35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
6.9.12 17:16

Taky mam uz 2 dospele deti,18 a 21 let a ted cekam treti,chlapecka.Je mi uz 42 let, mela jsem docela strach, ze je moc pozde, ale moc se na drobecka tesime :?

Příspěvek upraven 06.09.12 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
6.9.12 17:18

To je krásný :kytka: gratuluju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
6.9.12 17:19

Plánovaně?
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.9.12 17:24

Dekuju. Urcite jsem neverila, ze to jeste vyjde, protoze jsem loni 2 krat potratila.Mela jsem take strach z genetiky, ale nastesti je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
17.9.12 08:46

Ahojky lidičky, já mám teď v 38 skoro 4 měsíční holčičku a strašně si to užívám. Dcera 14 let a syn 10 let jsou ze sestřičky nadšení. Těhotenství vzhledem k věku se dalo jakžtakž přežít a teď jsme šťastní, že ji máme. Taky reakce okolí byly různé: že jsme blázni 3 dítě, nebo že jsem stará a pod. Ale gynekolog mě ujistil, že je to ok a že má i starší maminky :) takže jsem si myslela svý a byla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
17.9.12 09:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.9.12 15:58

@cvrcek 1906 Tak to je úžasné. Já teď přemýslím, jestli ve 33 nebo 34 letech nebudu moc stará.. :think: Ale jak tak čtu a přemýšlím, spíš vyhrává takové to, že je to moje věc. Pokud to budu s manželem chtít, a to chceme, je na nás, jak se cítíme..Půjdu do toho..už se těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
17.9.12 18:08

@AmiraMira Nedejte na okolí, řiďte se podle sebe :hug:. Pokud se na to cítíte a cítíte to tak, záleží jen na vás. Mě taky i kamarádka řekla, že jsem praštěná v mým věku další dítě, že budeme muset omezovat i starší děti, že nikam nebudeme moct jezdit. Ale všechno jde, když se chce. V létě jsme dokonce vyjeli několikrát na výlet s kočárkem a šlo to. Já už jsem fit a všichni máme radost z holčičky. Takže pokud chcete, jděte do toho. Držím Vám palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
18.9.12 18:11

@cvrcek 1906 taky jsme poslouchali podobné řeči… a i tady se celkem řeší, že vícero dětí omezuje i finančně…no, já radši nekomentuji, je to tak, jak už někdo přede mnou řekl - kdo chce, hledá způsoby a kdo nechce hledá výmluvy…Já bych taky neměnila :srdce: :srdce: :srdce: A být mladší… :P

A perlička: Když jsem ještě chodila do poradny, potkala jsem tam paní, které bylo 48 let (už přesně nevím) a byla těhotná - myslela si, že už je v přechodu a až když cítila pohyby, tak vyrazila na gyndu. No, manželovi bylo 53, dlooouze prý debatili a nakonec se rozhodli si mimi nechat. Nedávno jsem ji potkala, mimčo má zdravé a říkala, jak moc si to že jsou snad šťastnější, než byli při „starších“ dětech…a taky co keců si vyslechla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.9.12 21:41

Ahojky..bude mi 36 a mám skoro roční holčičku a určitě chceme ještě jedno…Po jejim narození jsem byla rozhodnuta že už nikdy víc…protože je to nespavec a já se od porodu ještě pořádně nevyspala ale to miminko dělá tolik radosti že to ještě jednou přežiju…i když do toho porodu se mi taky znova nechce. Ale vůbec. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
25.9.12 08:44

Měla jsem podobný názor a strach hlavně z porodu. Už je to za mnou - porod i ten strach :mrgreen: - a já jsem šťastná, že maličkou máme. Je fakt, že jsem nevyspalá a unavená, ale rodinka pomáhá a maličká dělá jen velkou radost a to všechno za ten její úsměv stojí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.9.12 10:40

Ja jsem mela hlavne strach z genetickych testu, protoze pred rokem a pul jsem musela v 5.mesici na preruseni z duvodu zjisteni Douwnova syndromu. Neumite si predstavit ten strach pri cekani na vysledky. A kdyz mi doktorka zavolala, ze je vse v poradku, nemohla jsem vubec mluvit, brecela jsem stestim do telefonu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
25.9.12 12:33
@renka_bela píše:
Ja jsem mela hlavne strach z genetickych testu, protoze pred rokem a pul jsem musela v 5.mesici na preruseni z duvodu zjisteni Douwnova syndromu. Neumite si predstavit ten strach pri cekani na vysledky. A kdyz mi doktorka zavolala, ze je vse v poradku, nemohla jsem vubec mluvit, brecela jsem stestim do telefonu :oops:

To je mi líto :( ten Douwn je strašák všech starsích matek. A gratuluju k gen. testům tvého chlapečka, to by jsme štěstím buleli všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.9.12 14:12

Dekuju, je to pravda, ten Douwn je nejvetsi riziko a zvysujicim vekem je vetsi pravdepodobnost, ze se to stane. A kdyz jsem pote behem roku jeste 2krat samovolne potratila, uz jsem neverila, ze se to nekdy povede do konce. A na poctvrte se to povedlo.Jsem vazne stastna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.10.12 20:39

Já jsem taky vyslechla, že jsem stará, a že už to nebudu zvládat. Děti mám od sebe 19 let. Malou jsem rodila ve 42 ted má půl roku a užívám si to. Vůbec se necítím vyčerpaně, ale šťastně. V těhotenství jsem nabrala skoro 30kg..poslední 3 měsíce bych už nechtěla absolvovat, protože mě bolela kyčel, takže francouzské hole a s něma jsem jela i rodit. Porod byl horší než první, malá byla velká 4,70kg, ale stálo to za to. Vůbec se necítím stará a hodně lidí mi řeklo, že jsem omládla. Takže lék na věčné mládí…miminko…Až teď jsem poznala co je mateřství… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny