Slabší pohyby miminka 29+3

3
7.9.26 10:26

Pohyby miminka 29+3

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat jsem v 29+3 týdnu těhotenství a bylo mi řečeno na posledni kontrole že miminko už leží hlavou dolu ale od té doby jasný kopance utichli, před kontrolou jsem cítila jak se převaloval a kopal jasně šlo to i natočit ale od toho dne co mi řekli že leží hlavou dolu jsou to jen takové jemné otírání v podbřišku občas silnější úder ale na bocích ho necítím třeba vůbec ani žádné převalovaní, mam placentu na přední straně, tak jsem se chtěla zeptat jestli je to normální nebo bych to měla nějak řešit? Jeho pohyby cítím během dne ale teď spíše hlavně když sedím nebo ležím na zádech a jsou to jen takové jemné ťukání než dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15219
7.9.26 15:41

Pokud máš obavy, zajdi na kontrolu, nikdo Tě nevyhodí. Jak dlouho jsi od poslední kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.9.26 16:07

@Janča6
Od poslední kontroly to je 5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.9.26 16:36

Může být jen teď šikovně uložený, že to není moc cítit. S mladší dcerou se mi to hodně střídalo, kdy jsem měla pochybnosti.
Jestli se ti něco nezdá, zajeď na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23185
7.9.26 17:15

@RAH26 To, že je miminko hlavičkou dolů, může změnit, kde pohyby cítíš. Přední placenta navíc pohyby opravdu tlumí. Ale protože jsi už 29+3 a sama popisuješ, že je miminko oproti tomu, na co jsi byla zvyklá, výrazně méně aktivní a pohyby jsou slabší, určitě bych to nepřičítala jen poloze nebo placente a pro klid zajela k lékaři na kontrolu, lepší vždy dříve a zbytečně než pozdě. Udělají utz a budeš mít klid na duši :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí