejde to.
Léky beru na úzkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky