6tt bez nálezu

Anonymní
5.9.26 19:02

6tt bez nálezu

Ahoj snažilky jsem cca 6tt s nízkou sliznicí 3mm bez nálezu na utz ale hcg stále stoupá ☹ doktorka mě sleduje vždy vidí jen nějaký náznak v děloze ale nepotvrdila nic (jen těhu z krve)
Myslíte že je šance na dobrý konec nebo už je pozdě ☹ Máte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
646
5.9.26 19:21

Neni to mimodelozni? V 6. tydnu by uz neco videt melo. Vis jiste ten tyden? Promin, ale 3 mm moc prosperitu nema :( ja otehotnela s 5mm, a melo to blby konec, zalezi na kvalite sliznice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.26 19:25

@tgg91 max o týden mladší, ale spíše opravdu 6tt :-( pořád to mudra sleduje a nic neví, na vaječníkách nic prý nemám. Nevím do kdy bude ta nejistota ještě trvat a co mě čeká, jediné co víme je, že hcg opravdu skokově roste, chodím každý druhý den a stále jede nahoru

• Citovat
  • Upravit
185
5.9.26 19:32

Podle moji vlastní zkušenosti si troufám říct, že 6 tt je ještě brzy. Urcite šance na šťastný konec je, držím palce :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
5.9.26 19:43

A kolik máš HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.26 20:31

@karkarka včera bylo 1231

• Citovat
  • Upravit
646
5.9.26 20:34
@Anonymní píše: Více

Drzim palce :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6652
5.9.26 21:53

Ale hodnota HCG 1200 bývá tak v 5. týdnu.
To na utz vidět byt nic nemusí.
Každopádně ta sliznice 3mm je hodně malá. S tím by těhotenství bylo fakt velké štěstí.
Normálně by měla narůst na 10-15mm.

Příspěvek upraven 05.09.26 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80436
5.9.26 21:59
@Markéta188 píše: Více

nad 1000 hcg právě už vidět něco být musí - je to divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6652
5.9.26 22:08
@stinga píše: Více

Tak tohle jsem zrovna řešila v prvním tehotenstvim s gynekologem, protože jsem se dozvěděla těhotenství v 5tt na preventivce.
Tenkrát mi vyšlo něco kolem 1100 a viděl šmouhu :mrgreen:
Ta hranice 1000 je prý opravdu pro hodně namakaný utz. Běžný to objeví až kolem 1500 a ty starší až dokonce kolem 2000. Jinak ale jsou to rozdíly pár dní…, když tam jdeš a není nic vidět, tak za 2 dny už to vidět klidně může být.

Když jdeš podle tabulek, tak je tam HCG pro 5. tyden 1000-1500 a když půjdeš v tom 5tt na gyndu, tak málo kdo něco zřetelně uvidi.

Je to asi jen tak orientační hodnota. Není to tak, že při 1000 už to vidět musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
6.9.26 09:24

@Markéta188 taky mi to prijde hrozne malo, otehotnela jsem pri 5mm, tehotenstvi jsem pri vysokych davkach progesteronu v prvnim trimestru udrzela, ale v druhem trimestru, kdy mela prevzit hlavni roli placenta, ktera nebyla nejspis kvuli spatne sliznici kvalitni, tehotenstvi se neudrzelo… ale zakladatelce preji hodne stesti a drzim palce, at to vyjde… rika se, ze nezalezi tolik na tloušťce, ale na kvalitě te sliznice, nejsem však odbornik… tehotna jsem byla hodnekrat a vzdycky v 6. tydnu uz neco videt bylo, tady ale pisou lide jine zkusenosti, tak asi opravdu zalezi na kvalite pristroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6652
6.9.26 12:03
@tgg91 píše: Více

V 6 týdnu už ano. Ale její HCG odpovídá spíše tomu 5tt.
Otázka je, zda přesně ví ovulaci, aby se od toho dalo odpíchnout.
Nicméně pokud by byla opravdu v 6tt, HCG 1200, nebylo nic vidět a ještě k tomu takhle nízká sliznice, tak bych to nadějně moc neviděla.
Ale kdo ví…. Zázraky se dějí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
6.9.26 13:13

@Markéta188 odbornik na ty hodnoty nejsem, protoze vzdycky nastesti objednavali, kdyz uz tam neco videt bylo, tak mereni z krve nebylo potreba,… na sve ovulace a bazalni teplotu ovsem ano, takze jsem vzdycky tak nejak vedela ten tyden… a presne, i zazraky se deji.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí