35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
24.1.13 20:24
@ivulinaM píše:
vůbec ne :lol: Moje kámoška má dceru 18 a syna 16, s novým partnerem má 2,5 chlapečka a před vánocema zjistila, že je znovu těhu - chtěli to :lol: Jo a 40 jí bylo v létě :palec:

Tak to je krásný, cítím se taková jiná s tolika dětma, i když nejstarší už bydlí s přítelkyní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.1.13 20:25
@monalka píše:
@4maty no pokud to nebudou dvojčátka ;) Jestli máš novýho partnera a chcete spolu mít dítě, je přece jedno, kolik jsi jich měla předtím :lol: Jde o to, jak moc to chceš a taky jak se cítíš :mavam:

teda holky, dvojčátka mě vůbec nenapala!!! Cítím se na 25,vedle mého přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.1.13 12:25

Ahojik maminy. S dovolenim bych se taky přidala mezi tenhle sypatický babinec :-) Je mi 36 a do porodu ještě měsic a pul a už mě začíná pomalu dohánět ponorka :-).
Mám 16letého syna a 8 letou holčičku a už sem ani nepřemýšlela nad tim že by nás bylo víc :oops: ale život míní a mění :-) Nadělil mi ne jen o 7 let mladšího přítele ale k našemu překvapení i nečekané miminko. Pravda ze začátku bylo docela těžké rozhodování jestli v naší těžké sytuaci jak s bydlenim tak finanční nejít radši na potrat, ale…já prostě nemohla.Na chlapi jsem měla vždycky smulu, jeden přiživník, druhý totež a jediné co mi po nich zbylo byly dluhy a dvě užasné děti. Dětičky mě drží při životě ale dluhy budu splácet ještě dlouho. A najednou i přes to všechno je svět zase růžový :-) Termín máme 13.3.2013 což by bylo krásné ale pochybuju že nam to vyjde (obě děti mi vyvolávaly a obě se narodily o 14 dní dřív, jelikož mam malou pánev tak aby nebyl problem)Sice nám to potvurka nechtěla dat vědět ale teď už víme že to bude holčička a stráááášně se na ni těšime. A nejvíc mě těší že i naše dětičky vubec netrápí že se budou muset ještě víc uskromnit a vubec jim to nevadí a na mimi se těší s náma :-) Jen já začínám panikařit jak zvládnu porod a péči protože jsem poslední dobou šíleně unavená a chytnu každý bacil tak už i vyčerpaná a přece jen už jsem za ty roky vyšla ze cviku.Tak snad to zvladnu i já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
28.1.13 13:12

@Daduse08 vítám tě a gratuluji :kytka: Ty jsi důkaz toho, že všechno zlý je k něčemu dobrý :lol: máš 2 krásný děti, chlapa co tě miluje a miminko na cestě :pankac: Tý únavě se nediv, to je normální, kup si vytamíny, někdy zdraví jídlo prostě nestačí, navíc je zima, chřipkové období a to je únavné i pro netěhotné :zed: A hodně odpočívej a spi co to půjde, uvidíš jak vyjde sluníčko, hned bude všechno hezčí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.1.13 13:48

Děkuji jj ty chřipky jsou hruza už mam druhou za sebou a citim se jako by mě něco vycuclo (teda krom břicha tam je toho až moc :-D )jen mě štve že mam pocit že nemam nic nachystane a misto litani po obchodech a shánění se válim v postely :-D no jo klasická mamina..nakonec stejně přijdu na to že si vystačim i s tim co mam a co nemam se pak tak nějak objeví samo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
28.1.13 15:15

@Daduse08 -ahojky. koukám, že máš děti skoro stejně staré. já mám 15 a 8 kluky. píšeš, že se dětí těší na miminko, tak to bud ráda. my se o něj začnem pokoušet na jaře. malej to, že bude mít ještě jednoho sourozence vzal celkem v klidu a myslím, že bude rád. s tím větším si nikdy nerozuměly. větší nic moc asi ho i chápu, má své důvody. ale říkám si, že když už jsem přežila 4 roky boje většího k malýmu aby si na něho zvykl tak to snad v horším případě zvládnu zas. i když přeci jen už je větší starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.1.13 01:02

@hankamisa tak u těch kluků je to takový trochu boj o nadvládu no :-) Navíc ty starší to berou jako puberťáci…taky na nas prvni koukal jako na exoty :-D ale už chodí s kočkou tak to bere asi trochu jinak. Já si řikám snad se aspoň poučí že neni kam spěchat :-) S malou taky dlouho bojoval a myslela jsem si že se nesnáší ale spíš to je jen takový postoj jak nedat city najevo a když to člověk nečeká ukáže se že se přes to všechno mají vlastně rádi. Uvidíš časem si k sobě taky najdou cestu a kdyby ne teď tak v dospělosti určitě budou za své sourozence vděční. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
29.1.13 09:13

Čau holky - vypadá to, že nám do rodinky přibude další člen - na testu jsou // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.1.13 09:37

Tak to velké gratulace tomu říkám krásně začatý den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.1.13 12:36

Holky jste úžasný všechny, utvrdily jste mě v tom že se toho nemám bát, na jaře jdu taky do toho, díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.1.13 14:10

Ahoj holky. Snad Vám nebude vadit, když se přiřadím do 35 a více. V prosinci mi bylo 41 let, mám dvě velké dcery..18 a 22 let. Jsem 3 roky rozvedená a s přítelem jsme chtěli mimčo protože on ještě žádné dítko nemá. Moje těhotenství nebylo jednoduché, 2× jsem potratila. Jednou v srpnu 2011..potom květen 2012. V červnu jsem odmenst. a hned otěhotněla. Sice to taky nebyla procházka růžovou zahradou, ale snad to ted vše dobře dopadne. TP mám 24.3 a 4.4. čekám kluka a na poslední kontrole už vážil 1600 g. Bydlím v Havl. Brodě…není tu náhodou taky mamina z HB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
29.1.13 15:03

@stui -vítej,uvidíš vše dopadne dobře. to je náhoda já mám nejmladšího nar. taky 24.3. ale termín byl jako u tebe 4.4.jenže z důvodu plánovanýho císaře jsem si mohla vybrat bud 24 nebo 28.takže jsem volila dřív abych to měla za sebou a aby byl stejně se synem kámošky. kluci jsou přesně o 1 rok 1h 10min. takže je to štastný datum a ty se dočkáš.
@ivulinaM -moc gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.1.13 17:06
@stui píše:
Ahoj holky. Snad Vám nebude vadit, když se přiřadím do 35 a více. V prosinci mi bylo 41 let, mám dvě velké dcery..18 a 22 let. Jsem 3 roky rozvedená a s přítelem jsme chtěli mimčo protože on ještě žádné dítko nemá. Moje těhotenství nebylo jednoduché, 2× jsem potratila. Jednou v srpnu 2011..potom květen 2012. V červnu jsem odmenst. a hned otěhotněla. Sice to taky nebyla procházka růžovou zahradou, ale snad to ted vše dobře dopadne. TP mám 24.3 a 4.4. čekám kluka a na poslední kontrole už vážil 1600 g. Bydlím v Havl. Brodě…není tu náhodou taky mamina z HB?
:mavam: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.1.13 17:30

Už aby to bylo…je to opravdu za chvilku. Jinak od včerejška jsem nějaká bolavá…křížové bolesti které mi vystřelují do pravé nohy. Chodit nemůžu, to jdu jak pos… :lol: a když si lehnu, tak zase nemůžu vstát. Někde jsem četla, že to může být i k začínajícímu porodu. Snad to tak není…ještě at je mrnousek schovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
29.1.13 18:33
@ivulinaM píše: Čau holky - vypadá to, že nám do rodinky přibude další člen - na testu jsou // :dance:

Tak to je nádherný :pankac: :kytka: :kytka: :kytka: teď jen hlavně hodně zdravíčka :hug:
@stui vítám tě :kytka: ty bolesti, to může být klidně nějaký skříplý nerv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny