35 a víc
- Otevřená skupina
Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (40)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ivulinaM píše:
vůbec neMoje kámoška má dceru 18 a syna 16, s novým partnerem má 2,5 chlapečka a před vánocema zjistila, že je znovu těhu - chtěli to
Jo a 40 jí bylo v létě
Tak to je krásný, cítím se taková jiná s tolika dětma, i když nejstarší už bydlí s přítelkyní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monalka píše:
@4maty no pokud to nebudou dvojčátkaJestli máš novýho partnera a chcete spolu mít dítě, je přece jedno, kolik jsi jich měla předtím
Jde o to, jak moc to chceš a taky jak se cítíš
teda holky, dvojčátka mě vůbec nenapala!!! Cítím se na 25,vedle mého přítele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik maminy. S dovolenim bych se taky přidala mezi tenhle sypatický babinec
Je mi 36 a do porodu ještě měsic a pul a už mě začíná pomalu dohánět ponorka
.
Mám 16letého syna a 8 letou holčičku a už sem ani nepřemýšlela nad tim že by nás bylo víc
ale život míní a mění
Nadělil mi ne jen o 7 let mladšího přítele ale k našemu překvapení i nečekané miminko. Pravda ze začátku bylo docela těžké rozhodování jestli v naší těžké sytuaci jak s bydlenim tak finanční nejít radši na potrat, ale…já prostě nemohla.Na chlapi jsem měla vždycky smulu, jeden přiživník, druhý totež a jediné co mi po nich zbylo byly dluhy a dvě užasné děti. Dětičky mě drží při životě ale dluhy budu splácet ještě dlouho. A najednou i přes to všechno je svět zase růžový
Termín máme 13.3.2013 což by bylo krásné ale pochybuju že nam to vyjde (obě děti mi vyvolávaly a obě se narodily o 14 dní dřív, jelikož mam malou pánev tak aby nebyl problem)Sice nám to potvurka nechtěla dat vědět ale teď už víme že to bude holčička a stráááášně se na ni těšime. A nejvíc mě těší že i naše dětičky vubec netrápí že se budou muset ještě víc uskromnit a vubec jim to nevadí a na mimi se těší s náma
Jen já začínám panikařit jak zvládnu porod a péči protože jsem poslední dobou šíleně unavená a chytnu každý bacil tak už i vyčerpaná a přece jen už jsem za ty roky vyšla ze cviku.Tak snad to zvladnu i já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daduse08 vítám tě a gratuluji
Ty jsi důkaz toho, že všechno zlý je k něčemu dobrý
máš 2 krásný děti, chlapa co tě miluje a miminko na cestě
Tý únavě se nediv, to je normální, kup si vytamíny, někdy zdraví jídlo prostě nestačí, navíc je zima, chřipkové období a to je únavné i pro netěhotné
A hodně odpočívej a spi co to půjde, uvidíš jak vyjde sluníčko, hned bude všechno hezčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji jj ty chřipky jsou hruza už mam druhou za sebou a citim se jako by mě něco vycuclo (teda krom břicha tam je toho až moc
)jen mě štve že mam pocit že nemam nic nachystane a misto litani po obchodech a shánění se válim v postely
no jo klasická mamina..nakonec stejně přijdu na to že si vystačim i s tim co mam a co nemam se pak tak nějak objeví samo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daduse08 -ahojky. koukám, že máš děti skoro stejně staré. já mám 15 a 8 kluky. píšeš, že se dětí těší na miminko, tak to bud ráda. my se o něj začnem pokoušet na jaře. malej to, že bude mít ještě jednoho sourozence vzal celkem v klidu a myslím, že bude rád. s tím větším si nikdy nerozuměly. větší nic moc asi ho i chápu, má své důvody. ale říkám si, že když už jsem přežila 4 roky boje většího k malýmu aby si na něho zvykl tak to snad v horším případě zvládnu zas. i když přeci jen už je větší starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hankamisa tak u těch kluků je to takový trochu boj o nadvládu no
Navíc ty starší to berou jako puberťáci…taky na nas prvni koukal jako na exoty
ale už chodí s kočkou tak to bere asi trochu jinak. Já si řikám snad se aspoň poučí že neni kam spěchat
S malou taky dlouho bojoval a myslela jsem si že se nesnáší ale spíš to je jen takový postoj jak nedat city najevo a když to člověk nečeká ukáže se že se přes to všechno mají vlastně rádi. Uvidíš časem si k sobě taky najdou cestu a kdyby ne teď tak v dospělosti určitě budou za své sourozence vděční. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky - vypadá to, že nám do rodinky přibude další člen - na testu jsou // ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jste úžasný všechny, utvrdily jste mě v tom že se toho nemám bát, na jaře jdu taky do toho, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Snad Vám nebude vadit, když se přiřadím do 35 a více. V prosinci mi bylo 41 let, mám dvě velké dcery..18 a 22 let. Jsem 3 roky rozvedená a s přítelem jsme chtěli mimčo protože on ještě žádné dítko nemá. Moje těhotenství nebylo jednoduché, 2× jsem potratila. Jednou v srpnu 2011..potom květen 2012. V červnu jsem odmenst. a hned otěhotněla. Sice to taky nebyla procházka růžovou zahradou, ale snad to ted vše dobře dopadne. TP mám 24.3 a 4.4. čekám kluka a na poslední kontrole už vážil 1600 g. Bydlím v Havl. Brodě…není tu náhodou taky mamina z HB?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stui -vítej,uvidíš vše dopadne dobře. to je náhoda já mám nejmladšího nar. taky 24.3. ale termín byl jako u tebe 4.4.jenže z důvodu plánovanýho císaře jsem si mohla vybrat bud 24 nebo 28.takže jsem volila dřív abych to měla za sebou a aby byl stejně se synem kámošky. kluci jsou přesně o 1 rok 1h 10min. takže je to štastný datum a ty se dočkáš.
@ivulinaM -moc gratuluji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stui píše:
Ahoj holky. Snad Vám nebude vadit, když se přiřadím do 35 a více. V prosinci mi bylo 41 let, mám dvě velké dcery..18 a 22 let. Jsem 3 roky rozvedená a s přítelem jsme chtěli mimčo protože on ještě žádné dítko nemá. Moje těhotenství nebylo jednoduché, 2× jsem potratila. Jednou v srpnu 2011..potom květen 2012. V červnu jsem odmenst. a hned otěhotněla. Sice to taky nebyla procházka růžovou zahradou, ale snad to ted vše dobře dopadne. TP mám 24.3 a 4.4. čekám kluka a na poslední kontrole už vážil 1600 g. Bydlím v Havl. Brodě…není tu náhodou taky mamina z HB?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už aby to bylo…je to opravdu za chvilku. Jinak od včerejška jsem nějaká bolavá…křížové bolesti které mi vystřelují do pravé nohy. Chodit nemůžu, to jdu jak pos…
a když si lehnu, tak zase nemůžu vstát. Někde jsem četla, že to může být i k začínajícímu porodu. Snad to tak není…ještě at je mrnousek schovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivulinaM píše: Čau holky - vypadá to, že nám do rodinky přibude další člen - na testu jsou //
Tak to je nádherný
teď jen hlavně hodně zdravíčka ![]()
@stui vítám tě
ty bolesti, to může být klidně nějaký skříplý nerv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:54
- Ap32 , 12.6.24 11:02
- Gabriel007 , 9.4.22 22:06
- CH.Janica , 27.3.21 19:28
- simuška 1 , 20.1.20 23:17
- Radiiik , 7.1.20 14:15
- Jana0085 , 24.7.19 15:23
- azaleila , 22.6.19 21:18
- Pája M , 1.12.18 09:27
- ivoun , 9.1.18 22:02
- Mona 123 , 2.8.17 21:20
- kacenka-brno , 21.3.16 19:17
- Mirun , 11.1.16 06:43
- Korunka23 , 26.11.15 11:09
- kacaek , 8.10.15 12:59
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?
- 16.7.26 11:04
- BohunkaP
- 11
Vrásky kolem 30 - co pomáhá?
- 16.7.26 10:27
- Anonymní
- 38
Rodičovský příspěvek /nemocenská 2026
- 16.7.26 09:56
- Anonymní
- 1
Dítě v autě rychlá nebezpečná jízda sanitky
- 16.7.26 10:56
- Premek_Orac
- 13
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 11:00
- Zluta_pastelka
- 19
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- 16.7.26 10:59
- cecetka
- 4
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 10:06
- Jazmine
- 16
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 10:53
- Zvedava1
- 51
Přístavba k rodinnému domu
- 16.7.26 10:30
- Lucy75
- 2
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 09:49
- ValaKrie
- 13
Nové příspěvky
Rostliny podle abecedy
- 16.7.26 11:12
- schnulla
- 9448
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 11:11
- jege
- 117749
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- normalni zena
- 20
Tetky a mařeny z vesnice
- ibis
- 14
Hra - jídlo podle abecedy
- 16.7.26 11:10
- schnulla
- 58684
Zvířata podle abecedy