35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
10.12.12 12:29

Ahojky,
je mi 38 let a v začátkem ledna mám termín. Doma už mám 17-ti letou dceru a taky z toho nebyla kdo ví jak nadšená. Teď už je to lepší i když ta puberta… Snad to bude ještě lepší až se malá narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
10.12.12 17:45

@Ddennkaa To si piš, že to bude lepší :palec: To máš fajn, že máš chůvičku :pankac: Anička teď bude mít rok a já mám ty starší oba kluky a ti tak vyblbnout, rozdivočit a předat mámě :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
11.12.12 11:06

@Ddennkaa úplně souhlasím s @monalka …i u nás to bylo podobně, ale teď se ty moje dvě chůvičky věnují spíš svým zájmům, takže si malého užíváme opět jako zamlada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
26.12.12 21:37

Ahoj. I tady jsem koukám nejstarší. Je mi 42 roků a mám dvě holky, osmiměsíční a osmnáctiletou. Moc jsem se bála reakce starší, ale mile překvapila. A mají se moc rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.12.12 07:06

Ahojky. můžu se přidat? bude mi 35 a na jaře se začneme pokoušet o miminko-holčičku. doma mám dva kluky 14 a 7 a dvě andělské holčičky.
chtěla jsem se zeptat těch maminek co mají doma starší děti jak snášely příchod miminka?
a ještě jedna otázka, maminky co jste počaly miminko v 35 letech a máte staršího manžela než jste vy, co se vám narodilo za pohlaví? zjistila jsem totiž na několika diskuzích, že se v tomto věku za určitý podmínek počínají skoro samé holčičky. :) :nevim: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.12.12 10:54

@hankamisa ahoj :kytka: no já bych vsadila na jinou metodu-před ovulací holčička, v den ovulace a těsně po kluci jak buci :lol: aspoň u nás to fungovalo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 11:55
@alibab píše:
Ahojky..bude mi 36 a mám skoro roční holčičku a určitě chceme ještě jedno…Po jejim narození jsem byla rozhodnuta že už nikdy víc…protože je to nespavec a já se od porodu ještě pořádně nevyspala ale to miminko dělá tolik radosti že to ještě jednou přežiju…i když do toho porodu se mi taky znova nechce. Ale vůbec. :,(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsme na tom stejně -strašně moc chci druhé miminko (a čím dřív tím líp ;) ), ale bylo by super, kdyby to za mě odrodil někdo jiný :P :P :P Já totiž normální porodní bolesti jako ostatní neznám - trpím na křížové a ty poslední byly fakt nechutný - asi proto, že nám porod vyvolávaly :nevim: Lezla bych po zdi, kdyby to šlo, ale nemohla jsem se ani pohnout a při každé kontrakci jsem měla pocit, že si mi rozpadá pánev na milion částeček :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.12.12 12:26

@monalka -to u nás moc nefunguje, zjištěno zpětně. první kluk byl den před ovulkou, dvojčata 2dny před ovulkou-záměrně prý to bude holka a druhý kluk 2dny před ovulkou-záměrně prý to bude holka.tak :nevim:.u nás v širší rodině na každýho souhlasila jedině metoda podle krve, ostatní vycházely všelijak. a to jsem zjištovala snad všechno, mimo jonáše-toho jsem nepochopila.tak na ní spolíháme a kvuli tomu čekám 1,5 roku na další těhu a znám hodně maminek co právě v 35 počali holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 14:06

No holky k těm termínům : my měli první termín 6.12 a druhý 8.12., což bylo naprosto skvělé, protože přítel má narozky 7.12., takže by malou měl opravdu jako dáreček k narozeninám. :lol: Strašně se těšil, že budou slavit spolu, ale nakonec se malé ven vůbec nechtělo, takže je až 14.12. Ale i tak z ní byl tatínek vyprdnutý hned, jak ji na porodním sále držel v náručí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 14:11
@hankamisa píše:
Ahojky. můžu se přidat? bude mi 35 a na jaře se začneme pokoušet o miminko-holčičku. doma mám dva kluky 14 a 7 a dvě andělské holčičky.
chtěla jsem se zeptat těch maminek co mají doma starší děti jak snášely příchod miminka?
a ještě jedna otázka, maminky co jste počaly miminko v 35 letech a máte staršího manžela než jste vy, co se vám narodilo za pohlaví? zjistila jsem totiž na několika diskuzích, že se v tomto věku za určitý podmínek počínají skoro samé holčičky. :) :nevim: díky

ahoj - no já nevím, jak u starších, ale já mám chlapa skoro o 3 roky mladšího a zatím obě naše děti byly holčičky (i když nám z nich zůstala jen jedna :,( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.12.12 15:37

