Bříško kleslo nebo nekleslo?

2939
9.3.11 17:53

Kleslo nebo nekleslo?

Ahoj holky, mám takový malý dotázek, zdá se vám, že mi podle fotek kleslo bříško? Děkuji za názory :andel: — tahle je focena před pár dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2939
9.3.11 17:53

A tahle dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.11 18:02

me to prijde stejny :nevim: ale ja mela bricho porad stejne jen se zvetsovalo a zvetsovalo :mrgreen: a ani sem klesnuty nevidela tak tezko rict :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.3.11 18:07

mně přijde že je doleji, zkus foto bříška ze předu, tam to je u mně vidět více než z boku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.3.11 18:11

Mě připadá že nekleslo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
9.3.11 18:13

Taky mi přijde, že nekleslo, ale spíš povyrostlo :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
9.3.11 18:20

No nevím :think: Moc se podle toho neřiď. Mně kleslo až při porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.3.11 18:22

Ono zepodu vypadá stejně, akorát zvrchu se mi zdá, že kleslo :nevim: tak nic, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.3.11 18:23
Laddmie píše:
No nevím :think: Moc se podle toho neřiď. Mně kleslo až při porodu :lol:

Jj, vím, že je to individuální… a malé ti sestoupilo do pánve taky až při porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.3.11 18:30

Eneer já jsem 40tt+ a bříško i mimi jsou pořád nahoře. Taky se pořád pozoruji a porovnávám fotečky a nic :-? Malou přemlouvám, ať už jde za námi, ale nějak se jí nechce, asi čeká na lepší počasí. Ve kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.3.11 18:47

Ahoj. Mně to připadá, že nekleslo, ale já to nepoznám  :wink: . Mně nekleslo ani před jedním porodem - u druhého porodu jsem se na to při příjmu ptala  :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.3.11 18:52
Zuzana. k píše:
Eneer já jsem 40tt+ a bříško i mimi jsou pořád nahoře. Taky se pořád pozoruji a porovnávám fotečky a nic :-? Malou přemlouvám, ať už jde za námi, ale nějak se jí nechce, asi čeká na lepší počasí. Ve kterém jsi týdnu?

Jsem v 36 tt a právě jsem někde četla, že prvorodičkám klesne bříško cca tři týdny před porodem, tak se zkoumám, ale asi to nebude pravidlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.3.11 18:54

Holky, všem díky za info, asi to nebude zas až tak směrodatné ohledně toho porodu, podle toho, co tady píšete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.3.11 18:55

Já jsem zase četla, že u prvorodiček klesá už od 30tt, ale každá jsme jiná, nemůžeme se porovnávat s tabulkami. Mimi si stejně udělá podle sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.3.11 18:56
Eneer píše:
Ahoj holky, mám takový malý dotázek, zdá se vám, že mi podle fotek kleslo bříško? Děkuji za názory :andel: — tahle je focena před pár dny…

Mně teda nekleslo, vždycky mi bez varování praskla voda a tím pak kleslo. Ale prý je dole, když dáš od konce podprsenky ruku na šířku dlaně tak, že to ji břicho nezvedá. Jestli mi rozumíš :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky