35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1836
10.8.11 20:14

Koukám že jste dnes nějak unavený. Pája asi odpočívá po té včerejší honičce. Holky to je dnes pěkně hnusné počasí. Ale o víkendu má být lépe tak plánuju ohýnek a něco dobrého na něj. A Vikulky to bude prcní táboráček tak si otevřem to šampáňo co tu mám už tak dlouho v lednici :dance: Malá se tak ráda koupe leží rozvalená a já jí polívám vodou asi si připadá zpátky v bříšku. A při krmení i když nekojím tak se na mě tak krásně kouká, celý krmení mi prostě kouká přímo do očí a je tak krásně spokojená. Teď spinká a sní naše putovní Pepina. Tu měla už naše Tery a nedala bez ní ani ránu a včera ji předala Viktorce. Pepina je žirafka kterou kupovel tatínek Tery ještě když byla v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
10.8.11 22:18

Ahoj holky,
tak ten dnešní srazík mě opravdu unavil :-) normálně jsem večer usnula u televize a teď jsem se probrala :-) Ale srazík byl super, s Janinkou jsme pokecaly :-)) třeba se někdy sejdeme i my „starší“ maminy :-) Já pak ještě udělala nálet na lékárnu a zítra to musím trochu probrat a snad už trochu nandat do tašky. Večer mě děsně bolela záda v kříži, au au au.
Mirun oblečky nafocené nemám, ale zkusím sem hodit pár odkazů přímo z obchůdku, teda jestli tam něco z toho ještě mají vyvěšeno.
http://www.skibi.cz/…1-turquoise/
http://www.skibi.cz/…l-grey-sovy/
http://www.skibi.cz/…0-11-l-grey/
http://www.skibi.cz/…-lime-punch/
 http://www.skibi.cz/…ight-blue-2/

Ty další věci jsem nenašla, asi to byla stará kolekce. Normálně jak jsem to procházela na netu, jsem začala házet věci do košíku, tak to raději vypínám dřív, než než bude pozdě :-) krásnou dobrou noc všem I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
10.8.11 22:20

Mirun, to je hezké, že Tery dala Viktorce svojí oblíbenou hračku. Možná to zkusím s klukama, jestli něco věnují bráchovi, ale moc šancí tomu nedávám :-)
tak dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
10.8.11 23:06

Ahoj holky :mavam: zase jsem se dnes moc nezastavila :mrgreen: Lítám od plotny k babi a poklízíme dnes už po malování :cert: snad už to nebude dlouho trvat.Do toho peru věci klukovi na tábor(jede v sobotu)a o výkendu už bude klid :dance: Ivuš,ty oblečky jsou super :palec: to se nedivím že tě to tak chytlo :mrgreen: Mirun,tobě ty chvilky úplně závidím :lol: Tery je fajn sestřička :lol: Janinka asi taky padla za vlast a odpočívá,ale nějak dnes scháním Janetku :think: měla dnes tu kontrolu a čekám celý den jak to dopadlo.Jestli to bude kluk nebo holčička :lol: Tak já jdu kočičáci taky do hajan.Zítra to zase bude mazec,jo a Mirun s tím šampíčkem to moc nepřeháněj :mrgreen: Ať se ti nepletou ťapky po tak dlouhé době :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
11.8.11 07:05

Ahoj holky,
krásné dobré ráno!!! Dneska byla noc lepší, Vendula mě vzbudil jen jednou, takže půlka noci v ložnici, druhá půlka v pokojíčku a budíček s chrchlajícím tatínkem v pět. Dneska mám lítání jenom „ve vesnici vedle“ teda v Říčanech. Musím odvézt noťase do servisu a nevím, zda si ho tam nenechají a jak dlouho tam bude a na mobilu mi vyhrožují, že mám internet vybraný a nevím přesně, kdy se mi otáčí. Tak kdybych se neozývala, tak nerodím, ale nemám komunikační nástroj :-)) tak hezký den všem I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
11.8.11 08:29