@ivulinaM - :hug:,to je mi líto, koukám, že jsme na tom podobně, mě odešly ty holčičky dvě.
u páru kde je chlap mladší než žena ta metoda krve většinou nevychází-z těch co jsem zkoušela to vyšlo jen u jednoho páru z 15.u páru kde je chlap starší než žena to z hodně velké většiny vychází 28 ze 30.

k těm termínům-my první neplánovaly. v den 19. jsem zjistila, že jsem těhu. termín byl na tchýniny narozky, takže jsem malýho moc prosila at si bud pospíší nebo at počká. přectava, že by je slavil s tchýní byla děs, nesnášely jsme se. nakonec počkal 12dní.
druhý dítko jsme chtěly pod stromeček, podle genetiky jsme věděli, že to mohou být dvojčátka-a taky byli. vyšlo to ale jen na pár dní a jen s jednou a i tu mi osud vzal. :,( babička ji dostala k 75 nar. o 5 dní později a mamka jí dostala k 50.narozeninám, o 14 dní dříve, což nám při plození vůbec nedošlo. byl to nejkrásnější dárek, bohužel krátký.
třetí dítko jsme se snažily vyhnout všem možným oslavám, svátkům apod.no narodil se na velikonoce. v den 1.narozek kamarádky syna. :zed:
a tohle si přeju i když se strachem znovu pod stromeček a moc doufám v holčičku, která mi tu zůstane. pokud to vyjde bude to v době 10 výročí mého andílka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 16:20

@hankamisa :hug: :hug: :hug: to jsi na tom ještě hůř - to bych asi nedala. Naše první zemřela půl hodinky po předčasném porodu ve 30+4 tt. Stalo se to 13.3.2010 - a já ji ani neviděla - neměla jsem na to sílu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
31.12.12 16:40

@hankamisa Ahojky,mě se dcera narodila zhruba měsíc před 38 naroz. Mám 14 dceru a 10 syna. Oba byli z mimi nadšení, hlavně na syna malá trpí, dělá s ní totiž kraviny. Manžel je o 5 let starší a vidíte :lol: vyšla holčička. Chtěli jsme sice ještě syna, ale teď je manžel hotovej z dcerky. Malá je mu dost podobná a ten její úsměv stojí za to :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.12.12 19:15

@ivulinaM -občas si říkám, že možná bych byla radši kdybych tu svoji nepoznala, kdyby se nenarodila, možná by to tak nebolelo. já ji měla 3týdny doma a ještě k tomu byla vysněnej sen od dětství. nedala bys to…no já jsem nechtěla ale musela, měla jsem tu už jedno dítě. je pravda, že on mě udržel při životě.

@cvrcek 1906 -o malýho obavy nemám, ten by se i těšil, má rád malý děti ale u toho velkýho mám strach.sice mu v té době bude okolo 16 a bude mít svůj zájem ale i tak.na malýho si zvykal hodně krušný 4 roky (nechtěl ho) a bojujou spolu do ted, takže další brácha by byla další pohroma.no a u segry mám zase strach, že ji nevezme kvuli tomu, že už jednu, kterou miloval měl. uvidíme, nějak to dopadne.no a u manži to nevím, ten by raději žádný. mimi zkouší jen kvuli mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 19:25

@hankamisa víš já spíš myslím, že by mě to asi zabilo - když bych ji měla doma a pak mi umřela. Už takhle to bylo strašný - hrozně to bolelo a trvalo mi dost dlouho, než jsem byla schopná koukat na cizí děti, aniž by se mi hrnuly slzy do očí - a to jsem ji ani neviděla. Včera jsem tu četla deníček holčiny, který umřela loni 26.12. roční dcerka - děs. Při představě, že bych teďka přišla o Dani…Raději ani nemyslet :,( Jo a pak jsem si dost dlouho vyčítala, že jsem ji ani neviděla, nepochovala - berušku mojí :,( Jenže v tý chvíli jsem toho prostě nebyla vůbec schopná :zed: Snad mi to někdy odpustí andílek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny