Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám takový malý dotázek, zdá se vám, že mi podle fotek kleslo bříško? Děkuji za názory
— tahle je focena před pár dny…
me to prijde stejny
ale ja mela bricho porad stejne jen se zvetsovalo a zvetsovalo
a ani sem klesnuty nevidela tak tezko rict ![]()
mně přijde že je doleji, zkus foto bříška ze předu, tam to je u mně vidět více než z boku ![]()
Ono zepodu vypadá stejně, akorát zvrchu se mi zdá, že kleslo
tak nic, no ![]()
Laddmie píše:
No nevímMoc se podle toho neřiď. Mně kleslo až při porodu
Jj, vím, že je to individuální… a malé ti sestoupilo do pánve taky až při porodu?
Eneer já jsem 40tt+ a bříško i mimi jsou pořád nahoře. Taky se pořád pozoruji a porovnávám fotečky a nic
Malou přemlouvám, ať už jde za námi, ale nějak se jí nechce, asi čeká na lepší počasí. Ve kterém jsi týdnu?
Ahoj. Mně to připadá, že nekleslo, ale já to nepoznám
. Mně nekleslo ani před jedním porodem - u druhého porodu jsem se na to při příjmu ptala
.
Zuzana. k píše:
Eneer já jsem 40tt+ a bříško i mimi jsou pořád nahoře. Taky se pořád pozoruji a porovnávám fotečky a nicMalou přemlouvám, ať už jde za námi, ale nějak se jí nechce, asi čeká na lepší počasí. Ve kterém jsi týdnu?
Jsem v 36 tt a právě jsem někde četla, že prvorodičkám klesne bříško cca tři týdny před porodem, tak se zkoumám, ale asi to nebude pravidlem…
Holky, všem díky za info, asi to nebude zas až tak směrodatné ohledně toho porodu, podle toho, co tady píšete ![]()
Já jsem zase četla, že u prvorodiček klesá už od 30tt, ale každá jsme jiná, nemůžeme se porovnávat s tabulkami. Mimi si stejně udělá podle sebe ![]()
Eneer píše:
Ahoj holky, mám takový malý dotázek, zdá se vám, že mi podle fotek kleslo bříško? Děkuji za názory— tahle je focena před pár dny…
Mně teda nekleslo, vždycky mi bez varování praskla voda a tím pak kleslo. Ale prý je dole, když dáš od konce podprsenky ruku na šířku dlaně tak, že to ji břicho nezvedá. Jestli mi rozumíš ![]()