Ahoj maminy,
já včera po srazu taky pěkně odpadla a po dlouhé době jsem se pořádně vyspala až skoro do sedmi.
Moc se těším, až se jednou sejdeme v týhle partě :-)
Přidávám fotku, schválně, jestli nás tam s Ivuš poznáte :-)
Dnes mám v plánu něco upéct, protože večer přijede po měsíci moje mamka. Jen na otočku, ale jsem moc ráda…Chtěla bych se pustit do ušití „vnitřku“ do košíku, ale nějak se mi do toho nechce, protože se bojím, že mi to nepůjde :-(
Co ta Jannetka? Snad je všechno v pořádku…
Krásný den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
11.8.11 08:41

Holky, včera jsme s Ivuš narazily na téma „veřejného“ přístupu sem…co si myslíte o tom, že bychom sem omezily přístup? V sekci Návštěvy uživatelů - vlevo od diskuze je vidět, kolik nás tu čte cizích lidí…Já osobně se tady cítím moc dobře tím, jak je nás tu jen pár a mám pocit hodně důvěrného vztahu…Nemyslím tím, že to tady uzavřít pro další, vždyť je můžeme kdykoliv přidat…
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
11.8.11 08:45

Dobré ráno :mavam: Jani to je hezká fotečka a jaký tam máte krásný pupíšky :lol: To víš že vás tam poznáme :lol: To je dobře že jste se sešli,už se taky těším až se sejdeme :palec: Janetka nikde :-( a Monča se taky delší dobu neozvala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
11.8.11 08:47

Jasně Jani,souhlasím :lol: Nemusí každý vědět kolikrát za noc jdu čůrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
11.8.11 10:09

:-) no právě :-)
S těma pupíkama to bylo humorný, když jsme šly všechny po ulici, když jsme nastoupily do tramvaje, nastal chaos :-)
Ale nevím, jak to s tím zebezpečením udělat…jako medoerátor skupiny je uvedená Mirun, tak to bude moct asi nastavit ona…Mirun, co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
11.8.11 10:40

Krásné ráno berušky. Hurá sluníčko :dance: tak už jsem Viky pověsila vypranou garderobu. Janinko nádherná fotečka a to víš že jsem vás poznala, vždyť jste naše holky a moc vám to s bříškama sluší. Pájo koukej se šetřit nebo Maxík bude hyperaktivní :mrgreen: Holky s tím uzavřením souhlasím. Taky mám takový pocit že je fajn že nás je tu pár a můžem probírat spoustu věcí a pak koukám kolik lidí to tu pročítá. Tak se na to podíváme jestli to zvládnem. Jako správce ani nevím kdo mě tam dal :nevim: Ivuš oblečky nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
11.8.11 11:05

Tak jsem pročetla podmínky „skupin“.
Nikde nemůžu najít, zda je skupina „35 a víc“ otevřená nebo uzavřená, ale hlavně jsem našla, že to nejde změnit.
Tak jsem založila uzavřenou skupinu „Zralé mladice“.
Teď to musí schválit admin a pak vás musím přidat jako členy skupiny.
Doufám, že s tím názvem nebudete mít problém :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
11.8.11 12:26

Jani,zralý maladice jsou oridinální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
11.8.11 12:27

Tak ještě jednou :mrgreen: Jani,zralý mladice jsou originální :mrgreen: Tak teď už to snad bude tak jak má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
11.8.11 12:34

Jani ‚zrale mladice‘ je pro nas ‚nedavno nactilete‘ super :-) holky ted jsem dorazila domu, povesila pradlo a jsem z toho litani po obchodech grogy. Jako na potvoru nemaji nikde slevy na pampersky,ale hlasim bodycka v Tescu za 55kc. Dvema jsem neodolala. Asi
si pujdu lehnout,je to naposledy co je Venda ve Slunicku,pak az v zari. Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny