35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
15.5.12 14:23

Ach jo,nějak se netoulám,jen nějak nestíhám netovat :lol: .To moje malý smráďátko mi dává zabrat čím dál víc,teď mu rostlo 8 zubů naráz(všechny čpičáky a 4 stoličky)a to byl mazec,takže nerudnost a vztekání na denním pořádku,taky konečně se začal snažit sám chodit,tak ho pořád jistím aby nehavaroval.....prostě sranda.Obdivuju vás,co máte víc dětí,jak to zvládáte?!Vítám nově příchozí a slibuju,že se budu víc snažit…snad… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
15.5.12 20:44

@glorča neboj zase bude líp :mrgreen: díťátko se uklidní a zase bude času habakuk. :mrgreen: taky toho času mám málo. I když chodím, tak to nepřeháním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.6.12 22:14

Ahojky holky tak mě je 36 a teď jsem ve 3 měsíci těhu ,tak se přidávám :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.6.12 22:52

@Midiana tak tě vítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
2.6.12 18:15

@Midiana ahoj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.6.12 11:26

Ahojky holky tak jsem si oddychla že na odběr té plodové vody nakonec nebudu muset jít, protože ten tripple test mi vyšel ještě líp než ten skreening :) a co vy jak se daří? A co vaši drobečci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.6.12 16:40

Ahoj @Midiana to je fajn, moc gratuluji :potlesk: Už víš jestli je miminko holčička nebo chlapeček? Malej si sem tam sedne, začíná se stavět, položím ho a za chvilečku je na druhém konci pokoje…no, máme se fajn :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
2.7.12 14:31

Ahoj holky! Mě dube v červenci 38r. a v říjnu se budu vdávat a chtěli by jsme děťatko. Bojím se trochu, že jsem na to už starší, ale můj přítel mě ukidňuje, že to určitě zvládnu. Celou dobu jsem se starala o druhé a nějak jsem zapoměla, že i já byh chtěla mít rodinu a když mi bylo 35r tak jsem se smířila s tím, že už budu sama a pak přišel chlap s kterým si fakt sednem a máme se moc rádi a hlavně náš vztah vyrostl ze vzájemné ucty jeden k druhému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.7.12 18:15

@Petrus157 tak to ti opravdu moc přeju, tak ti moc držím palečky aby to dopadlo. A neboj zvládneš to určitě. Není to tak těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
2.7.12 18:50

Díky moc za povzbuzení :) když se dívam na ty fotečky miminek tak bych byla šťastná kdybych mohla být matkou :D děti mám moc rada a myslím, že i děti mě, protože ted s nimi pracuji, je to sice náročné, ale jsou to krásné dušičky, ale někdy což je moc smutné, tak jsou zraněné nedostatkem lásky od rodičů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.7.12 23:37

@Petrus157 a kdepak pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.7.12 07:39

V azylovém domě pro matku a dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
3.7.12 10:40

@Petrus157 tak to je velmi záslužná ale i asi dost náročná práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.7.12 20:33

Někdy je to náročné v tom, že nejvíc to odnesou ty děti. Je mi jich líto, že nezažijí rodinu a co je to děctví, protože se stehují z místa na místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
3.7.12 21:03

@Petrus157 to je moc smutné, ale možná kdyby byli v rodině, bylo by to ještě horší, ale někdy nakonec ta mamina narazí na dobrého chlapa a všechno se v dobré obrátí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny